LABOLI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LABOLI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.079.946

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 18.04.2014, NGL 24.04.2014 14096-0070-015
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 30.04.2013, NGL 27.05.2013 13129-0596-015
18/02/2011
ÿþ Motl 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het eeigisch

Staatsblad

Neoergeiegd ter griffie ven es rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oostende

ie De qrrfriM~

06F

111 1iiadiiiii iiiii ii iii

~iioa~eia+

Ondernerriingsnr : 0833.079.946 Benaming

[vole) LABOLI

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VOSHOEKSTRAAT 3, 8820 TORHOUT

Onderwerp akte ONBEZOLDIGD MANDAAT

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 24 januari 2011 blijkt

dat het mandaat van zaakvoerder door mevrouw An Desplentere, wonende te 8820 TORHOUT,

Voshoekstraat 3 onbezoldigd zal uitgeoefend worden voor een onbepaalde termijn.

De zaakvoerder

An DESPLENTERE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste'bI.. van Luik B. vermelden : Recto : Naam erf hoedanigheid van de instrumenterende !iotaris, hetzij van de perso(o)nren) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2011
ÿþHad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.1IiIMM JI 1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Og.33 O49 " 9t.t,

Benaming

(voluit) : LABOLI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Voshoekstraat 3

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Eveline De Vlieger, te Ichtegem, op 17 januari 2011, dat :

1De heer DESPLENTERE Fernand Jozef Maria, geboren te Torhout op 4 mei 1941, nummer identiteitskaart 590-4503480-66, rijksregistemummer 410504-165.29, wonende te 8820 Torhout, Oostendestraat 329, en echtgenote

2.Mevrouw TWIESSELMANN Yvette Simonne, geboren te Stene op 6 april 1940, nummer identiteitskaart 590-4803399-82, rijksregistemummer 40.04.06 178-25, wonende te 8820 Torhout, Oostendestraat 329;

Die verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan huwelijkscontract, ongewijzigd. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam «LABOLI» hebben opgericht. De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8820 Torhout, Voshoekstraat 3.

*Net maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIER HONDERD ZEVENENZESTIG DUIZEND HONDERD EURO (¬ 467.100,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door negenduizend driehonderd tweeënveertig aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/negenduizend driehonderd tweeënveertigsten van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt a pari ingeschreven:

A. Inbreng in natura van een onroerend goed

De oprichters verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van het hierna beschreven onroerend goed.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN, afgekort "V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, verklaart hiermede dat naar zijn mening, voor wat betreft de inbreng in natura bij cle oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Labre, bestaande uit de inbreng van een onroerend goed, voor een totale inbrengwaarde van 934.200,00 EUR, dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, rekening houdend met de waarde opgenomen in het schattingsverslag opgesteld door LUC CALLENS, bedrijfseconomisch verantwoord is in het kader van de voorgenomen verrichting en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.342 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA "LABOLI", die een kapitaal van 467.100,00 EUR vertegenwoordigen, en anderzijds door inboeking van het saldo, à rato van 467.100,00 EUR, op de rekening-courant van de inbrengers.

Voor zover nodig wens ik te wijzen op de bestaande hypothecaire inschrijving à rato van 19.087,80 EUR, waardoor de begunstigde ingevolge het volgrecht, haar rechten tevens kan laten gelden tegenover de vennootschap-verkrijgster, dit zolang de doorhaling niet is gerealiseerd.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om neergelegd te worden samen met de oprichtingsakte van de BVBA "LABOLI* te Torhout, en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 17 januari 2010 door "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgelijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor."

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld op 12 januari 2011 waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Beschrijving van de inbreng

STAD TORHOUT  EERSTE AFDELING  Voorheen Torhout  Wijnendale Molenstraat +1.

Een nijverheiscomplex, gelegen te Torhout, Wijndendale Molenstaat +1, bekend bij het kadaster in sectie A, nummer 423 D, met een kadastrale oppervlakte van negentig are éénentachtig centiare (9.081 m2).

Palende noord de Gaverstraat en Philippe Martelez, te Torhout, oost Cathy Volon, te Torhout, zuid Rudi Vanneste, te Torhout, en west de Wijnendale Molenstraat.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura ten belope van NEGENHONDERD VIERENDENRTIG DUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 934.200,00), worden aan oprichters 9.342 volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld en anderzijds een schuldvordering in rekening courrant op de vennootschap van VIERHONDERD ZEVENENZESTIG DUIZEND HONDERD EURO (¬ 467.100,00).

Vol storting

Het kapitaal is bijgevolg volledig volgestort

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel.

*De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam : "LABOLI".

Die benaming moet voorkomen in alle stukken, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondememingsnummer.

*De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout, Vos hoekstraat 3.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

*De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

- alle verrichtingen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring en financiering van eigen roerende en onroerende goederen en/of diensten.

- alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of doen als bedoeld in de

wetten en koninklijke be-'sluiten op de fa'narinciële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en

eigen roerende installaties.

- het aankopen en verkopen van onroerende goederen.

- het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de

ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen,

uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook

eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

*De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

*Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op VIERHONDERD ZEVENENZESTIG DUIZEND HONDERD EURO (¬ 467.100,00) en is vertegenwoordigd door 9.342 volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 119.342ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

*De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

AI de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

*Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

*Ieder jaar op de derde vrijdag van de maand april om achttien uur, heeft de gewone algemene vergadering plaats, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

*Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen.

*Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt of wanneer de enige vennoot geen zaakvoerder is, worden de algemene vergaderingen opgeroepen door de zaakvoering, minstens vijftien dagen vooraf, bij een ter post aangetekende brief. Bij ontstentenis van de zaakvoering kan de enige vennoot zelf het initiatief nemen om een algemene vergadering te houden.

Indien al de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, is deze regelmatig samengesteld, zelfs indien geen oproepingen voor de vennoten werden gedaan en/of geen termijnen nageleefd werden, onverminderd de verplichting tot uitnodiging van de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

"Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

*Elk aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de benoemingen gedaan en worden de beslissingen der algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende lichamen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen weze.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

*Het boekjaar begint op één november van ieder jaar en eindigt op eenendertig oktober van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op de vennootschap toepasselijk zijn.

De jaarrekening moet binnen de bij de wet voorgeschreven termijn door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België worden neergelegd samen met de andere wettelijk voorgeschreven stukken.

*Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

*Indien het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering.

Deze moet desgevallend worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

Is het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan éénlvierde van het kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het nettoactief van de vennootschap gedaald tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

*De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

*Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

*Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : DESPLENTERE An Christel, geboren te Torhout op 30 maart 1971, wonende te 8820 Torhout, Voshoekstraat 3, rijksregistemummer 71.03.30-184.40, nummer identiteitskaart 591-0776385-02.

Hier tssenkomende en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

*Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel, en zal eindigen op 31 oktober 2012.

Voor-behoeden .1 aan het Belgisch Staatsblad *De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand april

van het jaar 2013.

*De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Beim Vancoëllie, BV owe

BVBA, met zetel te 8800 Roeselare, Edmond De Leyestraat 29, evenals aan haar bedienden, aangestelden

en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten

te verzekeren.

Worden tegelijk hiermede neergelegd.

- Uitgifte van de akte

- verslag van de oprichters

- verslag van revisor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.10.2015, GGK 31.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0112-014

Coordonnées
LABOLI

Adresse
VOSHOEKSTRAAT 3 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande