LABORHIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LABORHIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.487.427

Publication

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 13.12.2013 13686-0593-013
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 16.01.2013 13010-0275-013
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 03.01.2012 12002-0211-013
01/02/2011
ÿþ-,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

sblad bekend te maken kopie

van de

NEERGF~akteEGp TER RECHTBANK VAN GI~t RJç VAN DE . RECNT

ERUGGE At1i KC~Lfs~.4ivDEL. TE

(AFDELING dRïiGGE)

~ O JAN, 2011

Griffie



rL:illii(~~=.



In de bijlagen bij het Bel na neerlegging ter griffi

IlIVRIVNIINIIINI

Op:

De grimer.

Ondememingsnr : 0447.487.427

Benaming : Laborhim

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutse Steenweg 392

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 31 december 2010, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte': aansprakelijkheid "LABORHIM" navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen: 1. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslap bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER DONCKT -,: ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN", waarvan; de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 391A, hier vertegenwoordigd door de Heer Bart: ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/A, bus 42, hiertoe;; aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LABORHIM" bestaat uit inbreng van 323 aandelen van de naamloze vennootschap "HOUTHANDEL HIMPE" voor een totaal bedrag van;; 765.261,29 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk' is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de,' vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat del' waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenstemt met het aantal en de'' fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet`' overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 240 volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "LABORHIM", zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van, Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden. Het wordt gedateerd op datum van.'. beëindiging van onze controles.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Verslaa zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Kapitaalverhoginq

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van` VIJFHONDERDVIJFENNEGENTIGDUIZEND VIERHONDERDNEGENENVIJFTIG EURO TWINTIG CENT (¬ 595.459,20) om het kapitaal te brengen van vierhonderdnegenenvijftigduizend euro (¬ 459.000,00) op EEN MILJOEN VIERENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERDNEGENENVIJFTIG EURO TWINTIG CENT (¬ 1.054.459,20) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van tweehonderdveertig (240) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs vans. zevenhonderdvijfenzestigduizend tweehonderdeenenzestig euro negenentwintig cent (¬ 765.261,29), inbegrepen een uitgiftepremie van honderdnegenenzestigduizend achthonderdentwee euro negen cent (¬ ; 169.802,09) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De Heer Himpe Patrick, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten :

Driehonderddrieëntwintig (323) aandelen van de naamloze vennootschap °HOUTHANDEL HIMPE", waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 392, B.T.W. BE-0421.693.147, rechtspersonenregister te Brugge.

Verklaring van de verschijners

De inbrenger verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en bevestigt deze aandelen vrij te kunnen overdragen. De verschijner verklaart dat de statuten van de vennootschap waarvan de aandelen worden ingebracht, onderhavige overdracht van aandelen niet belemmeren en dat hij niet gebonden is door enige aandeelhoudersovereenkomst.

Verder verklaren de verschijners de volgende engagementen op zich te nemen gedurende een periode van drie (3) jaar vanaf de huidige inbreng:

- Geen kapitaalvermindering door te voeren in de inbrenggenietende vennootschap.

Geen kapitaalvermindering door te voeren in de vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht, tenzij de middelen worden gebruikt voor nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen;

- De dividenden vanuit de vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht zullen niet wijzigen ten opzichte van vroeger. Er mogen toch hogere dividenden worden uitgekeerd indien deze worden gebruikt voor nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondememingen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen. De hogere dividenden mogen ook gebruikt worden voor de betaling van aandeelhouders die wensen uit te treden, voor zover de dividenduitkeringen worden gebruikt voor de terugbetaling van een lening of de aflossing van een rekening-courant die werd aangegaan voor de uitkoop van sommige aandeelhouders. De terugbetaling van de lening of de aflossing van de rekening-courant moet echter wel over een voldoende lange periode worden gespreid (minimum vijf tot zeven jaar).

- De door vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht betaalde managementfees, bezoldigingen, enzovoort zullen overeenstemmen met de vroegere fees en bezoldigingen. Deze fees en bezoldigingen mogen hoger zijn indien blijkt dat er daadwerkelijk prestaties tegenover staan die vroeger door vennootschappen waarvan de aandelen werden ingebracht werden verricht en nu door de inbrenggenietende worden uitgevoerd.

Algemene voorwaarden van de inbrena(en) in natura

Voormelde inbreng(en) geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom, van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

21 De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap. 3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag. 4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.E.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 40 van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrengers te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De aandelen ingebracht door de Heer Patrick Himpe, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van zevenhonderdvijfenzestigduizend tweehonderdeenenzestig euro negenentwintig cent (¬ 765.261,29).

Als vergoeding van deze inbreng worden er aan de Heer Patrick Himpe, voornoemd, die aanvaardt, tweehonderdveertig (240) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend. Deze tweehonderdveertig (240) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

2. TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdnegenenzestigduizend achthonderdentwee euro negen cent (E 169.802,09) om het kapitaal te brengen van één miljoen vierenvijftigduizend vierhonderdnegenenvijftig euro twintig cent (E 1.054.459,20) op één miljoen tweehonderdvierentwintigduizend tweehonderdeenenzestig euro negenentwintig cent (E 1.224.261,29) door inlijving van de on beschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

3. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans EEN MILJOEN TWEEHONDERDVIERENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERDEENENZESTIG EURO NEGENENTWINTIG CENT (¬ 1.224.261,29) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderdvijfentwintig (425) aandelen.

De huidige tekst van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderdvierentwintigduizend tweehonderdeenenzestig euro negenentwintig cent (¬ 1.224.261,29) en is verdeeld in vierhonderdvijfentwintig (425) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

4. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de zaakvoerder en/of optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor=

behouden

dan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk' afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Bruggé, Blankenbergsesteenweg 161:

- De Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging van 31/12/2010;

- Exemplaar van de gecoördineerde statuten;

- Verslag van de zaakvoerders inzake de inbreng in natura;

- Verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

23/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 17.12.2010 10637-0105-013
24/06/2010 : BG075875
15/01/2010 : BG075875
24/12/2009 : BG075875
24/12/2008 : BG075875
03/04/2008 : BG075875
16/01/2008 : BG075875
29/12/2006 : BG075875
30/11/2006 : BG075875
30/12/2005 : BG075875
04/02/2005 : BG075875
17/12/2004 : BG075875
17/08/2004 : BG075875
09/01/2004 : BG075875
19/11/2003 : BG075875
22/11/2002 : BG075875
16/12/2000 : BG075875
22/12/1999 : BG075875
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 11.12.2015 15688-0281-013
11/06/1992 : BG75875

Coordonnées
LABORHIM

Adresse
TORHOUTSE STEENWEG 392 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande