LAHAYE SIMON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAHAYE SIMON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.184.574

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 22.08.2013 13452-0337-012
10/02/2012
ÿþ Mae Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Koolkerkse Steenweg 143

8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 29 december 2011, met registratierelaas 'Geregistreerd 6 bladen geen verzendingen te Kruishouten op 9 januari 2012, boek 473 blad 81 vak 14, Ontvangen 25 euro, voor de ea. Inspecteur, S. De Smet', dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAHAYE SIMON', opgericht is geworden met als vennoten 1. de heer LAHAYE Simon Alexandre Pascal, geboren te Knokke-Heist op 6 april 1980 nationaal nummer 800406: 175 92, wettelijk samenwonend met mevrouw Vandenheede Birgit, nagemeld te 8000 Brugge, Koolkerkse Steenweg 143 en 2. VANDENHEEDE Birgit Liliane Lucien, geboren te Brugge op 3 maart 1977 nationaal nummer 770303 026 67, wettelijk samenwonend met de heer Lahaye Simon, voormeld, te 8000 Brugge,' Koolkerkse Steenweg 143,

-waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van zesduizend tweehonderd euro(¬ 6.200,00) volstort is en vertegenwoordigd Is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- De heer Lahaye Simon, voornoemd, die een som gestort heeft van vierduizend negenhonderd zestig euro

(¬ 4.960,00), waarvoor hem tachtig (80) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

- Mevrouw Vandenheede Birgit, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00), waarvoor haar twintig (20) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

- met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar vangt aan op heden en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf;

- met de jaarvergadering op de derde donderdag van juni om elf uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en dertien;

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer Lahaye Simon, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZENDTWEEHONDERD EURO (¬ . 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd. werd op een bijzondere rekening nummer BE30 7310 2232 3311 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "LAHAYE SIMON". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA". "

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Koolkerkse Steenweg 143.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft ais doel, zowel in belgië als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden of in samenwerking met derden:

-onderneming voor het schilderen van binnen-en buitenwerk van gebouwen, het schilderen van metalen

constructies, alle schilderwerken in de meest ruime betekenis,

-onderneming voor industriële schilderwerken,

Op de laatste blz. van Lr;ík B verrneiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notais, hetzij van de perso(o)nleni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

NfCJÉ IrT;; Un BELGE I\IEE

t];nr: ;TiON ZEC

- 2 -02- 2012 BR

BELGISCH sTAATsaI-Af]

BES7UUft

GELEGD ter tarurrrL a:.

TBANK VAN KOOPHANDEL TE

IGGE (Afdeling Brugge)

17 JAN, 2012

P`;w r,:r+psaY

Griffie

III ilII DID iIII fflI Ifi III DIII III II

" iao3sai3"

Ondernernirtgsnr : 08431

Benaming

(vaiutt) ; LAHAYE SIMON

{vCrkori} '.

84574

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge " -onderneming voor het plaatsen van behang en andere muurbekledingen en in het plaatsen van woningtextiel,

-de handel, import- en export, klein-en groothandel, handelsbemideling in goederen, algemeen assortiment, materialen niet betrekking op voormelde activiteiten, bouwmaterialen, verf, vernis, behang, vloerbekleding, textiel, allerhande meubelen en aankleding, enz. alsook niet gespecialiseerde handelsbemiddeling.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in hout, alle mogelijke houtsoorten en houtproducten, en alle aanverwante en nevenproducten;

tevens in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, meubelen, schrijnwerk, bouwmaterialen, diverse technische installaties, menigvuldige diensten en goederen.

- Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

- Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

- Het verwerven en beheren van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, voor zover daartoe een vergunning of inschrijving werd bekomen bij het bevoegde beroepsinstituut of andere bevoegde instanties.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

- De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

- De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

4. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600,-) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

5. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

M r

edor-

laattuten aan iet Belgisch

Staatsblad

6. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

7. De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging za! vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de derde donderdag van de maand juni om 11.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan. De ' algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lastheb ber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

9. Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst , wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

10. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, °. wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

Alle handelingen verricht op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " LAHAYE SIMON" in oprichting sedert 1 augustus 2011, worden geacht gedaan ten zijn voor rekening van de vennootschap, die bij deze werd opgericht.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Stéphanie Muylle, Maandagse 1,8730 Oedelem, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals de inschrijving KBO, BTW enz.

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie akte oprichting

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bev, egd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa - Naam en handtekening

Coordonnées
LAHAYE SIMON

Adresse
KOOLKERKSE STEENWEG 143 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande