LAMAIRE - LEROY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LAMAIRE - LEROY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 872.994.753

Publication

27/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0872.994.753

Benaming

(voluit) : LAMAIRE - LEROY

(verkort) :

31 5051

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Pieter Paul Rubensdreef 12, 89000

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 9/12/2013 blijkt:

(.Samenstelling van het bureau

De vergadering wordt geopend door de voorzitter, de heer Luc Lemaire.

Wegens het beperkt aantal aanwezigen, wordt afgezien van de benoeming van een secretaris en twee stemopnemers.

((.Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de vennoten, waarvan de identiteit (meer bepaald naam, voornaam en adres ofwel de benaming van de vennootschap en de maatschappelijke zetel), alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming deelnemen, is weergegeven op de bijgevoegde aanwezigheidslijst en die door alle aanwezige vennoten voorafgaandelijk aan de vergadering werd ondertekend.

De door de vennoten ondertekende aanwezigheidslijst wordt, als bewijs van voormelde samenstelling, aan deze notulen gehecht.

Ook de zaakvoerders van de vennootschap zijn aanwezig, teneinde antwoord te verstrekken op de vragen die hen eventueel door de vennoten worden gesteld.

(({.Uiteenzetting van de voorzitter inzake agenda

De voorzitter zet uiteen dat deze vergadering wordt gehouden om te beraadslagen en te besluiten over

volgende agendapunten :

1.vaststelling van de belaste uitkeerbare winsten zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van 68.161,28 EUR, zoals blijkt uit de jaarrekening over het boekjaar afgesloten per 31/12/2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van 29/03/2013;

2.beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend ;

3.machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10 % van het tussentijds dividend;

4.verhoging van het maatschappelijk kapitaal met 61.200,00 EUR om het te brengen van 2.600,00 EUR op 63.800,00 EUR, met creatie van nieuwe aandelen, door inbreng van het ontvangen netto-dividend; 5.aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten;

6.opdracht tot coordinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten.

1V,Geldigheid van de vergadering

De voorzitter zet uiteen dat alle vennoten die het totaal van de aandelen bezitten, aanwezig zijn en eenparig hun instemming betuigen met de vooropgestelde agenda van deze bijzondere algemene vergadering. Bijgevolg dient geen verantwoording voor de bijeenroeping gegeven te worden en is de vergadering geldig samengesteld

om_tebesluiten over.de_p.unten vande agenda.

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

V.Beraadslaging en besluiten

Deze uiteenzetting van de voorzitter wordt door de algemene vergadering juist bevonden. Vervolgens wordt er overgegaan tot de behandeling van de punten op de agenda en, na beraadslaging, wordt telkens met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen.

EERSTE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering stelt vast dat de belaste uitkeerbare winsten zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, 68.161,28 EUR bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening over het boekjaar afgesloten per 3111212012, goedgekeurd door de algemene vergadering van 29/03/2013.

TWEEDE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering besluit tot de onmiddellijke uitkering, in overeenstemming met artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, van een tussentijds dividend voor een bedrag van 68.000,00 EUR. Dit dividend zal toekomen aan de vennoten, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart het naar aanleiding van de tussentijdse dividenduitkering verkregen bedrag, overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10 % van het tussentijds dividend.

De vennoten verklaren en bevestigen dat de verlaagde roerende voorheffing van 10 % binnen de 15 dagen na het besluit tot dividenduitkering zal worden betaald aan de staat.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissing, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10 % van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 61.200,00 EUR, om het te brengen van 2.600,00 EUR op 63.800,00 EUR door inbreng, voortvloeiend uit het uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van 68.000,00 EUR, onder aftrek van 10% roerend voorheffing, hetzij 6.800,00 EUR .

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 224 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van 273,2143 EUR per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van 100%.

Zowel de heer Luc Lamaire als mevrouw Martine Leroy verklaren elk met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, zijnde 30.600,00 EUR te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden is volgestort door inbreng in speciën.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormelde gelden rechtstreeks en volledig voortkomen uit het tussentijds dividend toegekend door deze bijzondere algemene vergadering.

Ingevolge deze inbreng wordt het nettobedrag van voorgeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden 224 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde

rechten ne plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Deze 224 nieuwe  volledig volstortte  aandelen worden toegewezen als volgt:

- 112 aandelen aan Luc Lamaire, als vergoeding voor de inbreng van 30.600,00 EUR

-112 aandelen aan Martine Leroy, als vergoeding voor de inbreng van 30.600,00 EUR.

De vergadering stel vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot 63.800,00 EUR,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissing artikel 5 van de statuten als

volgt te wijzigen;

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 63.800,00 EUR. Het is volledig geplaatst en

verdeeld in 250 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.isehouêen

aan het Belgisch Staatsblad

Elke wijziging van het kapitaal moet een eenparig besluit van alle vennoten worden beslist.

De aandelen zijn steeds op naam, Op de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten gehouden, waarin wordt aangetekend:

1. Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen,

2. De gedane stortingen,

3. De overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, daar de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden."

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten,

VI.Sluiting van de vergadering

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven om 19 uur 30.

Tegelijk hiermee neergelegd: de gecoördineerde statuten dd. 09/12/2013

Luc LAMAIRE

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LAMAIRE - LEROY

Adresse
PIETER PAUL RUBENSDREEF 12 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande