LAMMIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMMIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.166.503

Publication

10/03/2014
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meensesteenweg 191 te 8501 Kortrijk-Bissegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Ontbinding - Vereffing in één akte

Uit een akte van notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, van 25 februari 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAMMIMMO", te 8501 Kortrijk-Bissegem, Meensesteenweg 191, na beraadslaging met éénparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT  GOEDKEURING VERKORTE JAARREKENING

De vergadering besluit de verkorte jaarrekening van de vennootschap over de periode van één maart tweeduizend en dertien tot op heden goed te keuren.

Vervolgens verleent de vergadering kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat voor de periode vanaf één maart tweeduizend en dertien tot op heden.

TWEEDE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door hierna genoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per twintig februari tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coiiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER DONCKT  ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, luiden als volgt:

"VIBESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de BVBA "LAMMIMMO" een boekhoudkundige staat afgesloten per 20 februari 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.535.318,44 EUR en een netto-actief van 1.535.318,44 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. De vermoedelijke vereffeningskosten werden vereffend.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 20 februari 2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art. 181. § 1. van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het werd getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 21 februari 2014

(getekend)

"VALADER DONCKT -- ROOBROUCK -- CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor

DERDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

27..02. 2014

Ai;cNfilg e~~~Kt~An~QEw_

Ondernemingsnr : 0817.166.503

Benaming

(voluit)

(verkort) :

LAMMIMMO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe, als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen, daarin begrepen het hierna vernield onroerend goed.

Nadere omschrijving van de toebedeling van het onroerend goed waarvoor bijzondere formaliteiten en publiciteitsvoorschriften gelden:

De vennootschap is onverdeelde eigenaar voor zesennegentig honderdste (961100ste) in volle eigendom van het hierna vermeld onroerend goed:

STAD KORTRIJK --voorheen Bissegem - Meensesteenweg 191:

Een woonhuis met aanhorigheden en tuin, gelegen te 8501 Kortrijk (Bissegem), Meensesteenweg 191, kadastraal bekend volgens titel en huidig kadaster onder Kortrijk, vijfde afdeling, Bissegem, sectie B, nummer 227/5/5, met een oppervlakte van vijfentwintig aren vijfenveertig centiaren (25a 25ca) en een kadastraal inkomen van tweeduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 2.550,00).

Algemene voorwaarden van de toebedeling

1/ Het onroerend goed wordt toebedeeld in de staat waarin het zich thans bevindt zonder verhaal tegen de vennootschap om welke reden het ook moge wezen, zonder waarborg inzake zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden waarmede het zou kunnen bevoor- of benadeeld zijn, onverminderd het recht van de verkrijgende vennoten om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten doch op hun kosten en op eigen risico, De vennootschap verklaart hieromtrent uitdrukkelijk te verwijzen naar de voorwaarden en bedingen in de eigendomstitels, desgevallend hierna aangehaald onder de rubriek "Bijzondere Voorwaarden",

De verkrijgende vennoten worden gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen voortvloeiend uit de in voormelde akten vervatte bedingen voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

2/ De verkrijgende vennoten verwerven vanaf heden de volle eigendom en het genot van het hen toebedeeld onroerend goed, dit proportioneel hun aandelenbezit binnen de vennootschap, mits vanaf zelfde datum ook alle belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde onroerend goed zouden bezwaren te betalen. Voorschreven onroerend goed is niet verhuurd.

De verkrijgende vennoten worden gesubrogeerd, vanaf de ingenottreding, in alle rechten en verplichtingen van de overdrager wat betreft aile overeenkomsten van aansluiting (water, gas, elektriciteit, enz.) die zouden kunnen bestaan.

VIERDE BESLUIT ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: 8501 Bissegem, Meensesteenweg 191.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven,

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan mevrouw Sabine GFIEYSENS, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

VIERDE BESLU1T-- VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedeypark 8A:

- mevrouw Linda MARTENS;

- mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE;

- mevrouw Eugénie CARREZ.

Voor eensluidend uittreksel

Opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke te Kuurre

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- expeditie van de akte.

- verslag zaakvoerders met staat van activa en passiva; verslag van bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 24.08.2013, NGL 24.09.2013 13592-0538-010
11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 29.02.2012, GGK 25.08.2012, NGL 04.09.2012 12558-0056-009
26/09/2011 : ME. - JAARREKENING 28.02.2011, GGK 27.08.2011, NGL 19.09.2011 11549-0065-009
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 28.02.2010, GGK 28.08.2010, NGL 06.10.2010 10572-0143-009

Coordonnées
LAMMIMMO

Adresse
MEENSESTEENWEG 191 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande