LAMPO - VAN PARYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMPO - VAN PARYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.008.513

Publication

16/11/2012
ÿþ Mot! 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iI11 1'iI'i (1'i (I1 I'iI 1(' I1i1 t1tI II1 111111

*iaieeaaz*

Ondernemingsnr : 08190085/3

Benaming

(voluit) : LAMPO-VAN PARYS

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaiing Btuglie)

op: 0 6 NOV. 2012

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DUDZEELSE STEENWEG 540-8000 BRUGGE

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bernard Vanderplaetsen, Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 15 oktober 2012, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Aalter op 22 oktober 2012, Boek 5/442, blad 17, vak 20. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Lampo-Van Parys, met zetel te 8000 Brugge, Dudzeelse Steenweg 540, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

BESLUITEN

1, Principieel besluit tot fusie

a, De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat

vennootschap Lampo-Van Parys door fusie overgenomen wordt door vennootschap Fraben.

De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat er sinds de datum van het opstellen van

de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken

vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van vennootschap Lampo-Van Parys besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van vennootschap Fraben besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap Lampo-Van Parys over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap Fraben en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 15 april 2012. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap Lampo-Van Parys 122.944,57 ¬ bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap Lampa-Van Parys, sedert die datum tot op vandaag voor rekening zijn van vennootschap Fraben.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap Lampo-Van Parys, met aile rechten en plichten, over op vennootschap Fraben. De aandelen van vennootschap Lampo-Van Parys in het bezit van vennootschap Fraben zullen door de zaakvoerders van vennootschap Fraben worden vernietigd,

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 15 april 2012, waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen Vennootschap Lampo-Van Parys 122.944,57 ¬ bedraagt,

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 15 april 2012 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Fraben. De schulden van vennootschap Lampo-Van Parys gaan over op de overnemende vennootschap Fraben.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap Fraben.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast date

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap Lampo-Van Parys, met zetel te 8430 Damme, Polderstraat 5, door vennootschap Fraben, met zetel te 8000 Brugge Koolkerke, Dudzeelse Steenweg 540, werd verwezenlijkt,

anderzijds vennootschap Lampe-Van Parys definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden in al hun onderdelen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd. VOLMACHT KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer John Debaene, partner van Grant Thonton, met zetel te groot Bijgaarden, Noordkustlaan 16A en al haar aangestelden, om, met mogelijkheid tot Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

el

Voor= indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke handelingen te vervullen voor het vervullen van alle formaliteiten' (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de kruispuntbank voor ondernemingen.

bekattden aan het Belgisch VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Rede!. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte.

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



a.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 26.07.2012 12344-0418-014
13/06/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mud word 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dene

;CeelrielAi.k4ür oRvG 1(4/k0°pH.aJ rC a

" jing ef:übe4 9e)

Ondernemingsnr : 0819.008.513

Benaming

(voluit) : LAMPO-VAN PARYS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSRPAKELIJKHEID

Zetel : Dudzeelsesteenweg 540, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGEN FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL OMTRENT DE GERUISLOZE FUSIE TUSSEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP FRABEN (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP) EN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LAMPO VAN PARYS (OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP)

Op 16 april 2012 , is overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek Vennootschappen door de zaakvoeders van de hierna gemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming, met vereenvoudigde procedure als bepaald in artikel 719 en volgende van het Wetboek Vennootschappen, opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

De aanwezige bestuurders en zaakvoerders verklaren op de hoogte te zijn van:

de verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergade-'ring der aandeelhouders van elk der vennootschap-ipen die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, neer te leggen (artikel 719 van het Wetboek Vennootschappen).

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Gewone Commanditaire Vennootschap naar Belgisch recht FRABEN met maatschappelijke zetel te 8000 Koolkerke, Dudzeelsesteenweg 540.

Deze vennootschap is opgericht bij akte de dato twee juli tweeduizendenzeven , bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2007, onder nummer 0102912,

De statuten werden niet gewijzigd.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brugge en heeft het ondernemingsnummer 0890.575.311.

Deze vennootschap wordt hierna genoemd " de overnemende vennootschap".

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

LAMPO  VAN PARYS, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Dudzeelsesteenweg 540.

Deze vennootschap is opgericht bij akte de dato achttien september tweeduizenden negen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111J111i111111111Flii

Op de laatste blz. van Luik EI vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 oktober 2009, onder nummer 0141183.

De statuten van de vennootschap werden eenmaal gewijzigd en voor het laatst op de Bijzondere Algemene Vergadering van 01 april 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van 13 mei 2011, betreffende de wijziging van de maatschappelijke zetel.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brugge onder het nummer 0819.008.513.

Deze vennootschap wordt hierna genoemd " de over te nemen vennootschap",

In aanmerking nemende dat

de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,

de zaakvoeders van beide voormelde vennootschappen het initiatief genomen hebben ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereen-voudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 en volgende van het Wetboek Vennootschappen,

verbinden de zaakvoerders van beide voormelde vennoot-'schappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het FUSIEVOORSTEL vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhou-'ders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat:

A. De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1 °De Gewone Commanditaire Vennootschap naar Belgisch recht FRABEN met maatschappelijke zetel te 8000 Koolkerke, Dudzeelse Steenweg 540, die luidens de statuten het nagemeld doel heeft:

"de vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

-Een studie  organisatie  en raadgevend bureau inzake juridisch, financiële, handels, sociale

en commerciële aangelegenheden. Het verlenen van bijstand en diensten, het begeleiden

van ondernemingen inzake bedrijfsbeheer  management  bedrijfsbeleid. Het bemiddelen

voor beleggingen, leningen en verzekeringen.

-Zij kan elke bedrijvigheid uitoefenen die vatbaar is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en

deel te nemen aan elke bedrijvigheid onder welke vorm ook. Zij kan deelnemen in of fusioneren met

andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of dit begunstigen.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor

eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vervlogen, de aankoop,

de verkoop de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen

alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook

alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit

behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur, alsook herstelling en/of onderhoud van

alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening  het verwerven, aanhouden en beheren van

het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan

bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven ais doel het

optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met

uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990,

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de verrichtingen

en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of

administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop,

verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder,onder meer het voeren

van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen,

expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

-De vennootschap heeft ook als doel het uitvoeren van alle landbouwactiviteiten zoals daar zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

akkerbouw; tuinbouw en veeteelt. Alsmede alle daarmee verwante activiteiten zoals

loonwerk, hoevetoerisme, ...

-De vennootschap heeft ook ais doel het bouwen, beheren, verhuren van één of meerdere

hotelkamers volgens "de kamer en ontbijt"  formule of volgens een andere formule. Deze activiteit

kan samenhangen met de landbouwactiviteit maar wordt daardoor geenszins beperkt. "

2"De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

tAMPO  VAN PARYS, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Dudzeelse Steenweg 540, die

luidens de statuten het nagemeld doel heeft::

" De vennootschap heeft als doel

(.Specifieke activiteiten

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te

richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen;

-het stimuleren, de planning en codrdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen

en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;

-het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische,

administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen

van opdrachten en functies.

((.Algemene activiteiten

AIHet toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval

verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die

wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

B/Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

C/Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

D/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

lll.Beheer van een eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium,

alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals -

het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of

andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op

te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende

of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of

de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke

andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk

of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte

van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die

op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn

aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

De sub 1 genoemde vennootschap, zal als ovememende vennootschap, het gehele vermogen krijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

Er bestaan 125 (honderdvijfentwintig) aandelen in de overgenomen vennoot-'schap, die alle

gehouden worden door de overnemende vennootschap.

B.Vanaf 16 april 2012, deze dag inbegrepen, worden de verrichtingen gesteld door de

overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn uitge-'voerd voor rekening van de ovememende vennoot-'schap.

` Voor-

" behouden

`, aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y

C. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden, maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende

vennootschap optreden.

D. Bijzondere voordelen.

Voorgesteld wordt aan de zaakvoerders van de ovememende en de overgenomen vennootschap geen bijzonder voordeel toe te kennen.

Voorgesteld wordt om het mandaat van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap te beëindigen en kwijting te geven over de voorbije periode. De zaakvoerder van de Gewone Commanditaire Vennootschap naar Belgisch recht FRABEN zal alle taken overnemen naar aanleiding van de fusie.

E. Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de beide vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 28 mei 2012.

De zaakvoerders van zowel de overnemende als de overgeno-'men vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelij-'ke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, ten einde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt in zes exemplaren te Gent op 16 april 2012.

Elk college van bestuurders en zaakvoerders erkent drie door of namens de beide colleges

getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd, het tweede voor de notaris en het derde om bewaard te worden op de zetel van de respectieve vennootschappen.

zaakvoerder zaakvoerder

FRABEN GCV LAMPO-VAN PARYS BVBA

De heer Benedikt Van den Braembussche Mevrouw Fransciska Lampa

Hierbij tegelijk neergelegd het fusievoorstel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/05/2011
ÿþ Motl

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be NEÉRr;ÉLÉGD têr GRIFFIE de[

a RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Té

B BRUGGE (Afdeling ,Brugge)

Sta op: n ri ie. - -!~

~





*iionsea*



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0819.008.513 Benaming

(voluit) : LAMPO-VAN PARYS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme, Polderstraat 5

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder, wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering dd.01/04/2011 werden volgende beslissingen genomen:

- Er werd beslist, unaniem, om Mevrouw Lampo Franciska te benoemen als zaakvoerder van de bvba Lampo-Van Parys, dit voor onbepaalde duur en met ingang van 01/04/2011.

--Tevens werd beslist om de maatschappelijke zetel van de bvba Lampo-Van Parys te verplaatsen van 8340 Damme, Polderstraat 5 naar 8000Brugg e, Dudzeelsesteenweg 540.

De Heer Lampo Pierre

Zaakvoerder

~2MUA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.03.2011, NGL 25.03.2011 11066-0600-012

Coordonnées
LAMPO - VAN PARYS

Adresse
DUDZEELSESTEENWEG 540 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande