LANDBOUWBEDRIJF EDWARD VANDAMME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDBOUWBEDRIJF EDWARD VANDAMME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.710.612

Publication

28/08/2013
ÿþNbd Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : Benaming 0524.710.612

(voruit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

LANDBOUWBEDRIJF EDWARD VANDAMME

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

lepersteenweg 90  8650 Houthulst





Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering ddr 24/07/2013 gehouden ten zetel blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om vanaf 24/07/2013:

- De heer Vandamme Edward, wonende te 8600 Diksmuide, lepersteenweg 32 te benoemen tot, zaakvoerder.

Getekend

Loncke Bart

Zaakvoerder



HhII MIME! AI

1 0 t:UG. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013
ÿþOndememingsnr: 0524.710.612

Benaming (voluit) : Landbouwbedrijf Edward Vandamme

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : lepersteenweg 90 8650 Houthulst

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 4 juli 2013, geregistreerd te Diksmuide (zes bladen, een verzendingen) op 5 juli 2013, boek 431, blad 35, vak 17, ontvangen vijftig euro (50,00 EUR), getekend de e.a. Inspecteur ai. Sofie; ;;Sanders, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten ;;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Landbouwbedrijf Edward Vandamme en dat onder ;? meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

;1 Kapitaalverhoging

a) Verhoging van het kapitaal met vierduizend achthonderd zesendertig (4.836,00) euro, om; het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro tot drieëntwintig duizend vierhonderd zesendertig (23.436,00) euro, door inbreng in natura van een aantal activa- en; passivabestanddelen van:

1) de landbouwuitbating uitgebaat door de heer Filip Loncke, onder de naam "Filip Loncke" te 8650 Houthulst, lepersteenweg 67, BTW -- BE 0674.070.618 RPR Veurne;

2) de landbouwuitbating uitgebaat door de heer Bart Loncke, onder de naam "Bart Loncke" te 8650 Houthulst, lepersteenweg 67, BTW  BE 0674.152.077 RPR Veurne.

Deze inbreng omvat een aantal van de bestanddelen van de hierboven beschreven landbouwuitbatingen, zoals deze opgesomd werden in de inbrengstaten opgesteld op 18 maart 2013; (integraal opgenomen in het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor), met een netto-inbrengwaarde van elk tweeduizend vierhonderd achttien (2.418,00) euro of samen vierduizendi ;: achthonderd zesendertig (4.836,00) euro.

Als vergoeding voor deze inbrengen, waarvan alle comparanten verklaarden volledige kennis te hebben genomen, werden aan de inbrengers, voornoemde heer Filip Loncke en voornoemde heer Barti Loncke, elk dertien (13) aandelen, hetzij in totaal zesentwintig (26) volledig volgestorte aandelen; van de huidige vennootschap toegekend, zcnder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde soort; en die genieten van dezelfde voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de winst vanaf hun creatie, hetgeen door hen uitdrukkelijk werd aanvaard.

De vergadering besliste dat deze zesentwintig (26) aandelen worden uitgegeven en ingeschreven tegen de prijs van honderd zesentachtig (186,00) euro per aandeel, zonder dat deze prijs wordt( verhoogd met een uitgiftepremie, zodat deze nieuwe aandelen aldus werden uitgegeven tegen dei globale prijs van vierduizend achthonderd zesendertig (4,836,00) euro.

b) verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in natura,

De conclusies van het verslag opgemaakt door de heer Bertin Pouseele, bedrijfsrevisor bij dei Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkter Aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren te Roeselare, dat gedagtekend is op 5 april 2013 luiden als; volgt:

"Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA LANDBOUWBEDRIJF EDWARD VANDAMME, bestaat uit de inbreng van een aantal activa- en passivabestanddelen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III iiiu iuu uii

*13115509'

1

i

Annexes du Moniteur belge

24/07/2013

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

landbouwuitbatingen "Filip LONCKE" te 8650 Houthulst, lepersteenweg 67, met' ondernemingsnummer 0674.070.618 en "Bart LONCKE" te 8650 Houthulst, lepersteenweg 67, met ondernemingsnummer 0674.152.077, door de heer Filip LONCKE en de heer Bart LONCKE, voor een totale inbrengwaarde van 4.836,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de BNP Paribas Fortis met de voorgenomen verrichting, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 26 aandelen van de BVBA LANDBOUWBEDRIJF EDWARD VANDAMME, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA LANDBOUWBEDRIJF EDWARD VANDAMME en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 5 april 2013

Getekend (volgt de handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Bertin POUSEELE"

c) Aanpassing van artikel 5 van de statuten om dit artikel in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, en met de gewijzigde historiek van de kapitaalsvorming.

21 Kennisname van de quasi-inbrenq, en meer bepaald van de beslissing van de zaakvoerders van huidige vennootschap Landbouwbedrijf Edward Vandamme, de dato 5 april 2013, houdende verkoop door de heren Filip en Bart Loncke aan huidige vennootschap van materiële vaste activa.

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 5 april 2013 en van het controleverslag van 5 april 2013 van de Burgerlijke Vennootschap CVBA BDO Bedrijfsrevisoren te Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bertin Pouseele.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- verslagen zaakvoerders;

- verslagen bedrijfsrevisor;

- coördinatie van de statuten.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : rj o2 4 /1 O G 4.2

Benaming (voluit) : Landbouwbedrijf Edward Vandamme

Onderwerp akte :Oprichting

i; Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, maart 2013, dat:

!h° Door:

1. De heer LONCKE Filip Joseph Corneel, land- en tuinbouwer, geboren te Diksmuide op 15; september 1960, ongehuwd, wonende te 8650 Houthulst (Woumen), lepersteenweg 67,

2. De heer LONCKE Bart André Korneel, land- en tuinbouwer, geboren te Diksmuide op 20 april;

;;1962, ongehuwd, wonende te 8650 Houthulst (Woumen), lepersteenweg 67,

;;een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De naam van de vennootschap is: Landbouwbedriif Edward Vandamme..

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8650 Houthulst, lepersteenwea 90.

4° Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening ;i of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- de uitbating van een landbouw- en/of tuinbouwbedrijf en de commercialisatie van de eigen producten en aile aanverwante activiteiten die tot de verwezenlijking van dit doel kunnen bijdragen, en dit zowel op gronden die ofwel in eigendom toebehoren aan één of meerdere;

vennoten, ofwel op gronden die toebehoren aan de vennootschap of die door de vennootschap gepacht worden.

- deze exploitatie omvat het telen van gewassen en het uitvoeren van alle handelingen die il daarmee verband houden zoals het draineren, onderhouden en bemesten van de grond, het: zaaien, bewerken, maaien, rooien, opslaan en verkopen van gewassen, behandelen en bewerken van land- en/of tuinbouwproducten.

- diensten verwant aan de landbouw zijnde, sproeiwerken en de behandeling van; landbouwgewassen, het voorbereiden van landbouwvelden zijnde, het zaaien, bemesten en de ongediertebestrijding

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden; ;i met haar doel of dit doel kunnen bevorderen. Zij kan deelnemen in iedere onderneming die kan; il bijdragen tot haar ontwikkeling of deze kan bevorderen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het oprichten, aankopen, verkopen, aanpassen, uitrusten, valoriseren, bouwen, beheren, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de; vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften; terzake.

5° Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd (18.600); euro, en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde,i ;vertegenwoordigend elk één/honderdste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

i

IV

_1

rr~~_. _ ~~ :~~ ~~

.4'sü~.' 1 4r _.45:~

sL~ . ' t.±, " L i ......xYrf_ty.Îw

2 1 f°i0,Iif 2013 GsCee- r { ::

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : iepersteenweg 90

8650 Houthulst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

op 18

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V `

- inbreng in geld door voornoemde heer Filip Loncke, ten belope van negenduizend driehonderd' (9.300) euro, waarvoor hem vijftig (50) aandelen toegekend werden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één/honderdste van het kapitaal van de vennootschap, volledig volgestort. - inbreng in geld door voornoemde heer Bart Loncke, ten belope van negenduizend driehonderd (9.300) euro, waarvoor hem vijftig (50) aandelen toegekend werden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk éénlhonderdste van het kapitaal van de vennootschap, volledig volgestort. Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal achttienduizend zeshonderd (18.600) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer BE77 0016 9331 3842, bij de BNP Paribas Fortis, te Houthulst (Merkem) geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 15 maart 2013.

6° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap

in oprichting zijn aangegaan.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar,

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Kocphandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt In het Belgisch Staatsblad. Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en In rechte als eiser en verweerder.

be vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden Verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

evenwel met betrekking tot investeringen die een bedrag dat tienduizend (10.000,00) euro overschrijdt, is de handtekening van twee zaakvoerders vereist, Als investeringen worden onder meer beschouwd de aankoop van landbouwmachines en uitrusting, bedrijfswagens, onroerende goederen, .., De aankoop van zaai- en plantgoed wordt niet als investering beschouwd. Deze bevoegdheidsbeperking is niet tegenwerpelijk aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar gemaakt is.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart.

9° Verdeling van de winst -- aanleggen van reserves

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag











Op de laatste blo. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m'A 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

100 De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de derde zaterdaq van de maand september van elk jaar om achttien uur..

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "Landbouwbedrijf Edward Vandamme", verklaarden dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig maart tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september tweeduizend en veertien, Zaakvoerders: benoeming -- aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, besliste de algemene vergadering:

- het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

- te benoemen tot zaakvoerders: de heren Filip en Bart Loncke, voornoemd, die verklaarden dit mandaat te aanvaarden, en bevestigden niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in artikel 15 en volgende van de statuten.

Benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerders, de heren Filip en Bart Loncke, duidden aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen: voornoemde heer Bart Loncke, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden, en bevestigde niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van hun machten, ingevolge artikel 15 van de statuten, verklaarden de zaakvoerders, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Germonpré-Loeters te Diksmuide, Admiraal Ronarchstraat 10 als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden:

het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket alsook bij alle andere administraties.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vóôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 14.10.2015 15648-0074-016
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 17.09.2016, NGL 03.10.2016 16640-0531-017

Coordonnées
LANDBOUWBEDRIJF EDWARD VANDAMME

Adresse
IEPERSTEENWEG 90 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : HOUTHULST
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande