LANDMETERSKANTOOR VD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDMETERSKANTOOR VD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.947.695

Publication

24/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De architect:

Opmeten, afpalen en nivelleren van het bouwterrein; inplanten van de op te richten gebouwen; aangeven van de vastgestelde rooi- en bouwlijn; meetstaat der werken en van de uitgevoerde hoeveelheden; plaatsbeschrijving voor en na de werken; opmeten en ramen van muurovernames; opzoeken van erfdienstbaarheden en de beschrijving ervan; scheidsrechterlijke tussenkomst bij geschillen  schaderaming.

4. De ingenieur:

inplanten van kunstwerken, tunnels, wegen, rioleringen, zowel ondergronds en bovengronds; opmeten voor het verrichten van constructies en gebouwen met speciaal karakter; topografische controle op de stabiliteit van de gebouwen; opmetingen voor het inplanten van hoogspanningsleidingen; topografische opmetingen voor het aanleggen van autosnelwegen; begeleiding bij het plaatsen van zware machines en controle van deze plaatsing; begeleiding en controle op de bouw van staalconstructies.

5. De aannemer:

Inplanten van de te verwezenlijken constructie; scheidsrechterlijke tussenkomst bij geschillen; opmeten en berekenen van grondverzet; opmeten en vaststellen van gebuurschade; drainage en bevloeiingsproblemen; regeling bij concessies voor uitgravingen; vorderingsstaten van werken; plaatsbeschrijving voor en na afbraak- en opbouwwerken; toezicht op vooruitgang der werken; controle op stabiliteit van de aanpalende eigendommen.

6. De immobiliënmakelaar- of maatschappij

studie in verband met de markt van onroerende goederen; bestuderen en ramen van de waarde van onroerende goederen; onderzoek van de toekomstmogelijkheden van bepaalde zones; contacten met eigenaars en openbare diensten; verkavelingsplannen en alle administratieve formaliteiten; lastenboeken, meetstaten in verband met de urbanisatie en wegeniswerken; stedenbouwkundige voorschriften en erfdienstbaarheden; opmeten van verkavelingsloten en inplanten der wegen. II. De vennootschap mag tevens alle grond en gebouwen kopen, verkopen, ruilen en omvormen, zelf gebouwen oprichten; huren en verhuren; in optie nemen en geven; alle bouwwerken en werken laten uitvoeren, inbegrepen alle wegenis-, grond- en rioleringswerken uitvoeren en laten uitvoeren. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming; alle onroerende goederen te verpanden of in waarborg geven, gronden uitbaten en bebouwen.

De vennootschap mag, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag, onder om het even welke vorm, samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag ook de functies van bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), is volledig geplaatst en is volstort ten bedrage van vijftienduizend Euro (¬ 15.000,00);

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters hebben het maatschappelijk kapitaal onderschreven als volgt: De Heer Christoffel Vanden Bussche voor veertienduizend achthonderd en tachtig Euro (¬ 14.880,00) en hiervoor werden hem tachtig (80) aandelen toegekend en de Heer Matthias Vandille voor drieduizend zevenhonderd en twintig Euro (¬ 3.720,00) en hiervoor werden hem twintig (20) aandelen toegekend. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt. De zaakvoerder(s) krijgt (krijgen) de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der ven¬nootschap overeenkomen. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder zijn bevoegdheid. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepelijke volmacht. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders niet zonder de toestemming van de zaakvoerdersraad besluiten tot enige

rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan TIENDUIZEND Euro (¬ 10.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moet de zaakvoerder, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft de enige vennoot of indien er meerdere vennoten zijn ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen.

Elk jaar, op de eerste maandag van de maand mei om achttien uur zal een jaarvergadering gehouden worden ter zetel van de vennootschap of gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de jaarvergadering. De jaarvergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

Ingeval van ontbinding zal de vereffening geschieden in de tijd en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal vaststellen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Ingeval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID  VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOT-SCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan of zullen worden aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert één juli tweeduizend en veertien, onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoonlijkheid.

De voormelde verbintenissen dienen door de vennootschap bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen als niet-statutaire bezoldigde zaakvoerders voor onbepaalde duur: De Heer Christoffel VANDEN BUSSCHE en de heer Matthias VANDILLE, beiden voornoemd en die beiden verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden en verklaard hebben dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat. Overgangsregeling zaakvoerders: De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf eenentwintig oktober tweeduizend en veertien tot eenendertig december tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en zestien om tien uur.

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan: BVBA Fiduciaire Destickere, te 8310 Brugge (Assebroek), Gulden Peerdenstraat nummer 78, RPR nummer BE 0884.113.131; aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor: het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van de oprichtingsakte

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0258-010

Coordonnées
LANDMETERSKANTOOR VD

Adresse
GENERAAL LEMANLAAN 41 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande