LARIMAER


Dénomination : LARIMAER
Forme juridique :
N° entreprise : 447.343.016

Publication

12/05/2014 : BG075741
22/07/2014
ÿþMod weid 1 t.1

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 JUL 2014

Gent Afdeling Brugge De griffier

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

MONITE

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

11 1111

9141367+



Ondernemingsnr : 0447.343.016

Benaming

(voluit) : LARIMAER

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SMEDENSTRAAT 142, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met zetel te Brugge (Sint-Kruis) van dertig juni tweeduizend en veertien, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LARIMAER", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Smedenstraat 142, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: VOORAFGAANDE VERSLAGGEVING INZAKE KAPITAALSVERHOGING-INBRENG IN NATURA

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 26/06/2014 en door Derycke, Catry & Co, Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, Pres. Kennedypark 6 bus 11, vertegenwoordigd door de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 26 juni 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"7. Besluit. De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV "LARIMAER" met zetel te 8300 Knokke-Heist, Smedenstraat 142 (ingeschreven in het rechtspersonenregister te BRUGGE onder nummer 0447.343.016) bestaat uit in dit verslag beschreven onroerende goederen in eigendom van de inbrengers voor een inbrengwaarde van ¬ 553.370,36,-.

Ondergetekende Martin Derycke, bedrijfsrevisor, vennoot van de BVBA DERYCKE, CATRY & Co bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 6 bus 11, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel:

1. dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

2. dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de ais conventioneel bepaalde in tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgéwaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.041 aandelen van de NV "LARIMAER" zonder, vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend."

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLISSING: EERSTE KAPITAALSVERHOGING- INBRENG IN NATURA a) I, Beslissing:

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierenvijftig duizend vierhonderd tweeënveertig komma vierenveertig (E 54,442,44) euro om het van driehonderd zesennegentigduizend zeshonderd. regenen-twintig euro vierenzestig euroeent_ (ê 396.629,64) op

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

vierhonderd eenenvijftig duizend en tweeënzeventig komma acht (¬ 451.072,08) euro te brengen door inbreng in natura van de volle eigendom van de hierna beschreven onroerende goederen, waarvan de overdracht moet worden overgeschreven,

-Beschrijving onroerende goederen

1. GEMEENTE KNOKKE-HEIST -- tiende afdeling (voorheen Westkapelle)

In een building op en met grond en aanhorigheden gelegen te Knokke-Heist (voorheen Westkapelle), Smedenstraat 142, gekadastreerd of het geweest, in de vijfde afdeling, volgens titel en kadaster sectie A, deel van nummer 141P, met een oppervlakte volgens voorschreven meting van achthonderd vierenvijftig vierkante meter (854m2):

a) De handelsruimte genummerd 0.1, gelegen op het gelijkvloers links, omvattende

In privatieve en uitsluitende eigendom:

De winkelruimte, magazijn, schaftlokaal, twee WC's, inrit, koer

Alsmede de bergruimte gelegen links, naast de wegel belast met de erfdienstbaarheid van doorgang, zoals

aangeduid op het metingplan aangehecht aan nagemelde basisakte.

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vierhonderd vijfendertig 1 duizendsten (435/1.000sten) in de gemene delen waaronder de grond

b) De handelsruimte genummerd 0.2, gelegen op het gelijkvloers rechts (zoals dit privatief is aangeduid op

het vergund plan houdende de afsplitsing van de winkelpraktijk), omvattende:

In privatieve en uitsluitende eigendom:

Inkomsas, praktijkruimten, bureau, sas, berging, WC, dagverblijf, ruimte achterin

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd vijfentwintig / duizendsten (125/1.000sten) in de gemene delen waaronder de grond

Zoals deze goederen zijn beschreven in de basisakte opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies

Vanquathem met zetel te Brugge (Sint-Kruis) op tien april tweeduizend en veertien, overgeschreven op Eerste

Hypotheekkantoor te Brugge op zestien april daarna, onder formaliteitennummer 61-T-16/04/2014-04560.

2. GEMEENTE KNOKKE-HEIST  tiende afdeling (voorheen Westkapelle)

Een werkplaats op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Knokke-Heist (voorheen Westkapelle), Smedenstraat 142, gekadastreerd Knokke-Heist- tiende afdeling (voorheen Westkapelle) volgens titel en recente kadastrale legger sectie A, deel van nummer 141 P, met een oppervlakte volgens metingsplan aangehecht aan voormelde basisakte opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met zetel te Brugge (Sint-Kruis) op tien april tweeduizend en veertien van tweehonderd achtenveertig vierkante meter (248m2)

b) Vergoeding inbreng:

In ruil voor de inbreng worden duizend eenenveertig (1.041) nieuwe en volledig volstorte aandelen uitgereikt, van dezelfde aard als de bestaande, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande en die pro rata in de winst zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van tweeënvijftig komma dertig (52,30) euro per aandeel, aldus voor een totale globale uitgifteprijs van vijfhonderd drieënvijftig duizend driehonderd zeventig komma zesendertig (¬ 553.370,36) euro (afgerond) bestaande uit het bedrag van de kapitaalsverhoging te vermeerderen met een uitgiftepremie van vierhonderd negenenzeventig euro tien cent (¬ 479,10) per aandeel hetzij in totaal vierhonderd achtennegentig duizend negenhonderd zevenentwintig komma tweeënnegentig (¬ 498.927,92) euro (afgerond),

d) Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vierhonderd eenenvijftig duizend en tweeënzeventig komma acht (¬ 451.072,08) euro. DERDE BESLISSING: TWEEDE KAPITAALSVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van vierhonderd achtennegentig duizend negenhonderd zevenentwintig komma tweeënnegentig (¬ 498.927,92) (afgerond) om het kapitaal te brengen van vierhonderd eenenvijftig duizend en tweeënzeventig komma acht (¬ 451.072,08) euro op negenhonderd vijftigduizend (¬ 950.000,00) euro (afgerond), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en dit door incorporatie in het kapitaal van de bij de inbreng in natura bovenbeschreven ontstane uitgiftepremie. Aldus wordt de post uitgiftepremie gereduceerd tot nul.

De aanwezige aandeelhouders verklaren zich akkoord met deze tweede kapitaalverhoging en de vergadering stelt vast dat ook deze tweede kapitaalverhoging werd verwezenlijkt. Hierdoor werd het kapitaal gebracht op negenhonderd vijftig duizend (¬ 950.000,00) euro.

VIERDE BESLISSING: WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten ais volgt te wijzigen "Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd vijftig duizend (¬ 950.000,00) euro euro, Het wordt vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderd vijfentwintig (8.625) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één? achtduizend zeshonderd vijfentwintigste (1/8.625sten) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

VIJFDE BESLISSING: VERSLAGGEVING IN HET KADER VAN DE OMZETTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, Derycke, Catry &Co, Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, Pres. Kennedypark 6 bus 11, vertegenwcordigd door de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 maart 2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen,

Het verslag van het bestuursorgaan, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2014 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd ter griffe van de rechtbank van koophandel.

De besluiten van het verslag van de revisor Derycke, Catry 8& Co, Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, Pres. Kennedypark 6 bus 11, vertegenwoordigd door de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"7, Besluit. In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2014 van de NV "LARIMAER" (nummer 0447.343.016) onderzocht en dit met het oog op de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de Normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 491.187,27 ¬ , is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 396.629,64 ¬ . Het netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal van een BVBA, zijnde 18.550,00 ¬ ,

Dit rapport behelst uitsluitend de vereisten van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in andere context."

ZESDE BESLISSING -- OMZETTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0447.343.016 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft,

Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de hierboven vermelde personen gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds onder hen bestond, onder de juridische vorm van een naamloze vennootschap;

ZEVENDE BESLISSING  AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

Il. STATUTEN

HOOFDSTUK I RECHTSVORM NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt LARIMAER.

Artikel 2; ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Smedenstraat 142,

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- het beheer, het bouwen en verbouwen van onroerende goederen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen tot bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

- het nemen van participaties in Belgische en buitenlandse vennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk

doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd vijftigduizend euro (950.000 euro). Het wordt

vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderd vijfentwintig (8.625) aandelen, zonder nominale waarde, die

ieder één/achtduizend zeshonderd vijfentwintigsten (1/8.625sten) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Artikel 6.- AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

HOOFDSTUK III: ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP,

AFDELING 1.- Algemene vergadering.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING Elk aandeel geeft recht op één stem.

AFDELING 2. Bestuur

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen personen,

al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volnacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK 1V. BOEKJAAR JAARREKENINGEN WINSTVERDE-'LING.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK V. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 26.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbin-'tenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

4 "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Lehouden aan het Belgisch Staatsiblad

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de« helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij zullen in functie treden na het bekomen van de vereiste homologatie van hûn aanstelling door de bevoegde Rechtbank. Zij beschikken over alle machten zoals vermeld in hun benoemingsbeslissing.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

ACHTSTE BESLISSING: ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS EN VAN DE GEDELEGEERDE

BESTUURDER VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

De vergadering aanvaardt het ontslag van de in functie zijnde bestuurders, te weten: De heer DE BREE

Stefaan, voornoemd, Mevrouw BEIRLANT Elisabeth, voornoemd, De heer DE BREE Walther, voornoemd en

mevrouw WAEGHE Martine, voornoemd, alsmede van de gedelegeerde bestuurder, en met name van de heer

DE BREE Stefaan, voornoemd, en besluit tevens dat kwijting zal gegeven warden door de eerstkomende

jaarvergadering en dat in voorkomend geval de kwijting aan de zaakvoerder in de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid eveneens zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende gedelegeerde bestuurder

voor het door hem gevoerde beleid.

NEGENDE BESLISSING: BENOEMING ZAAKVOERDER VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit tevens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omzetting van de naamloze

vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is verwezenlijkt, over te gaan tot

de benoeming van de zaakvoerder.

Na beraadsiaging besluit de vergadering te benoemen tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De heer DE BREE Stefaan, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies Vanquathem te Brugge (Shit-

Kruis) op 2 juli 2014.

Bijlagen:

- Afschrift akte

Coordinatie statuten

- Verslag bestuursorgaan ingevolge art, 602 W. Venn.

Verslag revisor ingevolge art. 602 W, Venn.

- Verslag bestuursorgaan ingevolge omvorming

- Verslag revisor ingevolge art, 777 W, Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : BG075741
06/08/2012 : BG075741
11/01/2012 : BG075741
29/08/2011 : BG075741
08/09/2010 : BG075741
25/08/2010 : BG075741
18/08/2009 : BG075741
01/08/2008 : BG075741
24/07/2008 : BG075741
30/07/2007 : BG075741
12/07/2005 : BG075741
14/04/2004 : BG075741
15/07/2003 : BG075741
17/07/1999 : BG075741
26/05/1992 : BG75741

Coordonnées
LARIMAER

Adresse
SMEDENSTRAAT 142 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande