LARUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LARUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.541.081

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.07.2014, NGL 23.07.2014 14337-0059-010
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.08.2012, NGL 27.08.2012 12462-0372-010
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 24.06.2011 11206-0198-010
28/04/2011
ÿþ Mal 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD











1 5 APR. 2011

r----rr F-Lk%il-Pre Vr1\ (ll'm'It7 t r r





" 11064753+







Ondernemingsnr : Benaming 0888.541.081

(voluit) . LARUS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Gent (Wondelgem) Kerkuilstraat 35

Onderwerp akte BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING



ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER - WIJZIGING OVERDRACHT AANDELEN - WIJZIGING STEMRECHT - WIJZIGING BESTUUR - SCHRAPPING GEVOLMACHTIGDEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Polfliet te Oostende op 7 april 2011, geregistreerd te Oostende, Registratie 1 op 12 april 2011, boek 751 blad 60 vak 14, drie bladen geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ), de Eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend J. De Nauw) dat de buitengewone; algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LARUS, gevestigd te,, 9032 Gent (Wondelgem), opgericht bij akte verleden voor notaris Ides Vander Heyde, te Oostende op 29 maart 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 april daarna onder nummer 07055556, niet; meer gewijzigd sindsdien, met algemeenheid van stemmen het volgende beslist heeft: EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist dat de aandelen slechts overgedragen worden onder levenden of+; overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle aandeelhouders die tesamen het volledig: maatschappelijk kapitaal bezitten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een; medevennoot.

Het artikel 9 van de statuten wordt aangepast als volgt:

Artikel 9: Overdracht en overgang van aandelen.

Paragraaf 1: Goedkeuring

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, mag deze laatste zijn aandelen zonder beperking'

overdragen.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen, op straffe van nietigheid slechts overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle,: aandeelhouders die tesamen het volledig maatschappelijk kapitaal bezitten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een: medevennoot.

De beschikkingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten. voordele van een rechtspersoon.

Paragraaf 2: Voorkooprecht

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan; de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zullen de zaakvoerder(s), op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden,; op verzoek van de erf-gena(a)m(en) of legataris(sen), de vennoten in algemene vergadering samenroepen; tenein-dezich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal alle.

voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten. "

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben, binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het!

aantal aandelen die zlj reeds bezitten behou-dens onderling akkoord over een andere verdeling. "

Bij overdracht onder levenden gebeurt de afkoop aan de prijs en de voorwaarden uitgebracht door de overnemer.

Bij overgang ingevolge overlijden gebeurt de afkoop aan de reële waarde van de aandelen, waarbij rekening;

_.gehoudenzal_worden.met alle.elementen_die.de_waardenng_van.deze_aandelen.kunnen_beïnvloederen..onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge ........ ...._. ...... _..



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

C

meer met eventuele latente meer- of min-waarden en met de toekomstperspectieven van de vennootschap; deze reële waarde wordt in gemeen overleg tussen partijen vastgesteld; bij gebrek aan akkoord tussen partijen over deze reële waarde, wordt deze binnen de maand bepaald door een bedrijfsrevisor of een extern accountant aangesteld in gemeen overleg tussen de partijen of, bij gebrek aan akkoord over deze aanstelling, door een bedrijfsrevisor of een extern accountant aangesteld - op verzoek van de meest gerede partij - door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kortgeding. De waarde vastgesteld door de bedrijfsrevisor 1 extern accountant is bindend -voor de betrokkenen, zonder mogelijkheid van verzet of beroep.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het artikel 10 van de statuten te wijzigen uit te breiden met volgende clausule:

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur.

In geval er meerdere zaakvoerders aangesteld zijn is met betrekking tot alle verbintenissen die een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) overschrijden evenwel de gezamenlijke handtekening vereist van minstens twee zaakvoerders en dit zowel in het kader van het dagelijks bestuur als ten overstaan van derden.

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Het desbetreffende artikel 10 van de statuten wordt aangepast als volgt:

Artikel 10 - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De eerste zaakvoerder(s) worden door de oprichters aangesteld. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Als er meerdere zaakvoerders benoemd zijn is ieder zaakvoerder individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur.

Met betrekking tot alle verbintenissen die een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) overschrijden, is evenwel de gezamenlijke handtekening van minstens twee van de benoemde zaakvoerders vereist en dit zowel in het kader van het dagelijks bestuur als ten overstaan van derden.

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger. natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het artikel 21 van de statuten uit te breiden met volgende clausule:

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaren van een aandeel, dan heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen totdat een enkele persoon aangewezen zij als eigenaar van het aandeel tegenover de venncotschap.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbond en rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het desbetreffende artikel 21 van de statuten wordt aangepast als volgt:

Artikel 21 : Beraadslaging  Stemrecht.

De vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of huidige statuten, een aanwezigheidsquorum vereist is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaren van een aandeel, dan heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen totdat een enkele per-soon aangewezen zij als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbond en rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

VIERDE BESLISSING-ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

De algemene vergadering beslist het ontslag hierbij aangeboden door de heer Paul Henon, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Kerkuilstraat 35, als statutair zaakvoerder te aanvaarden en de statuten op dit punt aan te passen door schrapping van de statutair zaakvoerder in artikel tien van de statuten.

De algemene vergadering beslist volledige ontlasting te geven aan de heer Paul Henon van zijn beheer als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. -

Tot nieuwe niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, wordt aangesteld:

- Care & Management vof met maatschappelijke zetel te 9032 Gent (Wondelgem), Kerkuilstraat 35, ondernemingsnummer 0834.079.046, opgericht ingevolge onderhandse akte de dato achttien februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad van negen maart daarna onder nummer 0037401; waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Paul HENON, voormeld, hiertoe aangesteld bij de algemene vergadering de dato zeventien maart tweeduizend en elf, ter publicatie in het staatsblad neer te leggen.

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de bijzondere lastgeving aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sanders Accounting & Consulting", met zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 855, zoals opgenomen in de aanvullende besluiten na de oprichting te herroepen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

i ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet.

Tegelijk hiermee neergelegd:gelijkvormig afschrift van de akte dd. 07/04/2011, de gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2015
ÿþ Mod Won' 11.1

iijk 1N3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

10 HAART 2015

Griffie

RECHTBANK V

KOOPHA AN

1 gr

Voorbel den aan ta Balgist Staatsb

Ondememingsnr : 0888.541.081

Benaming

(voluit) : LARUS

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KERKUILSTRAAT 35 TE 9032 WONDELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de zitting van de zaakvoerder gehouden op 21 januari 2015 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van de Kerkuilstraat 35 te 9032 Wondelgem naar Guido Gezellestraat 1 te 8431 Middelkerke.

VOF Care & Management,

vast vertegenwoordigd door de heer Paul Henon

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.07.2010, NGL 03.08.2010 10384-0198-010
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 08.05.2009 09140-0137-010
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.07.2015, NGL 30.07.2015 15376-0442-010
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 26.08.2016 16489-0157-010

Coordonnées
LARUS

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 1 8431 WILSKERKE

Code postal : 8431
Localité : Wilskerke
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande