LAURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.901.233

Publication

06/06/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/09/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8370 Blankenberge, Weststraat, 24

Onzlerwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 29.08.2011, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Brugge, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Opricht er: 1° De Heer LARBRISSEAU Tom José Pieter, geboren te Brugge op 14 augustus 1987, rijksregisternummer 870814 187-15, ongehuwd, wonende te 8370 Blankenberge, Vrijheidsstraat, 33; 2° Mevrouw LARBRISSEAU Jill Jenny Etienne, geboren te Blankenberge op 2 juni 1983, rijksregisternummer 830602 032-44, ongehuwd, wonende te 8370 Blankenberge, Mingerslaan, 10;

- Naam: "Laura"

- Zetel: 8370 Blankenberge, Weststraat, 24;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- De uitbating van horeca als onder meer :

a) diensten voor het verstrekken van eten en drinken, tijdelijke huisvesting, bereiden maaltijden en snacks, soepen en aardappelchips, bar en catering, restaurant;

b) snackbar, brasserie, buffetten.

- De vennootschap zal ook:

a) alle algemene handelingen kunnen uitvoeren die direct of indirect verband houden met de handel, de productie, het verhuur, de aankoop, de verkoop in groot of kleinhandel, vertegenwoordiging, distributie, diensten, verpakkingen, franchising, import en export, voor eigen rekening of voor rekening van derden, internationaal transport van goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

b) over het algemeen mag de vennootschap, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, overal en op alle wijze die haar het meest geschikt lijkten alle handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerend aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking van dat maatschappelijk doel kunnen bevorderen of ontwikkelen.

c) zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en ontwikkeling van te bevorderen.

- De vennootschap heeft tevens tot doel alle onroerende verrichtingen in de ruimste zin en namelijk de aankoop, de verkoop, de verhuring en de uitbating van gebouwen, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden en in samenwerking met derden;

- De vennootschap heeft verder tot doel het beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

- Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling; de vennootschap zal de leiding en het toezicht in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan ondernemingen; de vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of op te richten

Op de laatste blz, van Luik 5 vermeden Rac ¬ r : Naam en ho danruheid van de nsti rn nierend: notaris be ij ven cae persoio!ntenl

hcuûegc' ue rechtspersoon ten aa,,z eon van derven .a vertegentvoc dipn

Verso Naarn on ,landtekening.

3 0 AIl6. zoii

De griffier,

111111111111111111111

*11137829*

11-ç- I" à!: 1.) r

RECHTBANK VAN KOOPHANG__ TE

BRUGGE (Afdaling Brugge) op:

Qnriemenlíngsnr 0936 901233

Benaegrg

(voluit) . LAU RA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen; zij mag tevens rechtsreeks als onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

- Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.600 EUR verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (BNP Paribas Fortis Bank) ten belope van 3.100 EUR door de Heer LARBRISSEAU Tom, die intekend op 50 aandelen, zodat hij nog 6.200 EUR zal dienen te volstorten, en ten belope van 3.100 EUR door Mevrouw LARBRISSEAU Jill, die intekent op 50 a andelen, zodat zij nog 6.200 EUR zal dienen te volstorten.

- Boekjaar: van 1 december tot en met 30 november van het daaropvolgende kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei om 14H00;

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist unaniem aan te stellen tot zaakvoerders :

1° De Heer LARBRISSEAU Tom José Pieter, geboren te Brugge op 14 augustus 1987, rijksregisternummer

870814 187-15, ongehuwd, wonende te 8370 Blankenberge, Vrijheidsstraat, 33;

Dewelke uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

2° Mevrouw LARBRISSEAU Jill Jenny Etienne, geboren te Blankenberge op 2 juni 1983,

rijksregisternummer 830602 032-44, ongehuwd, wonende te 8370 Blankenberge, Mingerslaan, 10;

Dewelke uitdrukkelijk verklaart haar mandaat te aanvaarden;

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 november 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de derde maandag van de maand mei 2013 gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de

vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: het Boekhoudkantoor Vermeire en Tommelein te Oostende, E. Beernaertstraat, 71 804.02, samen met haar bedienden, gemachtigden, vertegenwoordigers en aangestelden.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

,_--e Vofi't-beMladen aan f7ei eetu3sch Staatsb;ad Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

: ¬

1-~

"

"

"

"

"

"

"

Op de laatste b::z var 1.1iik.B verneder . Recto : Naair an hoedanign d van tle E¬ ¬ .itr,.neriterend¬ ; notam hetzij ce per.:oio;m(en) bevoegd rie reef: sperscr;r, tan azozien ven derden te vertegenwr,Jrcl.dLn

Verso : Naam en hsridteen ng

Coordonnées
LAURA

Adresse
WESTSTRAAT 24 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande