LAURENT VAN DEN HAUTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAURENT VAN DEN HAUTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.225.157

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 24.07.2014 14338-0096-010
22/01/2014
ÿþUod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111*1,1.1 402111 64

1,111 III

ri 3 JAN 2014

saPee

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0886.225.157

Benaming

(voluit) : Epsilon MC Invest

(verkort) '

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Ingrid Evenepoel te Ninove, op 20 december 2013 , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Epsilon MC Invest", met zetel te 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68 B de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering neemt kennis van de beslissing tot dividenduitkering.

De vergadering stelt aldus vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn tussentijds dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting" dat ingevoerd is in artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992.

Tweede beslissing:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de revisor omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor:

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 11 december 2013, opgesteld door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een= besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te 8560 Wevelgern, Kortrijkstraat 12, luiden letterlijk als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA EPSILON MCINVEST door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Laurent VAN DEN HAUTE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1, De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de: algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3, De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van: waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'r" Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de

aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een

toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 164.600,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgestel.

Wevelgem ap 11 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van bovengenoemd revisoraal verslag zal met deze akte ondertekend en geregistreerd worden, en nadien met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde beslissing:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura en kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Een exemplaar van bovengenoemd bijzonder verslag van de zaakvoerder zal met deze akte ondertekend en geregis-'treerd worden, en nadien met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde honderdvierenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 164.600,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)op honderddrieëntachtigduizend tweehonderd euro (¬ 183.200,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met met aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal warden verwezenlijkt door de inbreng door de enige aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, met name voor een totaal bedrag van honderdvierenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 164.600,00) die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing:

Tussenkomst  inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder, de heer Van den Haute Laurent, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige aandeelhouder negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderdvierenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 164.600,00) in de vennootschap in te brengen onder de voorwaarden omstan-+dig omschreven in voormeld revisoraal verslag, bij wijze van kapitaalverhoging, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng:

En terstond heeft de comparant verklaard op deze kapitaalverhoging in te tekenen door middel van inbreng van zijn schuldvordering tot uitkering van een tussentijds dividend, ten belope van honderdvierenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 164.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zoals omschreven in het voormeld revisoraal verslag.

Hij verzoekt mij, notaris, akte te verlenen van de kapitaalverhoging die is tot stand gekomen door intekening door de heer Van den Haute Laurent op de kapitaalverhoging voor een bedrag van honderdvierenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 164.600,00).

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vaststelling van de kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van honderdvierenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 164.600,00) daadwerkelijk

verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderddrieëntachtigduizend

tweehonderd euro (¬ 183.200,00), vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde.

Zesde beslissing:

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe

aandelen- en kapitaaltoestand. Voortaan luidt artikel 5 als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal,

Het kapitaal is vastgesteld op honderddrieëntachtigduizend tweehonderd euro (¬ 183.200,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde."

Zevende beslissing:

Als gevolg van deze wijzigingen, beslist de vergadering dat de statuten zullen worden aangepast aan de genomen beslissingen en dat een volledige coördinatie zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

Achtste beslissing:

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien (10%) procent van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor beknopt uittreksel

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte, bevattende het verslag van de revisor omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura en het bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbied

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 19.08.2013 13430-0451-010
19/08/2013
ÿþMed 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

MONIT:UP. BEL

89 -08- 2013 0 2. 08, 2013

BELGISC ~ *MANK KtIRTN~..~.~.

Griffie



2k.iter:ERGELF_GDd

Ondernemingsnr : 0886.225.157

Benaming

(voluit) : Epsilon MClnvest

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8800 Roeselare, Kwadestraat 20 C

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

Tekst:

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 01/08/2013 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van 8800 Roeselare, Kwadestraat 20 C naar 1020 Brussel, Sint Annadreef 68 B.

Roeselare, 01/08/2013

(Get.) Laurent Van den Haute

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 24.05.2012 12126-0406-010
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 06.07.2011 11266-0423-011
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 07.06.2010 10158-0006-011
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 23.06.2009 09282-0392-009
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 13.06.2008 08233-0065-008
30/07/2015
ÿþilmeg.gigon

fhntSWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 0 .r.s'..I 2f.i5

grii 'C..-~. van de p,leclertandc.ta.fi2e

t",~" htxle

C'

,f'1sfi~~4(t-ftir.~ ~Jr;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886.225.157

Benaming

(voluit) Epsilon MC Invest

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68B (volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Ingrid

EVENEPOEL, te Ninove, op 17 juli 2015 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de BVBA Epsilon MC Invest de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "LAUREtNT VAN DEN HARTE".

Tweede beslissing:

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8500 Kortijk, Doorniksestraat

631M.

Derde beslissing:

De vergadering beslist om de volmacht die in de oprichtingsakte van de vennootschap werd verleend aan

de heer Jo Castelain, wonende te 8790 Waregem, Wilgendreef 25, inzake fiscale en administratieve

aangelegenheden, te herroepen.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Voor beknopt uittreksel.

Ingrid Evenepoel,

Geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte

- de gecoördineerde statuten.

edtgl%te9te emlta4ii,tie,k*rrffelstgil:: Reeee' fitfflperet[eee#3etgelm*iiflseàlftleFtbeertUriettftreebejÎmt¬ e

etreeee ; &me& efrftepeiredAP te ceee meearenott9vbyege`iserdie ~~ effleititeitttentf>~

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.05.2015, NGL 04.08.2015 15396-0308-010

Coordonnées
LAURENT VAN DEN HAUTE

Adresse
DOORNIKSESTRAAT 63M 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande