LAURENTS

NV


Dénomination : LAURENTS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 875.708.971

Publication

19/06/2014
ÿþ mod11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

J

na neerlegging ter gri

Voor-behoude

aan hel Belgiscl Staatsbh

11111,11111.!1,111111111j11),E1111111111

Ondememingsnr, 0875.708.971

Benaming (voluit) :LAURENTS

ffie van ce -akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel 10 JUN 2014

Gent Afdeling Brugge

eteffier

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Predikherenstraat 25

8000 BRUGGE

Onderwem akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 6 juni 2014:

I/ Verwijzing naar voorafgaande verrichting_en door het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan heeft bij verklaring de dato 21 december 2011 verklaard dat er nooit effecten aan toonder werden uitgegeven en/of gedrukt en dat de vennootschap sedert haar oprichting op nauwgezette wijze een aandelenregister bijhoudt. Voormelde verklaring werd geregistreerd te Brugge op 22 december 2011 (ontvangen vijfentwintig euro).

De algemene vergadering beslist dan ook met éénparigheid van stemmen tot wijziging der betreffende artikelen 9.10, 12 en 25 der statuten als volgt:

Artikel 9: Aard der aandelen

De aandelen zijn on naam. Zij warden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in een aandelenregister wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam.

Artikel 10: Overdracht van aandelen.

De overdracht van een aandeel gebeurt ofwel door een overdrachtverklaring, die ingeschreven wordt in het register voorzien bij artikel 9 van deze statuten, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun volmachtdragers, ofwel door elk ander middel door de wet toegelaten.

Artikel 12: Obligaties.

' De vennootschap mag op elk ogenblik, bij beslissing van de Raad van Bestuur, overgaan tot de ; creatie en de uitgifte van hypothecaire of andere kasbons of obligaties; tot de uitgifte van omzetbare obligaties of obligaties met recht op inschrijving, kan evenwel slechts beslist worden door de Algemene Vergadering, beraadslagend zoals inzake wijziging aan de statuten.

Artikel 25: bijeenroeping beslissingen

De biieensoepinq van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van aandelen op naam, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hieronder in dit artikel, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift, toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



behouden aan aan het BeIgisch Staatsblad

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen; - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vc:x5r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen,

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsilist, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Ieder aandeel heeft recht op Mn stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden ai de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht. Voor de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen. De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. II/ Er wordt lezing gegeven van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan alsmede van het verslag van de bedriifsrevisor, BDO bedrijfsrevisoren, burgerlijke CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5 aangewezen door het bestuursorgaan, nopens de inbreng. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader va artikel 602 van het Wetboek van Vennootscha. en.

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, erkennen daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Alle aanwezige aandeelhouders, aanwezig dan wel vertegenwoordigd, beslissen aldus met éénparigheid van stemmen  na voorafgaande beraadslaging en in navolging van het voorstel van de Raad van Bestuur vervat in het gemeld verslag- om de vennootschap niet te ontbinden, doch om de activiteiten voort te zetten en herstelmaatregelen te nemen  waaronder huidige kapitaalverhoging- tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Het verslag van de bedriifsrevisor besluit ais volgt









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

"5. Besluit

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de NV LAURENTS, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de lening op meer dan één jaar, door de heer Sebastiaan VALKENBURG, voor een inbrengwaarde van 2.000.000,00 EUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van hef akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting, van oordeel

dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature; dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 70 aandelen van de NV LAURENTS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de NV LAURENTS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 5 juni 2014

BDO Bedriffsrevisoren Burg. Vert CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

De verslagen worden éénparig goedgekeurd.

111i A/ De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen door Inbreng in nature in eerste fase ten belope van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) en een totale uitgiftepremie van één miljoen negenhonderd dertigduizend euro (¬ 1.930.000,00) om het te brengen van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) naar honderd vijftigduizend euro (E 150.000,00) door het creëren van zeventig (70) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, in de winsten delend vanaf de onderschrijving, uitgegeven aan de prijs van 2.000,00 per aandeel, inbegrepen emissieprijs van 1.930,00 per aandeel, welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening-uitgifte premies. Deze zeventig (70) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata ternporis.

lnbreng van de schuldvordering (eigen middelen)

De inbreng van een gedeelte van de lening ten bedrage van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) die de heer Sebastiaan VALKENBURG heeft tegenover de NV "LAURENTS".

Deze inbreng betreft eigen middelen van de heer Valkenburg, die niet in de huwgemeenschan zitten, wat bij deze wordt bevestigd door de andere aandeelhouder, mevrouw Eveline Groen.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding:

Aldus komt toe aan de inbrenger, voornoemde heer Sebastiaan VALKENBURG, zeventig (70) aandelen voor zijn inbreng van twee miljoen euro (E 2.000.000,00) die hij aanvaardt en die hem ook toekomen in eigen naam gelet o_p de inbreng eigen middelen.

BI De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen door inbreng in natura in een tweede fase ten belope van één miljoen negenhonderd dertigduizend euro (¬ 1.930.000,00), zijnde de globale uitgiftepremie om het kapitaal te brengen van honderd vijftigduizend euro (E 150.000,00) naar twee miljoen en tachtigduizend euro (E 2.080.000,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt worden door de voormelde inbreng.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

IV/ Verwezenliiking van de inbreng.

De inbrenger voornoemde heer Sebastiaan VALKENBURG, verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en toont aan dat hij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten leste van de vernoemde vennootschap "LAURENTS" bestaande

De schuldvordering, zijnde een gedeelte van de lening, ten bedrage van TWEE MILJOEN EUR (¬ 2.000.000,00) die de heer Sebastiaan VALKENBURG, in eigen naam, heeft tegenover de NV "LAURENTS".

Vervolgens verklaart de voornoemde inbrengende partij inbreng te doen in de vennootschap van haar schuldvordering ten bedrage van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00).

Dit zoals hierboven reeds uitgebreid beschreven en gemotiveerd.

Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhogingen.

De algemene vergadering verzoekt de notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



werd ingeschreven. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op TWEE

MILJOEN EN TACHTIGDUIZEND EUR (¬ 2.080.000,00) en is vertegenwoordigd door honderd

vijftig (150) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen.

V/ De algemene vergadering beslist artikel 5 der statuten als volgt te wijzigen om dit in

overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN EN TACHTIGDUIZEND EUR (¬

2.080.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen, zonder nominale

waarde, die ieder één/honderd vijftigste (1/150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen.

Vif De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van

wetswijzigingen het artikel 37, alinea 1 en 2 der statuten betreffende de ontbinding, als volgt te

vervangen:

Artikel 37: Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door

vereffenaars verricht overeenkomstig hetgeen bepaald is in de artikelen 183 en volgende van het

Wetboek van vennootschappen._

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in

functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

....

Vil/ De vergadering verleent aile volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat

voorafgaat.Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen

VIII/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de

gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris,

Neergelegd:

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van het bestuursorgaan

- Verslag van de bedriFsrevisor

- Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.06.2014, NGL 25.07.2014 14345-0299-014
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 26.07.2013 13347-0479-014
14/09/2012
ÿþMod word 11.t



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter grill-le van dt, i(erhtbantf van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 5 SEP. 2012

1111 1111 I

*12154822*

AI

i

bel Sta

Ondernemingsnr : 0875.708.971

Benaming

(voluit) : LAURENT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : AMERIKALEI 123 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 1 september 2012 blijkt dat de Raad van Bestuur met

unanimiteit beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen

van Amerikalei 123

2000 ANTWERPEN

naar Predikherenstraat 25

8000 BRUGGE

en dit vanaf heden.

Voor eenvormig uittreksel

Sebastiaan VALKENBURG

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12349-0041-014
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.06.2011, NGL 22.07.2011 11315-0538-013
05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.09.2010, NGL 27.10.2010 10597-0301-013
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.07.2009, NGL 31.08.2009 09747-0254-014
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.09.2008, NGL 29.10.2008 08800-0302-013
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.08.2007, NGL 30.08.2007 07689-0247-013

Coordonnées
LAURENTS

Adresse
PREDIKHERENSTRAAT 25 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande