LAUTREC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAUTREC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.933.145

Publication

21/03/2013
ÿþmod 11.1

:. `: B, In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 1. 03. 2013

RECHTBANi~}~yANDEL

KORTRIJK

~.J~.K

J11111~u~~~m~~~un~iNx

+1309609

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zalan de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zbestuurd hetze door de enige vennoot^-hefui door een_of meer;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr: et4 333 t T.5'

i

Benaming (voluit) : LAUTREC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Langewaterstraat 12

;> 8550 Zwevegem

;:

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - overgangsbepalingen

_; Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 4 maart 2013, `Geboekt vijf bled geen verzending te; !! IEPER de 05 MRT 2013 Boek 180 blad 79 vak 7 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger ai. (getekend) Jean-j

i; Pierre LEMAIRE', blijkt hetgeen volgt; `

;i Comparanten. ;

i! 1.-De Heer TOULOUSE Kris Jaak Roger, wonende te 8550 Zwevegem, Langwaterstraat 12, echtgenoot van Mevrouw REGELBRUGGE Tamara, hierna genoemd.

2.-Mevrouw REGELBRUGGE Tamara Irma Richard, wonende te 8550 Zwevegem, Langwaterstraat 12, echtgenote van de! Heer TOULOUSE Kris, voornoemd.

ii Vorm - Naam.

!. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ii Zij verkrijgt de naam "LAUTREC".

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zwevegem, Langwaterstraat 12. j

il Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse; I! taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze dei ji statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s),j ,i administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Doel.

ii De vennootschap heeft tot doel: li - de makelarij en agentuur van verzekeringen, de makelarij en agentuur van hypothecaire en andere kredieten, en alle overige; ;! financiële verrichtingen met uitzondering van deze die door de wet voorbehouden zijn aan de depositobanken en de private; :: spaarkassen. ;

li - de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, het beheer en het valoriseren van onroerende goederen of rechten met!

i betrekking tot onroerende goederen, zowel als tussenpersoon als voor eigen rekening; i

I! - het beheren van haar middelen via het uitvoeren van onroerende en roerende beleggingen, van om het even welke aard t. voor eigen rekening; i

;! - het verlenen van aile diensten op het vlak van adviesverstrekking, expertise, enzovoort van om het even welke aard die; ;i rechtstreeks of onrechtstreeks op het voorgaande betrekking hebben;

: - dit alles in de meest ruime zin. ;

il Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, bestuurdersmandaten opnemen in, of op gelijk welke wijze,; ;; rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de!

!; verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. !

;i In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, cnroerende,; li industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het! il maatschappelijk doel of die nuttig of bevorderlijk kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Kapitaal. .

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). !

ii Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale; ,i waarde, met een fractiewaarde van één tweeënzestigste van het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijki

ii recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie. !

Maatschappelijk vermogen. ;

;i Volledig onderschreven, volgestort in geldspeciën ten belope van één/derde, als volgt: -de Heer TOULOUSE Kris,! i; voornoemd, tekent In op eenendertig (31) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR); -Mevrouw! ji REGELBRUGGE Tamara, voornoemd, tekent in op eenendertig (31) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro; li (9.300,00 EUR); Zij volstorten al deze aandelen ten belope van één/derde, zodat de vennootschap bijgevolg uit dien hoofde] ji de beschikking heeft over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

;: Duur.

ii De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

i; Bestuur - controle.

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn, De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

jaarvergadering.

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand augustus, om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2014.

I3oekiaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één maart en eindigt op achtentwintig februari van het daaropvolgend jaar. in de schrikkeljaren eindigt het boekjaar evenwel op negenentwintig februari. Op deze einddatum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerregging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgestoten op 28 februari 2014.

Elestemminq van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst, In geval van verdeling, geeft elk aandeelrecht op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto - actief.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Eienoeminq van een niet-statutaire zaakvoerder.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

- De Heer TOULOUSE Kris, aanvaardende.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting.

Alle verbintenissen, en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede aile activiteiten ondernomen sinds 4 januari 2013 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan "LeadService Comm.V', ondernemingsnummer 0821.029.477, met als zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de KruispuntBank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 28.02.2015, GGK 29.08.2015, NGL 30.10.2015 15659-0408-010

Coordonnées
LAUTREC

Adresse
LANGEWATERSTRAAT 12 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande