LAUZI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAUZI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.688.190

Publication

07/01/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PEC-iiTE.K lri3 ik001)11ANDUIL

11,9311111

i

II iu

21t DEC. 2012

vEteilfa

Ondernemingsnr : Benaming a ço ?3 ea A%

(voluit) LAUZI

(verkort)



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Maurice Blieckstraat 6 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 20 december 2012, geregistreerd. te Nieuwpoort, negen bladen, geen renvooien op 21.12.2012, boek 5/114 , blad 53, vak 04. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) H. DE SMEDT, houdende oprichting van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAUZI", met zetel te 8670 Koksijde, Maurice'

Blieckstraat 6:

1) Dat door:

De heer STRAGIER Patrick Marcel Lieven, geboren te Veurne op negen december negentienhonderd

zevenenzestig, ongehuwd, gedomicilieerd te 8670 Koksijde, Oostduinenlaan 3.

Identiteitskaart nummer : 590-8260025-16

Nationaal nummer : 67.12.09-207,44

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «LAUZI» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Maurice Blieckstraat 6

" 4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van

het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, in binnen- en buitenland:

I.DIVERSE ACTIVITEITEN:

1. Alle vastgoedoperaties ais immobiliënmakelaar of promotor of ermee verband houdende verrichtingen. De vennootschap kan met name onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten verwerven, overdragen,, leasen, in leasing geven en gronden en/of gebouwen ruilen, bouwen, laten bouwen, afbreken, saneren, huren, verhuren, ter beschikking stellen, omvormen of ombouwen en valoriseren, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing en zij kan meer algemeen alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen uitoefenen.

2. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten,. opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het: opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze; opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

3. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

4. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2 en 3.

5. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltaïsche, biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

6, Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord,

7, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

13. Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de diensten- en recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en

cultuur of sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzogen van bijeenkomsten, feesten en feestmalen, allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, concerten, kleinkunstavonden, en vermakelijkheden van alle soort.

14. Diensten in verband met het lichamelijke welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalasso-therapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, massagesalons, enz.

15.De begeleiding, het vervoer van en naar, de planning, het advies, de organisatie, realisatie, conceptie, presentatie, en animatie van en voor: speciale publieke evenementen, beurzen, salons en tentoonstellingen, opendeurdagen, bedrijfsrecepties en  feesten, congressen, lezingen, seminaries, modeshows, film- en schouwburgvertoningen, animatie-projecten, artistieke produkties, en andere soortgelijke activiteiten.

16. Studiebureel betreffend elektrisch materieel, elektrische toestellen, elektrotechnische installaties, isolatiemateriaal, installaties en toestellen voor verwarming,verkoeliing , verlichting, drijfkracht en telefoon, beveiliging netwerken en informatica en alle verdere technieken voor gebouwen en alle artikelen, materialen en koopwaren betrokken bij voorgaande.

Het verlenen van diensten, adviezen consultancy, opleiding en technische expertise en het uitvoeren van allerlei studies als ingenieur.

Het verrichten van alle activiteiten die verband houden en verenigbaar zijn met deze activiteiten. II.CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-het geven van advies en verstrekken van diensten niet betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

III. HOLDING

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

IV.PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

V. ALGEMEEN

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal twee miljoen vijfenveertigduizend euro (2.045.000,00 ¬ ), verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel één/duizendste (1/1.000ste), en werd onderschreven door

De heer Stragier heeft ingetekend op alle duizend (1.000) aandelen

Het kapitaal wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer Stragier Patrick, voornoemd.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouder, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaart sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

a) Verslag opgesteld op achttien december tweeduizend en twaalf door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door de zaakvoerder mevrouw Wendy Van der Biest, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen door de oprichter aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij oprichting van de BVBA LAUZI door de heer Patrick Stragier, zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 219 3e !id van het Wetboek van Vennootschappen bestaat uit 748 aandelen van de BVBA Mozart, gelegen te Maurice Blieckstraat 6 te Koksijde en als ondernemingsnummer 0424.124.976, voor een waarde van 2.045.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met he aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 748 aandelen van de BVBA Mozart, Maurice Blieckstraat 6, te 8670 Koksijde voor Lauzi BVBA. Bijgevolg zal de inbrenger, als tegenprestatie voor zijn inbreng ten bedrag van 2.045.000,00 EUR een vergoeding in de vorm van aandelen van de BVBA LAUZI ontvangen bestaande uit 1.000 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/1 .000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat de inbrenger verantwoordelijk is voro de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen "fairness opinion".

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen op specifiek verzoek van de oprichter en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Drongen, 18 december 2012

Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Wendy van der Biest

Bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) Verslag opgesteld op achttien december tweeduizend en twaalf door de oprichter overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

De inbreng betreft de inbreng van zevenhonderd achtenveertig volledig volstorte aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOZART, met maatschappelijk zetel te 8670 Koksijde, Maurice Blieckstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne en geïdentificeerd voor de belasting over de toegevoegde waarde onder het nummer BE0424.124.976, welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor:

WIJZE VAN VERGOEDING

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng worden voormelde duizend (1.000) aandelen toegekend aan de heer Stragier Patrick, voormeld.

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot statutaire zaakvoerder

benoemd: de heer Patrick Stragier, voornoemd, wonende te 8670 Koksijde, Oostduinenlaan 3

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

Bij zijn overlijden wordt mevrouw Irka Morsion aangeduid, als statutaire-zaakvoerder-opvolger.

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in

en buiten rechte.

Voor het geval twee of meer zaakvoerders (al dan niet statutair) zouden benoemd zijn, dan wordt de

vennootschap niettegenstaande het voorgaande, voor volgende handelingen slechts vertegenwoordigd door

twee zaakvoerders gezamenlijk handelend voor:

-handelingen die een geldwaarde van meer dan tienduizend euro (10.000,00 E) hebben;

-overeenkomsten met een opzegtermijn van meer dan zes maanden of een looptijd van meer dan één jaar.

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet aan derden worden tegengeworpen.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om elf uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart tweeduizend en vijftien om elf uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend en veertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, Accountants & Belastingsconsulenten, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 9,met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bi) de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vnor-

y' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(getekend) Notaris Peter DE METS

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd 20)12/2012

- verslag van de oprichter inzake inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LAUZI

Adresse
MAURICE BLIECKSTRAAT 6 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande