LE REAL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LE REAL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 500.610.565

Publication

25/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/11/2012
ÿþOndernemtngsnr : Bernarníng

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm ; Vennootschap onder firma

Zetel : Bortierplein 10, 8660 De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

"Le Real"

Vennootschap onder firma

met zetel te 8660 De Panne, Bortierplein 10.

OPRICHTING

HET JAAR TWEËDUIZEND EN TWAALF

Op vierentwintig oktober

ZIJN VERSCHENEN:

1, De heer SCHOEFS Chrislain, geboren op 25 april 1976, rijksregisternummer 76. 04.25-281-11, wonende te 8660 De Panne, Bortierplein 10.

2. De heer MERCENIER Gaëtan, geboren op 13 mei 1980, rijksregisternummer 80 .05.13-195-63, wonende te 8660 De Panne, Kapellelaan 6/0401

I. OPRICHTING EN INBRENGEN

A. VERKLARING VAN OPRICHTING

De verschijners verklaren op te richten een vennootschap onder firma onder de naam "Le Real", niet zetel te 8660 De Panne, Bortierlaan 10.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

Op de taaiste hiz, van Luik B vermelden : Recta - Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) gevoegd du rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn ren handteLening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

111111111111111111111111111

*12186531*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

0çoO SAD Ç6Ç

Le Real

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

B. PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De verschijners verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van honderd euro (100,00 EUR) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde van één/honderdste elk.

Inbreng in geld

1, De heer SCHOEFS Chrislain, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van

negenennegentig euro (99,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend.

2. De heer MERCENIER Gaëtan, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van één euro (1,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend.

Totaal: het volledige kapitaal van honderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van honderd euro (100,00 EUR). C, OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De verschijners verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

II. DE STATUTEN

De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

A. NAAM- DUUR- ZETEL - DOEL

Artikel 1: Naam

De vennootschap wordt als vennootschap onder firma opgericht onder de naam "Le Real".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vennootschap onder firma" of door de afkorting "Vol", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer en de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 8660 De Panne, Bortierplein 10.

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Zelfde zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht bestuurlijke zetels in het binnen- en buitenland op te richten.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Uitbaten, beheren en controleren van horecazaken, restaurant, brasserie, tea-room, ijssalon, traiteur, restaurateur, drankgelegenheid, public en private bar, feestzaal, catering, snack-bar, sandwichbar en take-away, en iedere combinatie hiervan, kortom iedere activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het verschaffen van verblijfsmogelijkheid met of zonder eetgelegenheid, het klaarmaken, verwerken, verbruiken  ter plaatse of door afname of thuisbrenging  van voedingswaren en dranken, alsmede de organisatie van demonstratie- en degustatiesessies, seminaries, vergaderingen en congressen, alsook de activiteit van groot- en kleinhandel in voedingsproducten en hun derivaten, de in- en uitvoer van voedingswaren, dranken en samenhangende producten, de aan- en verkoop van horecabenodigdheden, de dienstverlening in de brede zin aan de horecasector, zonder dat deze opsomming binnen de voedings- en horecasector als beperking kan beschouwd worden.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan aIIe ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (100,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde van éénhonderdste ieder.

Artikel 6: Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Artikel 7: Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot een kapitaalvermindering. De reële kapitaalvermindering is deze die geschiedt door terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is deze die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

4

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8: Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. In het register van aandelen wordt aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen, De

overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 9: Overdracht van aandelen onder de levenden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met de unanieme instemming van de vennoten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is steeds vereist zelfs wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

Artikel 10: Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met unanieme instemming van de vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is steeds vereist zelfs wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11; Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een niet statutaire raakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten., Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Artikel 12: Salaris

Het mandaat van deze zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13: Intern bestuur - Beperkingen

,.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14; Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Artikel 15: Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. CONTROLE

Artikel 16; Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant,

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 18; Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: Besluitvoering in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij eenparigheid van stemmen.

F, INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE -WINSTVERDELING

Artikel 20: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het college van zaakvoerders of zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening,

Artikel 21, Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor "

-

behouden An het Belgisch Staatsblad

4

G. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 22: Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

Ingevolge eenparige beslissing van alle vennoten, kan de vennootschap worden ontbonden,

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij eenparigheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

TTT. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december tweeduizend en dertien,

B. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste maandag van de maand maart tweeduizend en veertien om tien uur ter zetel,

C. Aanstelling niet-statutaire zaakvoerders

Wordt voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd:

-de heer SCHOEFS Chrislain, voornoemd.

-De heer MERCENIER Gaëtan, voornoemd.

De niet-statutaire zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie.

SLOTVERKLARINGEN

1) De verschijners verklaren dat zij tot op heden niet in faling werden verklaard of een gerechtelijk akkoord hebben aangevraagd, noch een verzoekschrift hebben ingediend tot het bekomen van een collectieve schuldenregeling.

WAARVAN AKTE.

Gedaan te De Panne, op bovenvermelde datum.

Op ,3r" if>atste big, van t_ttiK p vcrnneidc.n eii hoedanigheid van de instrumenterende notaris. ht¬ zi! zlan cia persc)(o}nsn) bc:ve.egd de rAcnttaesoon tan aanzien van derden ta: veFteçennocqdvr,ci

~l~rso hanç3fe!<eriirtig

Coordonnées
LE REAL

Adresse
BORTIERPLEIN 10 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande