LEBORA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEBORA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 606.961.563

Publication

20/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-03-2015

Griffie

*15304797*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0606961563

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

LEBORA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 16 maart 2015, is opgericht door:

1. De Heer VANDEKERCKHOVE Kris Paul Robert Jean, geboren te Brugge op vijf augustus negentienhonderdnegenenzestig, echtgenoot van Mevrouw ROAEN Mukda Armand Maria, wonend te 8000 Brugge, Gouden-Handstraat 9 A002.

2. De Heer LAUWERS Erwin Georges Liliane, geboren te Assebroek op zesentwintig september negentienhonderdnegenenzestig, ongehuwd, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Michel Van Hammestraat 40.

3. Mevrouw DE MEY Annie Godelieve Leon, geboren te Brugge op drieëntwintig augustus negentienhonderdnegenenveertig, echtgescheiden, wonende te 8020 Oostkamp, Zannekinstraat 39.

4. Mevrouw FORMESYN Jeannine Adeline, geboren te Brugge op elf december negentienhonderdnegenenveertig, echtgenote van de Heer VANDEKERCKHOVE Paul Robert Louis Gustaaf, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rijselstraat 92 bus 3.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEBORA" met zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge, Michel van Hammestraat 40.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks:

- Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen, zowel in binnen- als buitenland, met betrekking tot alle handelingen gesteld in de horecasector en dit in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake coördinatie, algemeen inkoop- en verkoopbeleid, management, marketing, commercieel beleid en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- Het verstrekken van consulting en advisering op het gebied van beheer, management, marketing, ventures en acquisities;

- Het voorlichten, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste betekenis;

- Het organiseren van lessenreeksen, voordrachten enzovoort;

- Het beheer, verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, bouwen en verbouwen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; - Het aanmaken van websites;

- Het aanbieden van E-services;

- Het ontwikkelen, verhuren, verkopen en aanbieden van software;

- het uitoefenen van reclamebureau met alle mogelijke vormen van reclame;

Onderwerp akte :

Michel Van Hammestraat 40 8310 Brugge

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van adviesbureau;

- Het verlenen van diensten m.b.t. communicatie, copyright en marketing in de ruimste zin van het woord

- De import en export, klein- en groothandel van diverse goederen in de ruimste zin van het woord; Dit doel dient ruim geïnterpreteerd te worden. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen.

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake.

Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist. Het vast gedeelte bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste).

De aandelen zijn onderverdeeld in aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 6, in aandelen van categorie B, genummerd van 7 tot en met 100.

Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Het mag nimmer verminderd worden beneden het in de geldende vennootschappenwet vastgestelde minimum tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag. PLAATSING EN STORTING OP HET KAPITAAL.

De comparanten verklaren en erkennen :

1) dat het minimum bedrag van het vaste maatschappelijk kapitaal, hetzij de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is, het is verdeeld in honderd (100) aandelen, met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste);

2) dat het volgestort is ten belope van één/derde op ieder aandeel, hetzij in totaal de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

INBRENG IN GELD.

1/ De heer VANDEKERCKHOVE Kris, voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen van achtduizend negenhonderdachtentwintig euro (¬ 8.928,00) volgestort ten belope van één/derde op elk aandeel, hetzij tweeduizend negenhonderdzesenzeventig euro (¬ 2.976,00) in totaal, en waarvoor hem drie (3) aandelen van de klasse A en vijfenveertig (45) aandelen van de klasse B, met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) worden toegekend. Elk van deze aandelen zal stemrecht hebben. 2/ De Heer LAUWERS Erwin voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen van achtduizend negenhonderdachtentwintig euro (¬ 8.928,00) volgestort ten belope van één/derde op elk aandeel, hetzij tweeduizend negenhonderdzesenzeventig euro (¬ 2.976,00) in totaal, en waarvoor hem drie (3) aandelen van de klasse A en vijfenveertig (45) aandelen van de klasse B, met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) worden toegekend. Elk van deze aandelen zal stemrecht hebben. 3/ Mevrouw DE MEY Annie, voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen van driehonderdtweeënzeventig euro (¬ 372,00) volgestort ten belope van één/derde op elk aandeel, hetzij honderdvierentwintig euro (¬ 124,00) in totaal, en waarvoor haar twee (2) aandelen van de klasse B met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) worden toegekend. Elk van deze aandelen zal stemrecht hebben.

4/ Mevrouw FORMESYN Jeannine voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen van driehonderdtweeënzeventig euro (¬ 372,00) volgestort ten belope van één/derde op elk aandeel, hetzij honderdvierentwintig euro (¬ 124,00) in totaal, en waarvoor haar twee (2) aandelen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

klasse B met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) worden toegekend. Elk van deze aandelen zal stemrecht hebben.

Op elk aandeel dat wordt geplaatst moet tenminste één/vierde worden volgestort van het bedrag dat het aandeel vertegenwoordigt in het vast gedeelte van het kapitaal. Bovendien moet het vaste kapitaal in zijn totaliteit steeds voor minimum zesduizend tweehonderd euro volgestort zijn. Op voorwaarde dat voldoende kandidaten worden voorgedragen in overeenstemming met dit artikel, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad, samengesteld uit ten minste twee leden, al of niet aandeelhouders, zijnde minimum één bestuurder per categorie aandelen. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Voor elke aparte functie van bestuurder waarin dient voorzien te worden, stellen de aandeelhouders die eigenaar zijn van de desbetreffende categorie van aandelen, ter algemene vergadering een kandidaat voor, te kiezen uit een lijst van twee kandidaten. De benoeming door de algemene vergadering gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen van de aandeelhouders,.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega s vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is, en met dien verstande dat minstens één bestuurder van de aandelen categorie A en B aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, waarvan minstens één bestuurder van categorie A of categorie B.

Zolang de raad van bestuur echter slechts twee leden telt, moeten beide bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt. De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid van stemmen.

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste de helft van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met zelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drie/vierden der stemmen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. Op elke algemene vergadering wordt tevens een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de raad van bestuur de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel. De stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. Elke raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

OVERGANGS -EN SLOTBEPALINGEN.

Eerste jaarvergadering en eerste boekjaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaats vinden opde laatste donderdag van de maand juni in het jaar 2017. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2016.

Benoeming van de eerste bestuurders

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op vier leden en voor die functie te benoemen:

-De Heer VANDEKERCKHOVE Kris Paul Robert Jean, wonend te 8000 Brugge, Gouden-Handstraat 9 A002;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De Heer LAUWERS Erwin Georges Liliane, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Michel Van Hammestraat 40.

-Mevrouw DE MEY Annie Godelieve Leon, wonende te 8020 Oostkamp, Zannekinstraat 39.

-Mevrouw FORMESYN Jeannine Adeline, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rijselstraat 92 bus 3.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf een januari tweeduizend vijftien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Raad van bestuur

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad van bestuur bijeengekomen (DE MEY Annie en FORMESYN Jeannine) bij volmacht van 16 maart 2015) en verklaren te benoemen:

" Als gedelegeerd bestuurder:

De Heer LAUWERS Erwin Georges Liliane, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Michel Van

Hammestraat 40.

Voor de duurtijd van zijn mandaat, die verklaart te aanvaarden.

" Als voorzitter van de raad van bestuur:

De Heer VANDEKERCKHOVE Kris Paul Robert Jean, wonend te 8000 Brugge, Gouden-Handstraat

9 A002.

Voor de duurtijd van zijn mandaat, die verklaart te aanvaarden.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd: expeditie van de oprichtingsstatuten

Coordonnées
LEBORA

Adresse
MICHEL VAN HAMMESTRAAT 40 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande