LEDAMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEDAMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.420.223

Publication

07/02/2014
ÿþmoct 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

n. 41. 2q14

RECH E KOOPHANDEL

4,àirRiJK



*19037996*

"

"

"

"

Ondgrnemingsnr : 0867.420.223 Benaming (voluit) : Ledamo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Bloots Winkelstraat 112 8880 Ledegem

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Tekst: Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 09 januari 2014, blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid « Ledamo », navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen 1 a) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om een verhoging van het: maatschappelijk kapitaal uit te voeren met tweehonderdvierenvijftigduizend honderdzesenveertig euro; zesendertig cent (¬ 254.146,36) om dit te brengen van honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) op driehpnderdnegenenzeventigduizend honderdzesenveertig euro zesendertig cent (¬ 379.146,36) door creatie. en uitgifte van duizend honderdzestig (1.160) nieuwe aandelen om ze te brengen van duizend (1.000) op tweeduizend honderdzestig (2.160).

Deze kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng in natura van de schuldvordering op de vennootschap, ten gevolge van de uitkering van dividenden (in fiscaal opzicht) in toepassing van artikel 537 WIB92.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om in toepassing van artikel: 537 W1B92 het vorderingsrecht op het dividend onmiddellijk aan te wenden voor de volstorting van een inbreng; in kapitaal.

INBRENG IN NATURA

De hoer Ameloot Jan en de heer Ametoot Peter, beiden hiem vermeld en vertegenwoordigd ais hierna vermeld, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en verklaren met hun netto-aandeel ten belope van; tweetionderdvierenvijftigduizend honderdzesenveertig euro zesendertig cent (¬ 254.146,36) in het uitgekeerd; dividend in te tekenen op huidige kapitaalverhoging zoals blijkt uit het navermeld verslag van de bedrijfsrevisor. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het nettobedrag van de dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal; opgenomen.

De rechten van de nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan die van de thans bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen van het lopend boekjaar pro rata temporis et liberationis.

Het voorkeurrecht van de oude aandeelhouders wordt gewaarborgd.

b) V RSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De Voorzitter en de vennoten hebben kennis genomen van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder[ ï de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la.

De besluiten van het verslag van drieëntwintig december tweeduizend dertien van Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, Burg. Ven. CVBA, luiden letterlijk als volgt:

7, BESLUIT

Op de bijzondere algemene vergadering op 19 december 2013 werd beslist om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 282.384,84 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Ledamo BVBA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 254,146,36 EUR door de heer Jan Ameloot en de heer Peter Ameloot, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng ln natura; ln Ledamo BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van: Vennootschappen.

De vergoeding van de Inbreng in natura van netto-dividenden bestaat uit 1.160 aandelen van Ledamo BVBA zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande: aandelen. Deze aandelen warden als v_olgt toegekend;___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod ii.1

-1.159 aandelen aan de heer Jan Ameloot;

- 1 aandeel aan de heer Peter Ameloot.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas

Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

" De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 254.146,36 EUR die ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

1Mj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion"

is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van

de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is

uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Ledamo BVBA die de kapitaalverhoging

moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kortrijk, 23 december 2013

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsre viser (getekend)"

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Bovendien overhandigt de zaakvoerder een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura zoals

voorgeschreven doorartikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag dateert van 23 december 2013.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng worden duizend honderdzestig (1.160) aandelen zonder nominale waarde,

toegekend aan de inbrengers:

- aan de heer Jan Ameloot wonende te 8880 Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat 112: duizend

honderdnegenenvijftig (1.159) aandelen;

- aan de heer Peter Ameloot, wonende te 8800 Roeselare, Toveressestraat 10: één (1) aandeel;

Beiden hier vertegenwoordigd door de heer Flama Wouter, wonende te Knokke-Heist, Lippenslaan 90 bus 21 rijksregistemummer 85.08.12-071.52 krachtens onderhandse volmacht van 0810112014.

die verklaart te aanvaarden.

PLAATSING KAPITAAL

De comparant stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat de verhoging van het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en onmiddellijk integraal volgestort is,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is zodat het kapitaal gebracht is op driehonderdnegenenzeventigduizend honderdzesenveertig euro zesendertig cent (¬ 379.146,36) vertegenwoordigd door tweeduizend honderdzestig (2.160) aandelen zonder nominale waarde.

Deze beslissing geeft aanleiding tot wijziging van artikel 5 van de statuten ten gevolge van het voorafgaande door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderdnegenenzeventigduizend honderdzesenveertig euro zesendertig cent (¬ 379.146,35), vertegenwoordigd door tweeduizend honderdzestig (2.160) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder ééntweeduizend honderdzestigste (1/2.160ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

2) De algemene vergadering heeft beslist tot schrapping van de eerste alinea van artikel 17 en vervanging door nieuwe tekst als volgt : ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur in de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping."

3) De algemene vergadering heeft aan de zaakvoerder en/of notaris de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten op te (laten) maken en deze neer te (laten) leggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND AFSCHRIFT

Notaris Wouter BOSSUYT

Te gelijk hiermel e_neergetegd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 1 .1

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging.

- Verslag van de zaakvoerders inzake de inbreng in natura

- Verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

- Coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

rt ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 02.07.2013 13257-0484-012
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 19.06.2012 12176-0260-013
22/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggirïg g tffie,van-de-akte

[ lesti. -4..,

NEE 7GELEGD

C 6. C7. 2511

RE 1: CIB:,!:iC KrOf;ii.lNt)E6 Griler,'~:IJI",

11111111111 11111 III 11111

" 11112919'

V beh

aa

Bel Staff

N f

Ondernemingsnr : 0867.420.223

Benaming : Ledamo

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap -

Zetel : Sint-Eloois-Winkelstraat 112

8880 Ledegem

Onderwerp akte :NV: omzetting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 22 juni 2011, blijkt dat de

" buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LEDAMO

navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen: "

,. 1. De algemene vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag;' van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien " werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, CV ow BVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te

' 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor,: luiden letterlijk als volgt:

"ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva per 31 maart 2011 van de NV Ledamo aan een nazicht onderworpen, en dit met het: ' oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 407.083, 47 EUR EUR en het maatschappelijk kapitaal bedraagt 125.000, 00 EUR.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva, afgestoten per 31 maart 2011 van de NV Notam die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet; gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad."

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. i) De algemene vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor.

Het kapitaal van honderdvijfentwintigduizend euro (E 125.000,00) zal vertegenwoordigd zijn door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke aandeelhouder van de omgezette naamloze vennootschap zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Bijgevolg worden de duizend (1.000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toebedeeld aan:

- De Heer Ameloot Peter, voornoemd, voor één aandeel;

- De Heer Ameloot Jan, voornoemd, voor negenhonderdnegenennegentig (999) aandelen.

De omzetting geschiedt op grond van:

Al de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B/ artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

ii) a) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur van één juni

tweeduizend en elf met de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig maart

tweeduizend en elf en verleent daaraan haar goedkeuring.

b) Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de tekst van het

maatschappelijk doel volledig te schrappen en te vervangen door de volgende nieuwe tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de productie, de handel en de plaatsing van: alle toestellen voor klank-

en beeldweergave, alle toestellen voor verlichting, alle klank- en beelddragers, dit alles zowel in groot- als in

kleinhandel.

- Het leveren en installeren van elektrische leidingen en toestellen, lichtreclames en centrale verwarming. De

aankoop; de-verkoop-en de-handel.onder-zijn.-meest verschillende vormen, de-vertegenwoordiging, de makelarij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

en de commissiehandel in elektrische apparaten, lichtreclames en toestellen voor centrale verwarming en alle andere materialen nodig of nuttig voor de hierboven vermelde installatiewerken.

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredere verrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede, van de wet van . vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het . Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

: - Het beheer en het bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

- Het maken van alle kosten en het doen van alle investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders en de werkende vennoten in geld of in natura.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en

" ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

" De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

" Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3. De bestuurders, de Heer Ameloot Peter en de Heer Arne loot Jan, beiden voornoemd, verklaren ontslag te nemen als bestuurder van de naamloze vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De algemene vergadering stelt dit ontslag vast.

De algemene vergadering verleent de bestuurders algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

4. Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de algemene vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast als volgt:

* De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "LEDAMO".

* De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8880 Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat 112.

* De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de productie, de handel en de plaatsing van: alle toestellen voor klank; en beeldweergave, alle toestellen voor verlichting, alle klank- en beelddragers, dit alles zowel in groot- als in kleinhandel.

- Het leveren en installeren van elektrische leidingen en toestellen, lichtreclames en centrale verwarming. De aankoop, de verkoop en de handel onder zijn meest verschillende vormen, de vertegenwoordiging, de makelarij en de commissiehandel in elektrische apparaten, lichtreclames en toestellen voor centrale verwarming en alle andere materialen nodig of nuttig voor de hierboven vermelde installatiewerken.

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

- Het beheer en het bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

- Het maken van alle kosten en het doen van alle investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders en de werkende vennoten in geld of in natura.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van ' financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

; De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verachten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het .Belgisch Stáatsblad

motl 2.1

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. * De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 125.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/duizendste (111.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende : zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de " handeling de grenzen van dit doet overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de " algemene kosten van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene . vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die " minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

* Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en " strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet " bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen in Wetboek van vennootschappen. ledere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

* Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

* Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. ' De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen. * Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zat bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden. * In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate

Voor-

behouden

aan het

.Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.5



zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

5. Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering met ingang van heden, als

gewone zaakvoerder aan te stellen voor een onbepaalde duur:

De Heer Ameloot Jan, wonende te 8880 Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat 112, voornoemd;

hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, die verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

6. De zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten. De zaakvoerder stelt de hierna

genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de

macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket

en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde

Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de Heer Clemmens

Herman, accountant-belastingconsulent, te 8200 Brugge, Meiboomlaan 21.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging.

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur;

- staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch 5taátsblad

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 11.07.2011 11269-0053-013
19/05/2011
ÿþ" MM zs

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11075639

NEERGELEGD

-- 9. 05. 2011

RECHGriFfi KOOPHANDEL

TR1JK

Ondernemingsnr : 0867.420.223

Benaming

(volui» : Ledamo

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Eloois-Winkelstraat 112, 8880 Ledegem

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming en herbenoeming van bestuurders

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 11 april 2011

Volgende beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen:

1. Aanvaarding van het ontslag als bestuurder van mevrouw Hindrickx Katrien, wonende le Roeselare, Toveressestraat 3, zoals aangeboden in haar ontslagbrief van 28 maart 2011.

2. Benoeming van de heer Ameloot Peter, wonende te Roeselare, Toveressestraat 10, als bestuurder mei ingang van 11 april 2011. De heer Ameloot Peter aanvaardt.

3. Herbenoeming van de heer Ameloot Jan, wonende te Ledegem, Sint-Elools-Winkelstraat 112, als bestuurder met ingang van 11 april 2011. De heer Amelool Jan aanvaardt.

Gedaan te Roeselare op 11 april 2011

de heer Ameloot Jan

gedelegeerd bestuurder

Verslag van de raad van bestuur van 11 april 2011

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Ameloot Jan, wonende te Ledegem, Sint-Elools-Winkelstraat 112, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder met de meest uitgebreide macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en om afzonderlijk le handelen, zoals omschreven in artikel 17 en 19 van de statuten.

Gedaan te Roeselare op 11 april 2011

de heer Ameloot Jan

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.07.2010, NGL 16.07.2010 10306-0128-012
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 17.07.2009 09426-0023-012
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 18.07.2008 08422-0164-012
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.08.2007, NGL 31.08.2007 07659-0361-011
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 30.08.2006 06700-4963-012
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.08.2015, NGL 31.08.2015 15504-0279-013

Coordonnées
LEDAMO

Adresse
SINT-ELOOIS-WINKELSTRAAT 112 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande