LES BEYLONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LES BEYLONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.084.768

Publication

19/05/2011
ÿþLu k B

Med? 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"'I!VITEUR FsE=_GE EECETBANK vAN xid on:1(m Gei. DIR EC` -ÉON

III 111111 IIIIINIIIIIIIIV

*11075745*

wi

ISCH STAATSBLAD BESTUUR

1 2 -05- 2011

- 6 MEI 2011

bel

BF Sta

QC) S-3 0 Z.(1 ()r%

LES BEYLONS

Vennootschap onder firma

Ooststraat 49 bus a, 8647 Lo-Reninge, België

Uittreksel uit-oprichtingsakte

Er wordt opgericht tussen :

Mevrouw Matthys Katia wonende te 8647 Lo-Reninge, Ooststraat 49a, gehuwd onder het wettelijk stelsel, geboren te leper op 1 maart 1962.

De heer Tahon Marc wonende te Lo-Ren inge, Ooststraat 49a, gehuwd onder het wettelijk stelsel, geboren te Nieuwpoort op 21 december 1960.

een vennootschap onder firma (V.O.F.) die beheerd wordt door de volgende statuten en bepalingen:

Artikel 1: Naam en aard

De vennootschap is een vennootschap onder firma en draagt de naam: " LES BEYLONS"

Deze naam zal in alle van de vennootschap uitgaande stukken gebruikt worden, onmiddel lijk voorafgegaan ofgevolgd worden door de woorden "Vennootschap onder firma" of door de afkorting "V.O.F."

Artikel 2 : Duur

De vennootschap wordt opgerichtvooronbepaalde duurvanafde neerlegging van de

akte bij de Rechtbank van Koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbindingkan de vennootschap ontbonden worden bij

éénparige beslissing van de vennoten.

Artikel 3 : Zetel

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8647 Lo-Ren in ge, Ooststraat 49a. De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bi ilaee tot het Belgisch Staatsblad. verolaatst worden naarom het even welke plaats in

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Op de laatste blz. van Luik Bvermelden: Recto:Naamenhoedanigheidnii~__....e____ ...,._...._. t..__.sh.t. van eersa() (e.-._-"

---" - -- --- _.. vai3 de instrumenterende notaris, hetzij de perSo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Veor" . behouden aan het Belgisch Staatsblad België.

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:



Ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren; Zij mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële ofadministratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

Alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen verlenen voor leningen toegestaan aan derden. Zich borg stellen tot waarborg van eigen of door derden aangegane verbintenissen onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven.

Net beheer van patrimonium, hetvaloriseren en instandhouden door alle roerende, onroerende en financiële verhandelingen, bijvoorbeeld: aankoop, verkoop, uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel ofdie van aard zijn de verwezenl ijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, deelname, samenwerking, fusie ofop om het even welke andere wijze deelnemen aan alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben ofgesch ikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijkingofde uitwerking van haar doel te bevorderen, zij kan de functie van bestuurder ofvereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd twintig euro (120,00 ¬ ), verdeeld in 12 gelijke aandelen zonder nom inale waarde. Elk aandeel geeft een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig volstort. Door de oprichters wordt als volgt op de kapitaalsaandelen ingeschreven:

Mevrouw Matthys Katia : 60 euro vertegenwoordigd door 6 aandelen De heer Tahon Marc: 60 eur vertegenwoordigd door 6 aandelen

Artikel 6 : Wijziging van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd ofverminderd, in één of meer keren, mits éénparige

beslissing van al le vennoten, verenigd in Algemene Vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

Artikel 7 : Aansprakelijkheid van de vennoten.

Op de laatste blz. van Lirik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Te rekenen vanafheden zij n de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk gehouden voor het maatschappelijk passief.

Artikel 8 : Overdracht van aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen zijn voor

overdracht vatbaar, mits éénparigakkoord van al le vennoten, verenigd in Algemene

Vergadering.

Deze overdracht wordt bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De overnemer van de aandelen wordt titu laris ten overstaan van de vennootschap, van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 9 : Aantal, Toelating, uittreding en overlijden van de vennoten I . het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee

2. tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij éénparigheid van al le vennoten, verenigd in Algemene Vergadering. Deze beslissing wordt bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap besch ikken vanafzijn intrede in de vennootschap. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na zijn toetreding.

3. elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van de vennootschap en aan elk van de andere vennoten. De uittredende vennoot heeft rechtop een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig aandeel van het nettovermogen van de vennootschap zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Wanneer een vennoot echter uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn intrede, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap. De vennoot die ophoudt deel uitte maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden totde maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

4. In geval van uittreding ofoverlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel I 0 : Bevoegdheden van de vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meer onder hen, die de zaakvoerder(s) wordt/ worden van de vennootschap.

De vennoten, nietzaakvoerder, hebben evenwel het recht om samen ofindividueel, daden van controle en toezichtte stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Ingeval van ontslag, herroepingofoverlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in Algemene Vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(d)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 1 1 : Bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) wordt/worden belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals vastgesteld in artikel 4 van deze statuten.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle daden van beheer en beschikking te stellen die nodig ofdienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) beschiktlbeschikken alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij / zij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Artikel 12 : Bezoldiging van de vennoten

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling

zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering.

Deze bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene kosten.

Artikel 13 : Boekjaar - jaarvergadering - jaarrekening van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking toi de boekhoudingen de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 april van ieder jaar en eindigt op 3 I maart van het volgende jaar.

Op het einde van ieder boekjaar wordt een inventaris en de jaarrekening opgesteld; dit is een geheel , bestaande uit de balans, de resultatenrekeningen en de toelichting.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd op definitieve wijze, door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering (Jaarvergadering) die gehouden wordt op de eerste zaterdag van september.

Ten uitzonderlijke titel zal, het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanafheden en eindigt op 31 maart 2012.

Artikel 14 : Verdeling van de winsten en verliezen van de vennootschap

1. het batig saldovan de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

2. de vennoten, verenigd in Algemene Vergadering, zullen iederjaar bij éénparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 15 : Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van de vennoot brengt n iet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, ofmet de erfgenamen van de vennoot, indien erslechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zettien, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het nettovermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijke aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald in artikel 9.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden

o--

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16 : Vereffening

1. ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffen ing gebeuren door toedoen van één of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering, overeenkomstig artikel 183 en volgende van het wetboek vennootschapsrecht

2. de liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 17 : Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek vennootschapsrecht. De eventuele nietigheid van het geheel ofeen deelvan een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "F1 DU FAC CON S U LTING", met zetel te 8510 Marke, Cyriel Verschaevestraat 100, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Cocquyt, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernero ingsnuromeren het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

Benoeming zaa kvoerder( s )

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van de onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een Algemene Vergadering verenigd en besluiten de volgende personen, onder de opschortende voorwaarde de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel om gepubliceerd te worden in de bijlage tot Belgisch Staatsblad, te benoemen tot zaakvoerders met ingang van 02 mei 201 I .

Mevr Katia Matthys wonende te 8647 Lo-Ren inge, Ooststraat 49a

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat is bezoldigd en onbepaald in tijd tenzij de Algemene Vergadering anders beslist.

Gedaan te Lo-Reninge op02 mei 20 11, in 4 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent

een exemplaar te hebben ontvangen; de overige exemplaren bestemd zijnde voor administratieve doeleinden.

Zaakvoerder

Katia Matthys

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LES BEYLONS

Adresse
OOSTSTRAAT 49, BUS A 8647 LO-RENINGE

Code postal : 8647
Localité : Lo
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande