LESAGE DOKTERSASSOCIATIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LESAGE DOKTERSASSOCIATIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.179.883

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 31.05.2014, NGL 20.06.2014 14202-0083-014
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 25.05.2013, NGL 01.07.2013 13249-0472-014
16/10/2012
ÿþ Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111 II i Diu Rn

*12170762*

iveaergeiegd ter grue van Fis rechtbank van koophandel

Brugge -- a - ' . e " " st rtne

Ondernemingsar : 0470.179.883

Benaming

(voluit) : LESAGE DOKTERSASSOCIATIE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Kaaistraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging en wijziging boekjaar + wijziging datum jaarvergadering t coördinatie van de statuten

Uit een akte verleden voor notaris Francis Moeykens, geassocieerd notaris te Brugge/Sint-Kruis op 29 september 2012 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT : verlenging boekjaar

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het lopende boekjaar te', verlengen met twee maanden zodat het huidig boekjaar zal afgesloten worden op dertig november tweeduizend en twaalf. Het nieuwe boekjaar zal dan !open van één december tweeduizend en twaalf tot dertig november tweeduizend en dertien,

De buitengewone algemene vergadering beslist derhalve de eerste alinea van artikel 18 van de statuten te schrappen en te vervangend door de volgende tekst :

"Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het jaar erop volgend. Het huidig boekjaar loopt echter van één januari tweeduizend en elf tot en met dertig november tweeduizend en twaalf." TWEEDE BESLUIT : wijziging datum algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de datum van de algemene vergadering te wijzigen naar de laatste zaterdag van de maand mei om achttien uur.

De eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien

De buitengewone algemene vergadering beslist derhalve de eerste alinea van het artikel 16 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst :

"De jaarvergadering wordt gehouden elk jaar de laatste zaterdag van de maand mei om achttien uur," DERDE BESLUIT :

Als gevolg van de voorgaande besluiten alsmede teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de wettelijke voorschriften en terminologie beslist de buitengewone algemene vergadering bevoegdheid te verlenen aan de zaakvoerder en aan ondergetekende notaris om de tekst van de statuten aan te passen, te coördineren en neder te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel

(Getekend) Notaris Francis Moeykens

Samen hiermee neergelegd : de expeditie van voormelde akte, samen met de gecoördineerde statuten.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2012
ÿþ Mai Word 11_1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Of. a;:r Le B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumentere.r iletzI) van de perso;_o)n(en)

bevoead de rechtspersoon ten aanzien van .i;-rc te rt genv:oordigen

Verso : Naam en handtekening,

IIImiiu 7622A

*

Nteaerge;iegd ter gri-% teM recé-1tbant ven

Brugge -- a

°p 2 8 D

Idr rnerningsnr : 0470.179.883

ienarning

-alu;t) . LESAGE DOKTERSASSOCIATIE

(verkort)

-k'echtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8400 Oostende, Kaaistraat, 11

.1(-(ledig adres)

iderwerp akte : Wijziging statuten

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Jean-Pierre Demeyer te Brugge op 21 december; 2011, dragende de melding: "Geregistreerd te Brugge, 2de kantoor Bevoegd voor Registratie drie bladen, geen; verzendingen op 23 dec. 2011, boek 266, blad 84, vak 4, ontvangen vijf en twintig euro (25 EUR), de E.A. Inspecteur, get. P. Bailleur, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de; burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "LESAGE DOKTERSASSOCIATIE" met zetel te 8400 Oostende, Kaaistraat, 11, opgericht akte verleden voor notaris François Blontrock te Brugge op vijf en twintig januari tweeduizend, bekendgemaakt, in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad op negen februari daarna onder nummer 20000209-147, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste Beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de: activiteiten zoals opgenomen in de agenda; Artikel 3 van de statuten wordt derhalve gewijzigd als volgt: 'Artikel 3  doel.

De vennootschap heeft tot doel:

De beoefening van de algemene geneeskunde door de geneesheervennoot, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Dit kan onder andere omvatten:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn;

voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

- het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;

- de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties,. inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de, geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake,: onder het normaal beheer als een goed huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van: welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het; normaal patrimoniumbeheer van een vennootschap zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële. activiteit zou aannemen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest' geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle financiële, burgerlijke, roerende en: onroerende verrichtingen doen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen en die rechtstreeks aansluiten of die van aard' zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als' in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten, die rechtstreeks in verband staan met haar doel.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening.

~---- ---1 voor. bOcutte aan het

Staatst3t4.

I

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar " overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet

mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ars bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te ` tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen."

Tweede Beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst, dit om die in overeenstemming te brengen met de nieuwe munteenheid, zijnde de euro: "Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één cent (18.592,01 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig aanderen met een breukwaarde van elk één/zevenhonderdvijftigste."

Derde Beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist het huidig boekjaar te verlengen tot en met dertig september tweeduizend en twaalf. De buitengewone algemene vergadering beslist derhalve de eerste alinea van artikel 18 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het jaar erop volgend. Het huidig boekjaar loopt echter van één januari tweeduizend en elf tot en met dertig september tweeduizend en twaalf."

Vierde Beslissing.

De buitengewone argemene vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van maart om elf uur; De eerste alinea van artikel 16 van de statuten wordt derhalve geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "De jaarvergadering wordt gehouden elk jaar op de laatste vrijdag van maart om elf uur."

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD:- de expeditie van de akte-wijziging der statuten met inbegrip van

het verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief, alsmede de coördinatie der statuten.

Demeyer Jean-Pierre

Notaris.

Op t:;; fa e, biz vah Luik B vermeiden : %CO : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende ,:otarí", hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derde!: te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : OOT000306
02/09/2010 : OOT000306
01/12/2009 : OOT000306
10/11/2008 : OOT000306
07/09/2007 : OOT000306
02/10/2006 : OOT000306
30/09/2005 : OOT000306
29/07/2015
ÿþr

RM

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va 1-de-akte

IIUI flhII I IIIH III IIi

+15109915*

Griffie Rechtbank Koophandel

17 JUL 2015

Gent Afdeli. nde

De gr fer

e

Ondernemingsnr : 0470.179.883

Benaming

(voluit) : LESAGE DOKTERSASSOCIATIE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kaaistraat 11 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2015 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Kerkstraat 32 GV rechts - 8400 Oostende en dit met ingang van 1 juli 2015.

Getekend,

Lesage Kristien,

Zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2004 : OOT000306
16/09/2003 : OOT000306
15/10/2002 : OOT000306
15/10/2002 : OOT000306

Coordonnées
LESAGE DOKTERSASSOCIATIE

Adresse
KAAISTRAAT 11 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande