LEUVEN STUDENT HOUSING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEUVEN STUDENT HOUSING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.850.224

Publication

17/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306095*

Neergelegd

15-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540850224

Benaming (voluit): LEUVEN STUDENT HOUSING

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8900 Ieper, Zwaanhofweg 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de bestuurders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op vijftien oktober tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met de volgende gegevens: Oprichters:

1. De Naamloze vennootschap  INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION , afgekort  IRC , met zetel te 8900 Ieper, Zwaanhofweg 10, RPR Ieper, ondernemingsnummer BTW BE 0431.572.596.

2. De heer GHEYSENS Paul Hilaire Augusta, geboren te Ieper op 5 november 1953, echtgenoot van

mevrouw VANDOORNE Ria, wonende te 8902 Ieper, Kemmelseweg 72.

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap.

Benaming:  LEUVEN STUDENT HOUSING .

Zetel: te 8900 Ieper, Zwaanhofweg 10.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1) Het patrimonium, waaronder zowel roerende als onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden in binnen- en buitenland.

2) Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen evenals zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

3) Het aankopen, verkopen, verhandelen, verpachten, splitsen, samenvoegen, ruilen, verkavelen, in waarde brengen, ontwikkelen, beheren, de engineering, het commercialiseren, aanpassen voor urbanisatie, riolering en wegenaanleg, uitbaten, huren, verhuren, onder(ver)huren, omvormen, bouwen, verbouwen, financieren, hypothekeren van onroerende goederen en roerende installaties in de ruimste zin van het woord, zowel ongebouwd, in opbouw, als bebouwd, en alle onroerende verrichtingen en handelingen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen.

4) Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, sportvelden en recreatieterreinen, stedenbouw en ruimtelijke ordening, restauratie en herinrichting van bestaande gebouwen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van alle administratieve formaliteiten.

5) De handel in allerhande goederen; alle structuren en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten die eruit voortvloeien.

6) Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

7) Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, in overeenstemming met of verwant is met het hare, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf. Het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

8) Het waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, het directievoeren over ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

9) Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

10) De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en inzonderheid voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn.

11) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, met uitsluiting van de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, of in de Wet van 6 april 1995 op het gebied van de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschappen uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Duur: een onbeperkte duur te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

Bedrag van het kapitaal: tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 EUR), volgestort ten bedrage van drieënzestigduizend vijfhonderd euro (63.500,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de voornoemde vennootschap  INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION bedraagt honderd zesentachtigduizend vijfhonderd euro (186.500,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BELFIUS Bank.

Raad van bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden, (of minstens twee leden indien wettelijk toegelaten), aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders.

Machten van de raad van bestuur: De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Externe vertegenwoordiging: Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel 17 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs en/of gedelegeerd bestuurders voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 19 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door twee bestuurders samen handelend of door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Dagelijks bestuur:

a) Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur krachtens artikel 18 van de statuten, kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer directeurs en/of gedelegeerd bestuurders opgedragen worden, die alleen mogen optreden.

b) Het orgaan dat krachtens voormelde artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan volmachtdragers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De volmachtdragers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de volmachtdragers, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) De raad van bestuur kan in overeenstemming met artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

Een uittreksel van de benoeming van directeurs, volmachtdragers en gedelegeerden, alsook van het instellen van een directiecomité en eventuele statutaire toekenning van bijzondere vertegenwoordigingsmacht aan één of meer leden van dit directiecomité, wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering wordt gehouden op 30 juni om tien uur dertig.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De algemene vergaderingen, zowel de gewone algemene vergadering als de buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen, moeten plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De volgende formaliteiten zijn enkel van toepassing voor zover in het bericht van bijeenroeping wordt vereist. De houders van aandelen op naam minstens vijf dagen vóór de datum van de algemene vergadering in het register van de aandelen op naam ingeschreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten.

De houders van gedematerialiseerde aandelen moeten minstens vijf dagen vóór de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap een door de erkende rekeninghouder opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgelegd, neerleggen.

Vertegenwoordiging: Niemand mag in de gewone algemene vergadering of buitengewone of bijzondere algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde. De raad van bestuur kan in de uitnodiging voor een bepaalde vergadering voorzien dat deze gevolmachtigde noodzakelijk een andere aandeelhouder moet zijn, die zelf het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: De jaarrekening wordt opgesteld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen betreffende de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de onderneming. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeiseraandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal besluiten over de aanwending van het saldo met inachtname van de voorschriften opgenomen in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren met inachtname van de bepalingen voorzien in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding: Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Benoeming van vier (4) bestuurders, voor een periode van zes jaar.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OPUS TERRAE , met zetel te 8900 Ieper, Zwaanhofweg 10, RPR Ieper, ondernemingsnummer BTW BE 0879.054.283, met vaste vertegenwoordiger: de heer Paul Gheysens, voornoemd.

2. De heer GHEYSENS Paul, voornoemd.

3. De heer GHEYSENS Simon, wonende te 9000 Gent, Drabstraat 34 bus U.

4. De heer GHEYSENS Michael, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 35 bus 51.

Luik B - Vervolg

Raad van bestuur: Benoeming van de voornoemde vennootschap  OPUS TERRAE , met als vaste vertegenwoordiger de heer GHEYSENS Paul, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder.

Benoeming commissaris: Wordt benoemd tot commissaris van de vennootschap, in toepassing van artikel 130 van het Wetboek van Vennootschappen, voor een hernieuwbare termijn van drie jaar: de besloten vennootschap onder de rechtsvorm van een Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN , met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, vertegenwoordigd door de heer Rik NECKEBROECK, bedrijfsrevisor.

Volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, worden de hierna genoemde personen aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk, Fiduciaire Vander Paelt, evenals diens zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg 65. Gegevens onderhandse volmacht de dato 28 september 2013:

Volmachtgevers: de voornoemde vennootschap  INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION , de heer GHEYSENS Paul, voornoemd, de voornoemde vennootschap  OPUS TERRAE , de heer GHEYSENS Simon, voornoemd, en de heer GHEYSENS Michael, voornoemd.

Volmachtdrager: de heer SABBE Louis, wonende te 8500 Kortrijk, Sint Amandsplein 20 bus 11.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de akte dd. vijftien oktober tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/01/2015
ÿþ+fie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0540.850.224

Benaming

(voluit) : LEUVEN STUDENT HOUSING

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zwaanhofweg 10, 8900 leper -

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 19 december 2014, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Verhoging van het kapitaal met een bedrag van één miljoen vierhonderdduizend Euro (1.400.000,00 EUR) om het te brengen op een bedrag van één miljoen zeshonderdvijftigduizend Euro (1.650.000,00 EUR) door inbreng in geld, door creatie van duizend vierhonderd (1.400) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun. nominale waarde.

Op deze nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen pari voor een totaal bedrag van één miljoen vierhonderdduizend Euro (1.400.000,00 EUR), volledig volgestort.

2.Verzaking aan het wettelijk voorkeurrecht vervat in artikel 592-593 van het Wetboek van vennootschappen en hernomen in artikel 7 van de statuten.

3.lnschrijving op de nieuwe aandelen en volledige volstorting. De storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BNP PARIBAS FORTIS BANK. Toekenning van de nieuwe aandelen.

4.Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging. Het kapitaal bedraagt thans één miljoen zeshonderdvijftigduizend Euro (1.650.000,00 EUR),

5.Aanpassing van de statuten.

Gegevens volmacht de dato 19/12/2014: volmachtgevers: 1) De naamloze vennootschap "GHELAMCO 1NVEST", gevestigd te 8900 leper, Zwaanhofweg 10, RPR Gent, afdeling leper, BTW BE 0431.572.596, 2) De Heer GHEYSENS Paul Hilaire Augusta, wonende te 8902 leper (Voormezele), Kemmelseweg 72, 3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPUS TERRAE", met zetel te 8900 leper, Zwaanhofweg 10, RPR Gent (afdeling leper), BTW BE 0879.054.283, 4) de heer GHEYSENS Simon, wonende te 9000 Gent, Drabstraat 34 bus U en 5) de heer GHEYSENS Michael, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 35 bus 51  volmachtdrager: mevrouw Siska Verlinde, wonende te 8870 Izegem, Veldstraat 4.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd

-expeditie van de akte dd, 19/12/2014 met aangehechte volmacht

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

15 09 ~9~

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0183-026

Coordonnées
LEUVEN STUDENT HOUSING

Adresse
ZWAANHOFWEG 10 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande