LEVBL

Divers


Dénomination : LEVBL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.093.073

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.08.2013, NGL 19.08.2013 13442-0591-011
30/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 83 093 0,73

Benaming

(voluit) : LEVBL

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Korte Steenstraat 2 bus 11 te 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING - VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 17 juni 2011.

1. De heer Luc Erik Valentinus Adolphus Blanckaert, wonende te 8500 Kortrijk, Korte Steenstraat 2 bus 11, en zijn echtgenote

2. Mevrouw Christiane Emilienne Jeannine Lannoy, wonende te 8500 Kortrijk, Korte Steenstraat 2 bus 11.

hebben een commanditaire vennootschap op aandelen opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt.

Beherende en stille vennoten

De comparanten verklaren dat de heer Luc Blanckaert, voornoemd, hoofdelijk aansprakelijke vennoot is en dat Mevrouw Christiane Lannoy, voornoemd, stille vennoot is. Oprichtersaansprakelijkheid

De heer Luc Blanckaert heeft de hoedanigheid van oprichter zoals gedefinieerd in artikel 450 van het Wetboek van vennootschappen; De andere comparant handelt als eenvoudige inschrijver zoals gedefinieerd door dit artikel.

Artikel 1. Naam

De vennootschap necmt de vorm aan van een commanditaire vennootschap op aandelen, afgekort "Comm. VA.".

Zij draagt de naam LEVBL.

Artikel2. Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Korte Steenstraat 2, bus 11, 8500 Kortrijk. (...)

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iioseiss11111

NEERGELEGD

20. 06. 2011

RECHTBAfOriffi&PHANDEL KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel; en

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door eenenzestig duizend vijfhonderd (61.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

Volstorting

Elk aandeel werd volledig afbetaald door overschrijvingen op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank NV.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

Artikel 6. Aard van aandelen

(...) Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 7. Oproeping tot volstorting

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op de plaats en de datum bepaald door de zaakvoerder, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

Artikel 8. Overdracht van aandelen

(...) 8.5. Inkoop van eigen aandelen

De vennootschap kan haar eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen op grond van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Het maximum aantal te verkrijgen aandelen of winstbewijzen, de duur tijdens dewelke tot verkrijging kan worden overgegaan en de minimum- en maximumwaarde van de vergoeding worden bepaald door de algemene vergadering.

In afwijking van wat hierboven is gezegd, is geen besluit van de algemene vergadering vereist wanneer de verkrijging van eigen aandelen noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Dit is het geval wanneer het belang van de onderneming in gevaar is. ln dit geval kan de zaakvoerder van de vennootschap tot de verwerving beslissen.

De zaakvoerder dient de eerstvolgende algemene vergadering in te lichten over de redenen en het doel van de verkrijgingen, het aantal verkregen effecten, hun nominale of fractiewaarde, het aandeel van het geplaatste kapitaal dat zij vertegenwoordigen en de betaalde vergoeding.

Deze aan de zaakvoerder toegekende bevoegdheid is slechts geldig voor een periode van drie jaar vanaf de bekendmaking van het besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering kan evenwel deze bevoegdheid verlengen bij besluit genomen met inachtneming van de in het Wetboek van vennootschappen bepaalde voorschriften inzake quorum en meerderheid.

Geen besluit van de algemene vergadering is vereist wanneer de vennootschap haar eigen aandelen of winstbewijzen verkrijgt met het doel deze aan haar personeel aan te bieden.

Artikel 9. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap een aandeelhouder.

De zaakvoerder kan worden vervangen door de algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging ingeval van een gegronde reden in de zin van artikelen 636 en 642 van het Wetboek van vennootschappen toe te rekenen aan de zaakvoerder.

Bij vervanging van de zaakvoerder om enig welke reden, zal de zaakvoerder zijn aandelen overdragen aan de nieuw benoemde zaakvoerder tegen de marktwaarde.

De heer Luc Blanckaert, wonende te 8500 Kortrijk, Korte Steenstraat 2 bus 11, oprichter, wordt als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. Ingeval het mandaat van de heer Luc Blanckaert, om welke reden dan ook, een einde neemt, wordt mevrouw Fanny Blanckaert, wonende te Elsene (1050 Brussel), Faiderstraat 113/1, aangesteld als plaatsvervangend statutair zaakvoerder, op voorwaarde dat zij aanvaardt om, vanaf de invoegetreding van haar mandaat, de hoedanigheid van beherend vennoot op zich te nemen.

Artikel 10. Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder neemt alle beslissingen naar eigen inzicht. Wanneer de zaakvoerder bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met het belang van de vennootschap, dan is de zaakvoerder verplicht, als hij enig zaakvoerder is, de algemene vergadering hiervan in kennis te stellen en een lasthebber ad hoc te doen aanstellen om namens de vennootschap te handelen.

Ingeval de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder benoemt de zaakvoerder een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 11. Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoeder.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 14. Jaarvergadering Buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangegeven in de oproeping.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De algemene Vergadering beschikt exclusief over de volgende bevoegdheden (i) de bevoegdheden die haar zijn voorbehouden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en de statuten van de Vennootschap en (ii) de volgende bijzondere bevoegdheden (hierna de `Bijzondere Bevoegdheden"):

de overdracht (in de meest ruime zin) door de vennootschap of één van haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen van een intellectueel eigendomsrecht; het vestigen van een last en/of zekerheid door de vennootschap of één van haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen op Strategische Activa zoals gedefinieerd in de Overeenkomst;

de overdracht van aandelen gehouden door de vennootschap in één van haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen; en

het uitoefenen van de stemrechten van de vennootschap dan wel één van haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen op algemene vergaderingen van aandeelhouders van vennootschappen met betrekking tot agendapunten die ertoe zouden kunnen leiden dat (i) haar aandeelhouderschap in één van haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen zou verminderen of (ii) zij niet langer de controle over haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen kan uitoefenen.

Artikel 16. Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 19. Verdaging van de jaarvergadering

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in artikel 14 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De zaakvoerder moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met de uitgestelde agendapunten binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 24. Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. (...)

Artikel 25. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De vennootschap verbindt zich ertoe minstens vijftig percent (50%) van het saldo van de netto-winst uit te keren, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Artikel 26. Uitkering

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de zaakvoerder.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 27. Interimdividenden

De zaakvoerder is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 28. Ontbinding en vereffening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(...) Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningkosten wordt het netto-acief in speciën of in effecten over al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars, vooraleer tot de uitkering over te gaan, met deze verscheidenheid van toestand rekening houden en de gelijkheid onder al de aandelen herstellen, hetzij door bijkomende stortingsopvragen ten laste van de aandeelhouders van onvoldoende volgestorte effecten, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2013.

2. Bezoldiging van de zaakvoerder

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

5. Volmachten

Sylvie DECON1NCK, Anouk HERMANS, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Régis PANISI, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, worden aangewezen als lasthebbers ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft elke lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte en een volmacht.

"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.06.2015, NGL 15.06.2015 15182-0108-009
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 21.07.2016 16346-0525-013

Coordonnées
LEVBL

Adresse
KORTE STEENSTRAAT 2, BUS 11 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande