LEZY-NEYRINCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEZY-NEYRINCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.421.384

Publication

25/04/2014
ÿþn

11111!1,11111111111

MONI EUR BEL C NFERGELEGD

17 -04- net 09. 04. 7ne

LGISCH

RECHTBANK' KOOPHmNDEL. KonTRIAriffie

Word 11.1

jf121,' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0471.421.384

Benaming

(voluit) : LEZY-NEYRINCK

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8560 WEVELGEM (Moorsele), Ter Gracht 68

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Vander Stichele, te Moorsele (Weveigem), op zesentwintig' maart tweeduizend en veertien, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 27 MAART 2014 bladen, zeven verzendingen geen boek 206 blad 12 vak 11 ontvangen VIJFTIG EURO (¬ 50) De, EA inspecteur a.i. Patrick BEELPREZ (getekend)", dat de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist. heeft:

het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd drieënvijftigduizend miro' (153.000,00 el om het te brengen van negentienduizend euro (19.000,00 ¬ ) op honderd tweeënzeventigduizend euro (172.000,00 E), zonder creatie van nieuwe aandelen, door inbreng in speciën.

Terstond hebben de aandeelhouders, de echtgenoten Dirk Lezy-Neyrinck Carine, verklaard de voorgestelde' kapitaalverhoging te onderschrijven samen voor de geheelheid, hetzij elk voor de helft, en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in speciën, door storting van eenzelfde bedrag van honderd drieënvijftigduizend euro' (153.000,00 E); geiden voortkomende uit de beslissing van de algemene vergadering van zevenentwintig. december tweeduizend en dertien tot dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 Wetboek: Inkomstenbelasting.

Er worden in vergoeding voor deze inbreng geen nieuwe aandelen toegekend.

- de statuten aan te passen aan het genomen besluit en de bestaande statuten te vervangen door nieuwe statuten, aangepast aan het nieuwe wetboek van vennootschappen.

Het uittreksel uit de nieuwe statuten luidt als volgt:

Rechtsvorm en benaming: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "LEZY-NEYRINCK'%

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Wevelgem (Moorsele), Ter Gracht 68.

Doel: De vennootschap heeft als doel:

Alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitbating van een transportbedrijf, zowel In het binnenland als in het buitenland, zowel wat betreft het personen- als het goederenvervoer, en dit alles zowel over de weg, de lucht, het water, en met aile mogeljike transportmiddelen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De verzending, de verpakking, de behandeling en de bewaking van goederen, meubelen, colli's, enzovoort, de trading, opslag en overslag van goederen en de verhuur van lokalen voor stockage, aile douaneverrichtingen.

Het optreden als vervoercommissionair of makelaar, of als tussenpersoon..

Het uitbaten van een garage en carrosserie.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer en de commissiehandel van nieuwe of tweedehandsvoertutgen, van wisselstukken van nieuwe of tweedehandsvoertuigen, van wisselstukken, machines en machine-onderdelen, van autobenodigdheden en aile materieel en koopwaren die daarmede verband houden, alsook het uitvoeren van aile onderhouds- en herstellingswerken van mechanisch en koetswerken.

Het uitbaten of laten uitbaten van verdelingsstations van brand- en smeerstoffen.

Het verlenen van administratieve diensten aan derden.

Het verrichten van aile handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in binnen- als in buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin van het woord en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig of een gelijklopend doel.

De vennootschap mag ook aile roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating kunnen van bevorderen, in welk land! ook.

Op de laatste blz. van uiB vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.;.koor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

, be vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op elke andere wijze ook belangen mogen ; hebben in alle ondernemingen die een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden of te helpen realiseren.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-'draagt honderd tweeënzeventigduizend euro (172.000,00 E), veritegenwoordigd door honderd negentig (190) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderd negentigste (1/190ste) van het maatschappelijk kapitaal,

Bestuur, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoenders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, be-.houdens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vomien deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde verte-igenwoordiger,

Toezicht: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgendragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke persomen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsreviso-iren. De commissarissen worden benoemd ' voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de ahgemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uibzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wet-'boek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform arthkel 166 van het Wetboek van ' vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

' Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en: dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten , vertegenwoordigen door een ac-.countant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt be-moemd, of indien deze vergoeding te haren leste werd ; gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen woriden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de verrnootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden jaarlijks op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-iminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maahschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-'winst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelee betalingen te doen.

Boekjaar; Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

- de zaakvoerders aile machten te verlenen om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte,

Pierre VAN DER STICHELE, notaris

.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/07/2014 : KO148003
27/06/2013 : KO148003
06/09/2012 : KO148003
31/08/2011 : KO148003
02/09/2010 : KO148003
01/10/2009 : KO148003
02/10/2008 : KO148003
31/08/2007 : KO148003
23/08/2006 : KO148003
03/08/2005 : KO148003
11/10/2004 : KO148003
18/09/2003 : KO148003
14/10/2002 : KO148003
23/03/2000 : KOA018963

Coordonnées
LEZY-NEYRINCK

Adresse
TER GRACHT 68 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande