LIBEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIBEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 876.283.746

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.07.2013 13364-0114-011
18/04/2013
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T~,re

Voor-

behouden

aan het

Belgisch 8taatsblar

ver« Kp~a

~ - 9 APR. 2913 r

Gri e





$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0876.283.746

Benaming

(voluit) : LIBEL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Lourdesstraat 84, 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 20 december 2012:

De raad van bestuur besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8940 Wervik, Lourdesstraat 84 naar 8560 Gullegem, Muizelstraat 20 en dit met ingang van 01/01/2013.

Lieven Brutsaert

Gedelegeerd bestuurder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 09.10.2012 12606-0396-011
18/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in

" iZoiSazo"

0 6 JAN, 2012

0876.283.746

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

LIBEL

naamloze vennootschap

Lourdesstraat 84, 8940 Wervik, Geluwe

. Kapitaalverhoging - vaststelling dat geen omzetting van aandelen meer dient te gebeuren - wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door meester Bernard Boes, notaris te Kortrijk, ondergetekend op drie en twintig

december tweeduizend en elf

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "LIBEL", niet zetel te Wervik, Geluwe, Lourdesstraat 84, hebbende ais ondernemings-

en BTW-nummer 0876.283.746 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper.

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

I. De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

Agenda

1. Kapitaalverhoging met zeshonderd acht en tachtig duizend euro (¬ 688.000,00) om het te brengen van twee en zestigduizend euro (¬ 62.000,00) op zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) door inbreng in geld en zonder creatie van nieuwe aandelen;

2. vervanging van de tekst van artikel 5 van de statuten om het onder andere in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging;

3. vaststelling dat bij de oprichting de aandeelhouders de uitgegeven aandelen nooit hebben laten drukken en bij de oprichting onmiddellijk omzetting gevraagd hebben van hun aandelen in aandelen op naam, zodat thans geen omzetting meer dient te gebeuren.

4. aanpassing van de artikelen 8 der statuten.

5. aanpassing van de statuten aan de meest recente wetgeving , en als gevolg hiervan, aanneming van een volledig nieuwe tekst der statuten.

Il. Dat de aandeelhouders vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de algeheelheid van het kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

III. Dat de bestuurders eveneens hier aanwezig zijn, en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien door het wetboek van vennootschappen.

IV. Dat huidige vergadering derhalve geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

V. Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien.

VI. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de drie vierden van de stemmen die aan de stemming deelnemen, moeten bekomen voor wat de statutenwijzigingen betreft, en de gewone meerderheid voor de overige besluiten.

VII. De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen.

VIII. De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

IX. De vennootschap geen commissaris aangesteld heeft.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig

werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen van de agenda motiveren.

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste Besluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals voorgesteld in punt 1. op de agenda.

De inschrijvers verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging, volledig afbetaald is door een storting in geld, dat zij gedaan hebben op naam van de vennootschap bij de bank KBC bank, zetel 1080 Brussel zodat de vennootschap, uit dien hoofde van heden af over een bedrag van 688.000,-euro in meer beschikt. Een attest van deze deponering werd aan ondergetekende notaris afgegeven

Tweede Besluit.

De vergadering besluit de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst zoals hierna opgenomen in de nieuwe statuten, teneinde deze onder andere in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalsverhoging.

Derde Besluit.

De vergadering stelt vast op voorlegging van de aandelenboek dat bij de oprichting de aandeelhouders de uitgegeven aandelen nooit hebben laten drukken en bij de oprichting onmiddellijk omzetting gevraagd hebben van hun aandelen in aandelen op naam, zodat thans geen omzetting meer dient te gebeuren en geen aandelen dienen vernietigd te worden.

Vierde Besluit

De vergadering besluit de artikelen 8 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen zoals hierna weergegeven.

Vijfde Besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de meest recente wetgeving zoals opgenomen in het wetboek van vennootschappen, en zij besluit een volledig nieuwe tekst der statuten aan te nemen, luidend als volgt:

A. STATUTEN.

TITEL I - AARD - VORM - BENAMING.

ARTIKEL EEN. - BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en heeft als benaming "LIBEL".

ARTIKEL TWEE. - ZETEL.

De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de algemene vergadering of de raad van bestuur.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België door de algemene vergadering of de raad van bestuur. Bij tegenstelling hieromtrent tussen beide organen, zal het besluit van de algemene vergadering voorrang krijgen.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

1/ de handel onder al zijn vormen (groot - en kleinhandel, aan - en verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie, ...) alsook de fabricatie, de herstelling, de installatie en het onderhoud van:

- alle benodigdheden en bijhorigheden voor caravans, campingcars, motorhomes, dekzeilen, tenten en voor het kamperen in het algemeen;

- alle tuinmeubelen en artikelen voor de tuindecoratie, tuinhuisjes en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de tuinaanleg;

- allerhande sportartikelen en andere benodigdheden die behoren tot het gebied van de vrijetijdsbesteding; - allerhande artikelen tot verbetering en verfraaiing van de woningen;

- alle huishoud - en andere elektrische apparaten,

2/ de handel onder al zijn vormen alsook de bewerking en de verwerking van alle soorten textielstoffen voor nijverheidsgebruik.

3/ het nemen van participaties in, of het verstrekken van financieringen aan ondernemingen, in alle sectoren van industrie, handel of diensten. Zij zal zich in het bijzonder toeleggen op het verstrekken van kapitaal en kapitaalsubstituten aan bestaande of op te richten ondernemingen, op investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad en op strategische participaties, en dit zowel in binnen- als buitenland.

4/ Zij heeft eveneens tot doel om diensten te verlenen op het vlak van managementbegeleiding aan ondernemingen met, onder andere, overnameprojecten en investeringsprojecten. Dit houdt ondermeer in de begeleiding van ondernemingen of hun aandeelhouders op het vlak van opvolgingsplanning, en dit al dan niet via de realisatie van een verkoop van aandelen of van activa, binnen of buiten de familiale kring. Teneinde deze activiteit te ondersteunen zal de vennootschap diensten verlenen op het vlak van waardebepaling van ondernemingen of deelactiviteiten van ondernemingen.

De vennootschap zal eveneens mandaten aannemen om, in opdracht van de klant, partijen te vinden die een bepaalde onderneming of activiteit wensen te kopen of te verkopen. De vennootschap zal hiervoor opdrachten uitvoeren die het volledig onderhandelingsproces omvatten teneinde een verkoop of een koop van een onderneming of activiteit te realiseren. De vennootschap kan de klant begeleiden bij het opstellen van het verkoopmemorandum. De vennootschap kan diensten verlenen teneinde de onderneming of een deelactiviteit verkoopklaarte maken waarbij eventueel voorbereidend reorganisatie advies nodig kan zijn,

De vennootschap zal opdrachten uitvoeren die de volledige investeringsbegeleiding voor klanten kan omvatten, zoals het ondersteunen van de feasibility study, de opmaak of het nazicht van het businessplan, voorstelling van het investeringsplan aan de raad van bestuur van de klant en de onderhandeling van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

investeringsfinanciering. Bij dit laatste kan de vennootschap zowel partijen contacteren die risicokapitaal verschaffen als partijen die meer klassieke bankfinanciering verlenen.

De vennootschap kan opdrachten uitvoeren als daar zijn due-diligence, audit van bepaalde managementprocessen, bedrijfsdoorlichting, assessment op het vlak van risicobeheer en andere domeinen van algemeen management. De vennootschap kan voor een bepaalde duur managementfuncties uitoefenen bij klanten ondernemingen.

5/ De vennootschap heeft eveneens als doel om voor ondernemingen events te organiseren of dit onder eigen beheer te doen, Deze events kunnen de vorm aannemen van roadshows, deelname aan beurzen, communicatiedagen, en andere creatieve vormen van diensten die bijdragen tot het realiseren van de strategische en commerciële doelstellingen van de vennootschap en haar klanten.

6/ De vennootschap kan als vennootschap bestuursmandaten aannemen in haar participaties evenals in andere ondernemingen die niet behoren tot de investeringsportefeuille van de vennootschap.

Om participaties in ondernemingen te nemen kan de vennootschap bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, groepen, syndicaten voor studie of onderzoek en samenwerkingsverbanden die gevormd zijn met het oog op het oprichten of reorganiseren van ondernemingen of het opzetten van nieuwe projecten, zowel in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met hel hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle- en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, ...enz waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen, alle ondernemingen aangaan en in 't algemeen alle verrichtingen uitvoeren die met haar doel verband houden of die aan de bescherming van haar patrimoniale belangen beantwoorden.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen en samenwerkingsverbanden waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig of uit de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, en wijzigingswet van twee augustus tweeduizend en twee betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk

gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De aandeelhouders zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houders) van die attesten.

7/ De vennootschap heeft eveneens tot doel het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen zoals onder meer de aan- en verkoop, het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven. Het uitvoeren van werken in onroerende staat in coördinatie met onderaannemers.

8/ Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

9/ Het waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

Het voeren van consuiiing activiteiten inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, informatica en aanverwante aangelegenheden.

10/ De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren. in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland; voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

ARTIKEL VIER. - DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL Il. - KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het kapitaal is bepaald op zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal twee en zestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen.

De algemene vergadering van drie en twintig december tweeduizend en elf, verhoogde het kapitaal met zeshonderd acht en tachtig duizend euro (¬ 688.000,00), om het te brengen op zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) door inbreng in geld en zonder creatie van nieuwe aandelen.

ARTIKEL ZES. - WIJZIGING VAN HET KAPITAAL.

Het kapitaal kan vermeerderd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Bij kapitaalverhoging door inbreng in natura, zal de inbreng steeds onmiddellijk dienen volgestort te worden.

ARTIKEL ZEVEN. - AARD EN OVERDRACHT DER AANDELEN.

De aandelen zijn en blijven op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden overeenkomstig de wet. De algemene vergadering der aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt gehouden in elektronische vorm, binnen de perken van de wet.

De overdracht van aandelen ander levenden, ten kosteloze of ten bezwarende titel, of de overdracht wegens overlijden, van één of meer aandelen van onderhavige vennootschap, zal slechts kunnen plaats hebben dan onder volgende goedkeuringsclausule:

De aandeelhouder, die één of meer aandelen wenst over te dragen aan een derde, dient de goedkeuring daartoe te bekomen van de Raad van Bestuur.

Hij richt een aangetekende brief aan de Raad van Bestuur, waarin hij meedeelt hoeveel aandelen hij wenst over te dragen, de identiteit van de kandidaat-overnemer, de prijs die deze ervoor wenst te betalen, en of hij alle aandelen in overdracht wenst te bekomen, dan wel zich tevreden stelt met een deel van de aandelen bij een eventuele gedeeltelijke goedkeuring. Indien het voorstel tot overdracht meer dan 25 procent van de aandelen behelst of meer, zal de brief de verbintenis van de overnemer bevatten dat zijn bod eventueel uitgebreid wordt tot alle overige aandelen van de vennootschap.

De raad van bestuur heeft maximaal drie maanden, na het verzoek om goedkeuring, om zijn standpunt te bepalen. De raad van bestuur kan:

- zijn toestemming geven voor de overdracht (eventueel met speciale meerderheid).

- niet antwoorden binnen de termijn van drie maanden; in dat geval kan de overdrager zijn aandelen vrij overdragen aan de derde.

- zijn weigering uitspreken over de overdracht binnen de termijn van drie maanden; deze weigering kan geschieden zonder opgave van redenen; ingeval van weigering begint een nieuwe termijn van drie maanden te lopen, die ingaat bij de kennisgeving van de weigering, doch uiterlijk één maand vóór het verstrijken van de eerste termijn van drie maanden. Binnen deze nieuwe termijn kunnen een of meer aandeelhouders of een derde, die de vereiste goedkeuring bekomt, de aandelen vooralsnog inkopen. Daartoe zal de raad van bestuur binnen de week na zijn weigering, een aangetekende brief zenden aan de andere aandeelhouders hen mededelend, dat zij de aandelen in overdracht kunnen verkrijgen, tegen de prijs hierna bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

De aandeelhouders hebben twee weken tijd na voormelde aangetekende verzending, om de aandelen te kopen. Hebben sommige aandeelhouders geen belangstelling voor de aandelen, dan kunnen de overige aandeelhouders, binnen een nieuwe termijn van veertien dagen, de overblijvende aandelen kopen. Blijven er dan nog aandelen over, dan zal de raad van bestuur zoeken naar een andere derde kandidaat-koper, die aanvaard wordt en de prijs betaalt, hierna vermeld, dit alles binnen een termijn van zes maanden na ontvangst van het verzoek om goedkeuring van de overdracht bepaald.

De koop geschiedt tegen een door de overdrager bepaalde prijs of ingeval er geen overeenkomst betreffende de prijs is, tegen de prijs die wordt bepaald door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

overleg, of indien er hieromtrent geen overeenstemming bestaat, door een deskundige aangesteld door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, op aanvraag van de meest gerede partij. De deskundige zal zich verbinden de schatting uit te voeren binnen de termijn bepaald in zijn aanstelling en bij gebrek binnen de zes weken. De aandelen zullen geschat worden "Going Concerne. Het aanbod van verkoop kan ingetrokken worden tot één week na de vaststelling van de prijs. Bij verkoop moet de prijs betaald zijn binnen de maand na vaststelling van de prijs die door de raad van bestuur medegedeeld zal worden binnen de week na neerlegging van het expertiseverslag.

De kosten van de expertise vallen per helften ten laste van de koper en verkoper behalve bij terugtrekking van het bod waar de aanbieder instaat voor alle kosten.

Voorgaande procedure is eveneens te eerbiedigen bij een overgang van aandelen bij overlijden onder voorbehoud van de dwingende bepalingen hieromtrent opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Wordt voormelde procedure niet nageleefd, dan moet de tot stand gekomen overdracht aan een derde als nietig worden beschouwd.

Wordt de kandidaat koper door deze operatie eigenaar van 25 procent of meer van de bestaande aandelen, dan kunnen de overige aandeelhouders die het wensen, hun niet uitoefening van het voorkeurrecht verbinden aan de eis dat de overnemer hun aandelen aan dezelfde voorwaarden eveneens zou overnemen.

ARTIKEL ACHT.

De raad van bestuur is bevoegd tot het uitgeven van obligatie- of andere leningen.

TITEL III. - BESTUUR - TOEZICHT.

ARTIKEL NEGEN. - RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is samengesteld uit tenminste drie leden, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire uitzonderingen hierop.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn opdracht is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering , om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. Bij voortijdige vacature van een lid van de raad van bestuur, hebben de overige bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot de algemene vergadering de benoeming bekrachtigt of een andere bestuurder benoemt.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter; bij diens afwezigheid neemt de oudste bestuurder het voorzitterschap waar.

ARTIKEL TIEN. - BIJEENKOMSTEN EN BERAADSLAGING.

1. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens de voorzitter of twee bestuurders het aanvragen en deze desnoods zelf uitnodigen. De uitnodigingen moeten 15 vrije dagen op voorhand geschieden door ieder mechanisch of elektronisch geschrift, met aanduiding van agenda en plaats en uur van de vergadering.

2. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering met dezelfde agenda worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en kunnen beslissen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld staan kan de raad van bestuur geldig beraadslagen en besluiten indien alle leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd zijn en allen akkoord gaan.

Iedere bestuurder mag door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post aan één zijner collega's opdracht geven hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad van bestuur om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend. Een bestuurder mag tevens door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post zijn oordeel kenbaar maken en zijn stemmingen duidelijk uitdrukken.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. Onthoudingen worden niet in aanmerking genomen bij berekening van het aantal stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn, behalve wanneer slechts twee bestuurders benoemd zijn.

Bovendien zullen de besluiten mogen genomen worden bij middel van schriftelijk opgestelde besluiten en opeenvolgend door ieder der bestuurders aangenomen, op voorwaarde dat dusdanige besluiten de totaliteit van de handtekeningen van de bestuurders verzamelen en wanneer voldaan wordt aan de voorwaarden gesteld in artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen .

Tenslotte kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité overeenkomstig artikel 524 bis van het wetboek van vennootschappen en er de voorwaarden van aanstelling, ontslag, bezoldiging, duur en werkwijze van de opdracht vrij van bepalen. Het toezicht op het directiecomité komt toe aan de raad van bestuur. Hij zorgt voor bekendmaking van ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 76 van het wetboek van vennootschappen over de tegenstelbaarheid naar derden toe.

ARTIKEL ELF. - NOTULEN.

De beskiiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in de notulen, die ondertekend worden minstens door de meerderheid der aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingebonden.

De kopieën of uittreksels die bij een rechtspleging of anders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter of doortwee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWAALF. - BEVOEGDHEDEN - HANDTEKENINGEN - VERTE-GENWOOR-'DIGING EN DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen die door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De vennootschap treedt in en buiten rechte geldig op hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur, onverminderd de verantwoordelijkheid van deze organen tegenover de vennootschap voor schade.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Het is slechts mits de door deze statuten voorgeschreven handtekeningen dat de vennootschap wordt verbonden en dat de handelingen die in haar naam gesteld worden geldig zijn.

ARTIKEL DERTIEN. - TOEZICHT.

De handelingen van de vennootschap en van haar raad van bestuur worden nagezien door één of meer commissarissen aangesteld door de algemene vergadering, zo de wet dit oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen.

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - BIJEENKOMST - TOELATING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden de eerste vrijdag van juni om achttien uur, in de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De raad van bestuur, de voorzitter van de raad van bestuur of de commissaris, zo er één is, zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn daartoe verplicht, wanneer aandeelhouders die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is. In dit laatste geval dient de vergadering gehouden te worden binnen de termijn van een maand te rekenen vanaf de datum van voornoemde schriftelijke aanvraag.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering kan de raad van bestuur eisen dat elke eigenaar van aandelen 5 vrije dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam deponeert in de zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld. Aandeelhou-iders, bestuurder van de vennootschap, kunnen hun aandelen steeds op de vergadering zelf neerleggen.

ARTIKEL VIJFTIEN. - ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK - AANDELENPAND.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen tegenover de vennootschap, die desnoods de rechten verbonden aan deze aandelen kan schorsen tot een gemeenschappelijke mandataris is aangeduid.

ARTIKEL ZESTIEN. - BUREAU.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of zijn plaatsvervanger. Deze duidt desnoods een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien stemopnemers te kiezen.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING,

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post bij volmacht laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur kan echter in de uitnodiging voor een bepaalde vergadering voorzien dat deze volmachtdrager noodzakelijk een andere aandeelhouder moet zijn.

Indien de oproeping het voorziet, kunnen de aandeelhouders zelfs per brief of elektronisch stemmen. In dit laatste geval, zal de aandeelhouder de nodige formulieren hiertoe aanvragen bij de raad van bestuur en zijn aandelen ter zelfde tijd neerleggen op de in de oproeping voorziene wijze. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de

vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de

genomen beslissingen.

ARTIKEL ACHTTIEN. - BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen in de agenda behalve in geval

van vertegenwoordiging van geheel het kapitaal en aanwezigheid of akkoord van alle bestuurders.

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden besluiten genomen met meerderheid van de

stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde effecten

weze op de vergadering.

ARTIKEL NEGENTIEN. - VERDAGING

Elke jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie

weken worden verdaagd door de raad van bestuur, ook indien het niet gaat om het bespreken en goedkeuren

van de jaarrekening. De reeds genomen beslissingen worden zodoende geannuleerd.

TITEL V. - BESCHEIDEN - WINSTVERDELING.

ARTIKEL TWINTIG. - BOEKJAARBESCHEIDEN.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Op het einde van ieder boekjaar wordt de

boekhouding afgesloten, en maakt de raad van bestuur, overeenkomstig de wet, de inventaris en de

jaarrekening op, evenals, indien wettelijk verplicht een jaarverslag.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG. - WINSTVERDELING.

Van de winst, en na de wettelijke afhouding ten voordele van de wettelijke reserve, kan de algemene

vergadering elke som die zij noodzakelijk acht afhouden, om overgedragen te worden op het volgend boekjaar

of om op één of verschillende reserves, waarvan zij de bestemming bepaalt, geboekt te worden. Over het saldo

zal de algemene vergadering vrij besluiten, binnen de perken van de wet.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - BETALING VAN DE DIVIDENDEN.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en in de plaatsen die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

Bovendien mag de raad van bestuur interim-dividenden of voorschotten op dividenden toekennen en

uitkeren op de door de wet voorziene wijze.

TITEL VI. - ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap kan ten allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen

volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de raad

van bestuur, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten

hebben voorzien door de wet en onder meer in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen .

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - VERDELING VAN HET KAPITAAL.

Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de consignatie van de bedragen die nodig zijn om

deze te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder alle aandelen, na zo nodig, alle aandelen

gelijkgesteld te hebben inzake afbetaling of aflossing.

TITEL VII. - ALGEMENE BEPALING.

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - KEUZE VAN WOONPLAATS.

Iedere aandeelhouder, bestuurder of vereffenaar die in het buitenland woont, en aan de vennootschap geen

keuze van woonplaats in België heeft laten kennen, doet voor de uitvoering van de statuten woonstkeuze op de

zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig

kunnen gedaan worden. De vennootschap heeft hieromtrent geen andere verplichting dan deze betekeningen

ter beschikking van de belanghebbenden te bewaren.

De vergadering stelt vast dat alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door notaris Bernard Boes, met standplaats te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte kapitaalverhoging -

vaststelling dat geen omzetting van aandelen meer

dient te gebeuren - wijziging statuten de dato drie

en twintig december tweeduizend en elf;

- gecoördineerde statuten.

23/12/2011
ÿþVor beho' aan Be g Staal

Motl 2.0

IEPEFt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1Q~~ ~~~ANK

,`Oa~.

1111 .L0

l~lll 3 7

~~~~ 201

Griffie

IW~~Ni~IgV~Vd~I~

" 1 193186°

IIVVVVGNgII

Ondernerringsr'r : 0876.283.746

Beraming

(voh tl : LIBEL

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zete! : LOURDESSTRAAT 84, 8940 GELUWE

Onderwerp ekte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd. 30 juni 2011:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode

ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

[de heer Lieven Brutsaert, Kanteinstraat 1, 8554 Sint-Denijs

[mevrouw Isabelle Stichelbout, Kanteinstraat 1, 8554 Sint-Denijs

Ingevolge de niet herbenoeming van de heer Rudy Van Thuyne als bestuurder is zijn mandaat van

bestuurder op heden teneinde gekomen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 30 juni 2011:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

CDe heer Lieven Brutsaert, Kanteinstraat 1, 8554 Sint-Denijs, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

In deze hoedanigheid zal een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, hetzij 2 bestuurders, samen optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 21 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over aile machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Lieven Brutsaert

Gedelegeerd bestuurder

Op ce 'BaS:e b z Jan L.aak B 'le"rie'de' ReGáa " Naarr er hoedanigned 'jan de :rss+.'...mentere^,t'.e .^etarls, retrj 'Jar ja R9'sC'r.;r'..erJ bevoegd de " ecntsaer;oor ter aa^z`er jan darder, ta vertegenrraerdge?

Verso : Naam er handteicer rg.

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.07.2011 11317-0389-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 12.07.2010 10298-0312-011
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 17.07.2009 09438-0016-011
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 15.07.2008 08431-0203-011
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 16.07.2007 07416-0375-009
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0450-011

Coordonnées
LIBEL

Adresse
MUIZELSTRAAT 20 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande