LIE ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIE ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.834.152

Publication

07/02/2014
ÿþmod 11.1

t 1 _

: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

IV





meaeres4eeti fier qril#ie vMn aa reetbank van koophandel Brugge r afdeling OosainMe

43P 2 9 JAN. 2014

~ GriffieL)P arrf~`ár

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: D , j g3 ii ` 4S Benaming (voluit) : Lie Architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 149 bus 13 8400 Oostende

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op zevenentwintig januari tweeduizend

veertien, blijkt:

I. UITTREKSEL STATUTEN :

1. Dat een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door

Mejuffrouw WOUTERS Lieve, architect, ongehuwd, geboren te Oostende op tweeëntwintig april, negentienhonderdvierenzeventig (RR 74.04.22-110.36), wonende te Oostende, Zeedijk 14910013.

2. Naam : "Lie Architecten",

3. Zetel : 8400 Oostende, Zeedijk 149 bus 13.

4. Doel

4.1 De vennootschap heeft tot doel:

het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het, architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, ïn naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s)/ bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

5. Duur : voor onbepaalde tijd

6. Kapitaal : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd aandelen: zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Inbrenq : Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld door Mejuffrouw WOUTERS

Lieve voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) euro of honderd aandelen :

Welke aandelen volledig volgestort werden

Welk bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen vdôr de oprichting van de vennootschap'

door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting,

geopend bij de Bank van Breda onder nummer BE57 6451 0193 7335.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

8. Bestuur :

1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor aile zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of . volmachtdragers, vereffenaars...

Is benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : mejuffrouw Lieve Wouters, voornoemd

2 Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent,

3 Eike zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig-in vervanging te voorzien.

Bevoegdheden

1 Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

2 Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

3 Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerders volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. Vertegenwoordiging

1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel.

g Winstverdeling : Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, noodzakelijke provisies en afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw indien het wettelijk reservefonds terug minder dan éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beschikt de algemene vergadering die onder meer kan besluiten dat de winst of althans een gedeelte daarvan wordt gereserveerd.

Bij gebrek aan akkoord wordt de helft van het saldo gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

1 p. Boekjaar : van één januari tot éenendertig december,

11, Algemene vergadering : de derde maandag van de maand juni op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

la die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden,

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf op de wettelijk voorgeschreven wijze verstuurd aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Indien alle personen die moeten opgeroepen warden aan de vergadering deelnemen kunnen de oproepingen achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee unaniem akkoord gaan.

Il, OVERGANGSBEPALINGEN.

A. Eerste boekiaar - eerste iaarvergadering.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

B. Benoemingen.

Mejuffrouw WOUTERS Lieve, voornoemd verklaart haar aanstelling tot statutaire zaakvoerder te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet. Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wordt er geen commissaris benoemd.

C. Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

D.Biizondere lastgeving.

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebbers aan te stellen, elke met individuele bevoegdheid, teneinde alle formaliteiten te vervullen op het rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW inzake de inschrijving van de vennootschap, latere aan te brengen wijzigingen en de eventuele doorhaling :

De heer Koenraad Verhoest, accountant-belastingconsulent, te Oostende, Prof. Jozef Vercouilliestraat 36.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor- t 1

behouden aan het Belgisch VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL,

Staatsbiad



Notaris A. Vermeersch







Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

cheque: 13 4931

rekeningnummer : 384-0221825-70

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIE ARCHITECTEN

Adresse
ZEEDIJK 149, BUS 13 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande