LIEVENS & CO REPRESENTATIVES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LIEVENS & CO REPRESENTATIVES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.480.641

Publication

14/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging-ter_g.ri e Aran de akte

41-1 r zi

Ondernemingsnr : 211 1-00.e4/1

Benaming LIEVENS & C° REPRESENTATIVES

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : GRAVENSTRAAT 29, 8870 Izegem, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uittreksel uit de onderhandse akte houdende oprichting van de vennootschap onder firma LIEVENS & C° REPRESENTAT1VES d.d. 25 november 2011.

Oprichters

I . LIEVENS Marc, René, Joseph, identiteitskaartnummer 590-3054252-39; nationaal nummer 52.01.29097.35, geboren te Leuven op 29 januari 1952, Belgische nationaliteit.

2. STOVE Martine, Maria, identiteitskaartnummer 590-1061242-88; nationaal nummer 62.09.08080.75, geboren te Roeselare op 8 september 1962, Belgische nationaliteit.

Rechtsvorm en naam van de vennootschap

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam "LIEVENS & C°

REPRESENTAT1VES".

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Gravenstraat 29.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Handelsbemiddeling in farmaceutische producten en orthopedische artikelen;

Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, in verf en vernis, in sanitaire artikelen, in machines voor de bouwnijverheid, in naai- en breimachines, in elektrische en elektronisch materiaal, in machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector, in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, in audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten, in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik, in porselein, glaswerk, behang en vloerbekleding, in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen, in papierwaren, kranten, boeken en tijdschriften, in horloges, artikelen van edele metalen en sieraden, in sport- en kampeerartikelen spellen en speelgoed, in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren, in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer, in bont, in voedings- en genotmiddelen;

Handelsbemiddelinggespec ialiseerd in anderegoederen; Handelsbem iddelingingoederen, algemeenassortiment; Organisatie van congressen en beurzen;

Administratie, consultancy en managementactiviteiten;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kashans of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Hel investeren in onroerend en roerend vermogen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan voor het verwezenlijken van haar doel, alle roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke goederen, materialen en inrichtingen verwerven, in pacht nemen, huren of verhuren, bouwen, in leasing geven of nemen, verkopen of ruilen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkelingen van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Maatschappelijk vermogen - hoofdelijk aansprakelijke vennoten

Het vermogen van de vennootschap bedraagt duizend euro. Het wordt volledig gevormd door

inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

- De heer Marc LIEVENS, voornoemd, vijfhonderd euro,

- Mevrouw Martine STOVE, voornoemd, vijfhonderd euro.

De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies:

- De heer Marc LIEVENS, voornoemd, zal voor vijftig procent (50%) delen in de winst en het verlies;

- Mevrouw Martine STOVE, voornoemd, zal voor vijftig procent (50%) delen in de winst en het verlies.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor al leen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand november

om 16.00u.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgende jaar.

Resultaatverwerking

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst. Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhouding bepaald in artikel 6.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Vo6M1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Overgangsbepalingen

A. Aanvang en einde van het eerste boekjaar - Eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2013 en begint op datum van de neerlegging van een uitgifte van deze

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

B. Bekrachtiging verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting - Artikel 60 Wetboek van vennootschappen

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds 1 november 2011.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

C. Benoeming van de zaakvoerder

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Marc LIEVENS, voornoemd, die verklaart dit

mandaat te aanvaarden.

D. Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

E. Bijzondere gevolmachtigden

De verschijners en de hierbij benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht wordt verleend om alle inschrijvingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akte te tekenen, met name: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Leenheer & C°, met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 149/31, voor wie optreedt mevrouw Deleenheer Isabelle, kantoorhoudend op hetzelfde adres.

Tegelijkhiermeeneergelegd: exemplaaroprichtingsakte.

Marc LIBYENS

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh mitieggloo

-~rffl~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M^,

23

:LGISCI

TE: U« NEERGELEGD

_02' 2015 1 3 FEy, 2015

~ STAA7-SBLjiD Rechtbank ~ .." " " ~uPHANDEL

Gefit afd. KORTRIJK



Mod POF 11.t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.480.641

Benaming (voluit) : LIEVENS & C° REPRESENTATIVES

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : GRAVENSTRAAT 29, 8870 Emelgem, België

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Tekst :

(Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op 29 november 2014 om 16u op de maatschappelijke zetel)

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen tot benoeming van mevrouw STOVE Martine, tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, dit met ingang van 1 januari 2015. Haar mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

Tevens wordt beslist om het mandaat van de heer LIEVENS Marc onbezoldigd uit te oefenen.

LIEVENS Marc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nâsmernio dànigh-eidJán dë insirûmenterene notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LIEVENS & CO REPRESENTATIVES

Adresse
GRAVENSTRAAT 29 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande