LIJNVISSERSCLUB DE SNOEVERS AVELGEM

Association sans but lucratif


Dénomination : LIJNVISSERSCLUB DE SNOEVERS AVELGEM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 407.922.711

Publication

02/01/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NE RutLc,u 2 0 OKT. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

MON1TEU SELS

23 -12 2014

EELGISCH STAATSRLAn

1 ~xiuiihi~~uiuw

" 15000881*

11111

iu

Ondemerningsnr : 407.922.711

Benaming

(voluit) : Lijnvissersclub De Snoevers Avelgem

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Harent 1 8580 Avelgem

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten

STATUTEN:

De algemene vergadering van 6 april 2014, besliste haar statuten aan te passen en te vervangen door onderstaande tekst.

1.Naam, zetel, doel, duur

Art,1: De vereniging draagt de naam. Lijnvissersclub De Snoevers Avelgem

Art.2: De zetel van de vereniging is gevestigd in de Harent 1 te 8580 Avelgem

Art.3: De vereniging valt onder het arrandissement West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk

Art,4: De vereniging heeft tot doel aan de leden een gezonde ontspanning te bezorgen, de hengelsport in het algemeen te bevorderen en het natuurkader hiervoor te verzorgen. Met dit doel mag zij alle onroerende goederen en uitrustingen bezitten, alle diensten in dat verband uitbaten, alle nuttige overeenkomsten afsluiten met de openbare machten of privaat personen alsook met verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven, in zoverre dat zij niet in tegenstrijd zijn met de vzw wet van 2 mei en latere wetswijzigingen. Handelsactiviteiten mogen maar in bijkomende orde,

Art. 5: De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

2, Lidmaatschap

Art. 6: zijn leden van de vereniging, de leden die huidige statuten hebben goedgekeurd:

De Raedt Dominique Voorzitter

Vanhamme Luc Penningmeester

Beert Rik bestuurder

De Raedt Kimberley secretaris

Boccauw Nancy ondervoorzitter

diegenen die later door de algemene vergadering worden aanvaard omwille van hun deskundigheid op vlak

van het realiseren van de doelstelling zoals bepaald in artikel 4.

Het minimun aantal leden bedraagt drie. In ieder geval bedraagt het aantal leden van de algemene

vergadering minstens 1 meer dan het aantal leden van de raad van bestuur.

Kanditatuurstelling van kandidaat leden dient schriftelijk te gebeuren bij De Raedt Kimberley op het adres

van de zetel.

Art. 7: Het lidmaatschap houdt op vanaf het ogenblik dal: een lid schriftelijk zijn ontslag aanvraagt bij de vzw, deze kan niet geweigerd worden. De uitsluiting van een lid Kan enkel met 213de van de meerderheid. Toegetreden leden kunnen wel met een gewone meerderheid worden uitgesloten, door een beslissing van de raad van bestuur.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 8: Elk lid van de vereniging aanvaardt door het feit zelf van zijn lidmaatschap alle bepalingen en verplichtingen die in de statuten en het huishoudelijke reglement zijn vervat. Door de leden wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen der vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de in hun beheer bedreven tekortkomingen.

3. Algemene vergadering

Art. 9: De algemene vergadering heeft de bevoegheid haar toegekend door de wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen:

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en afzetting van bestuurders;

- de goedkeuring der begrotingen en rekeningen;

- de vrijwillige ontbinding der vereniging;

- de uitsluiting der leden;

- de kwijting van de bestuurders;

- de omzetting van vzw naar vso;

- alle bevoegdheden volgens deze statuten toegewezen aan de aigemende veregadering (o.a. het

aanvaarden van nieuwe leden)

De algemene vergadering is wettelijk bevoegd voor de benoeming en afzetting van de commisarissen en het bepalene van hun bezoldiging wordt toegekend en de kwijting aan de commisarissen.

Art. 10: De raad van bestuur is bevoegd te beslissen een algemene vergadering samen te roepen. De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar samengeroepen door een oproepingsbrief, getekend door minstens één gemachtigde en tenminste acht kalenderdagen voor de vergadering. De oproepingsbrief vermeldt plaats, uur, datum en dagorde. indien 1/20 van de leden dit op voorhand verzoekt, wordt een dagordepunt toegevoegd. Ter zitting kan een dagordepunt toegevoegd worden indien de helft van de aanwezige leden dit goedkeurt.

Art. 11: De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid, door een voorzitter ad interim zijde het oudste, aanwezige bestuurslid, De secretaris van de raad van bestuur treedt op ais secretaris of bij zijn afwezigheid wordt door de voorzitter uit de aawezige leden een secretaris ad interim aangeduid.

Art. 12: De algemene vergadering beslist is geldig samengesteld wanneer minstens de helft van haar leden aanwezig is, Haar beslissingen worden genomen steeds met de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Voor de wijzigingen van het doel, voor de ontbinding van de vereniging en voor de wijzigingen van de statuten kan de algemene vergadering slechts geldig vergaderen indien 2/3 van de leden aanwezig is. Voor de wijziging van het doel en voor de ontbinding van de vereniging is de goedkeuring van 213 van de aanwezige leden vereist. Voor de wijziging van de statuten gebeurt dit steeds met een 2/3 meerderheid.

De algemene vergadering is geldig samengesteld indien zij voor de tweede maal samengroepen Worden zonder dal het vereiste aantal is opgekomen na een tweede oproeping, ongeacht het aantal aanwezige leden. Zij kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten over de onderwerpen die voor de tweede maal op de agenda voorkomen. Tussen de datum van de algemene vergadering voor de eerste keer samengeroepen en de datum van de algemene vergadering voor de tweede keer samengeroepen, liggen minstens 15 kalenderdagen.

Elk lid beschikt over één stem. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of bij zijn afwezigheid de stem van de voorzitter ad interim doorslaggevend.

Art. 13: De algemene vergadering wordt samengeroepen door minstens één gemachtigde. De algemene vergadering wordt ook samengeroepen indien minstens één vijfde der leden hierom schriftelijk verzoekt en een dagorde meedeelt.

Art. 14: Van elke bijeenkomst van de algemene vergadering moet een verslag opgesteld en opgenomen in een register dat wordt bewaard in de zetel van de vereniging. De leden hebben daarvan het inzagerecht op het zeteiadres van de vereniging, na een vooraf te maken afspraak.

4. Raad van bestuur

Art. 15: Door de algemene vergadering warden bij gewone meerheidheid van stemmen de bestuuders verkozen voor een termijn van onbepaalde duur,

Art. 16: De algemene vergadering kan tevens een bestuurder afzetten zonder een vervanger te moeten zoeken, zolang er 3 bestuurders overblijven.

Art. 17: De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

w Voorbehouden Zan het Belgisch Staatsblad

6"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art. 18: De Raad van bestuur kan geldig alle beslissingen nemen, die niet door de wetgeving of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De Raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als college.

Art. 19: De bijeenroeping van de raad van bestuur gebeurt door één gemachtigde alsook telkens als minstens één derde van de raad van bestuur er schriftelijk om verzoekt, met opgave van een dagorde.

Art. 20: Om geldig te beraadslagen moeten mintens de helft der leden aanwezig zijn, De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of, bij zijn afwezigheid, de stem van de voorzitter ad interim, zijnde het oudste aanwezige bestuurslid, beslissend.

Art. 21: Kunnen tot de vergadering van de raad van bestuur uitgenodigd worden: personen wiens actieve en

competente inzet belangrijk geacht worden door de vereniging, mits ze:

- aanvaard worden door de raad van bestuur;

- optreden als adviesleden zonder stemrecht.

Art. 22: Geen enkele bestuurder mag persoonlijke belangen doen gelden noch rechtstreeks of onrechtstreeeks profijt trekken uit andere dan sportieve activiteiten.

5. Gemachtigden

Art. 23; op 6 april werd tussen de partijen, de ontslagnemende voorzitter Vanheuverswijn Kurt enerzijds en de huidige voorzitter anderzijds het volgende overeengekomen:

Dat ontslagnemend bestuur afstand doen van alle goederen en gelden die eigendom zijn van de vereniging en die in beheer schenken van de nieuwe bestuursploeg onder het voorzitterschap van de heer De Raedt Dominique,

Dat het nieuwe bestuur alle overeenkomsten die aan de vereniging zijn verbonden zullen voortzetten of zelf ontbinden, Alsook zal de nieuwe bestuursploeg instaan voor de nog openstaande rekeningen die met de club in verband staan. De nieuwe bestuurdersploeg onder het voorzitterschap van De Raedt Dominique aanvaard deze overeenkomst en ontslaat hierbij de vorige bestuursploeg van aile verantwoordelijkheid en eventuele schulden tegenover de vzw.

Art. 24: De vzw kon. lijnvissers club "De Snoevers" kan alle uitgaven doen nodig voor aankoop en/of herstellingen der betreffende sportmaterialen, onderhoudsmaterialen, enz...

6. Begrotingen en rekeningen.

Art. 25: Het boekjaar der vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De maandrekeningen van de voorbije maanden zullen bij iedere vergadering van de raad van bestuur worden voorgelegd door de verantwoordelijke voor het dagelijks bestuur, zijnde de voorzitter of zijn secretaris. Na het einde van ieder boekjaar wordt door de raad van bestuur de rekening van het afgelopen jaar afgeloten en aan de goedkeuring van de algemene vergadering voorgelegd binnen de eerste twee maanden van het nieuwe werkjaar. De begroting voor het nieuwe werkjaar wordt binnen de eerste twee maanden van dit nieuwe werkjaar goedgekeurd door de algemene vergadering.

7. Slot, ontbinding, vereffening

Art. 26: De ontbinding en de verflening der vereniging wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 1002 en latere wetswijzigingen. Bij ontbinding zullen aile goederen door de vereniging verworven werden, worden overgedragen aan een vereniging die een zelfde doel nastreeft. In geval van gerechtelijke ontbinding zal met hetzelfde doel door de vereffenaars een alg amende vergadering worden bijeengroepen.

Art. 27: Deze statuten vervangen aile voorafgaande statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

MOD2.2

' Voor- Luik B - Vervolg

~ behouden Akte betreffende de read van bestuur

aan het Belgisch Staatsblad De algemene vergadering heeft tot bestuurders benoemd:



Voorzitter De Raedt Dominique, stationsstraat 13, 8580 Aveigem

Ondervoorzitter Boccauw Nancy, Stationsstraat 13, 8580 Avelgem

Secretaris De Reedt Kimberley, misseweg 7, 9690 Kluisbergen

Schatbewaarder Vanhamme Luc, Molendam 10, 8580 Avelgem

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

De Raedt Dominique, stationsstraat 13, 8580 Avelgem

Boccauw Nancy, Stationsstraat 13, 8580 Avelgem

De Raedt Kimberley, misseweg 7, 9690 Kluisbergen

Vanhamme Luc, Molendam 10, 8580 Avelgem

Beert Rik, Toekomststraat 47, 8580 Avelgem

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden

Alzo goedgekeurd op de algemene vergadering van 6 april 2014, gehouden ln de zetel te Avelgem.

De Raedt Dominique De Reedt Kimberley

Bestuurder Bestuurder

Voorzitter, Lijnvissersclub De Snoevers Avelgem Secretaris, Lijnvissersclub De Snoevers Avelgem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2012
ÿþMaD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I ÏIIU IIII I II U lUhi ie

*12068540*







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Lijnvissersclub De Snoevers Avelgem

vzw

Harentl 8580 Avelgem

407.922.711

wijziging van de statuten

STATUTEN

De algemene vergadering, in zitting van 07 januari2012,besliste haar statuten aan te passen en te vervangen door onderstaande tekst.

1.Naam,zetel, doel, duur

Art.1. De vereniging draagt de naam . Lijnvissersclub De Snoevers Avelgem

Art.2. De zetel van de vereniging is gevestigd in de Harent 1 te Avelgem

Art.3.De vereniging valt onder het arrondissement van Kortrijk

Art.4. De vereniging heeft tot doel aan de leden een gezonde ontspanning te bezorgen,de hengelsport in het algemeen te bevorderen en het natuurkader hiervoor te verzorgen.

Met dit doel mag zij alle onroerende goederen en uitrustingen bezitten, alle diensten in dat verband uitbaten, alle nuttige overeenkomsten afsluiten met de openbare machten of privaat personen alook

met verenigingen die een gelijkaardig doel nasteven, in zoverre dat zij niet in tegenstrijd zijn met de vzw wet van 21 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Zij zat zo nodig handelsactiviteiten mogen hebben, voor zo ver dit gebeurt zonder winstbejag en gericht is op de verwezenlijking van haar doel.

Zij is bevoegd om alle onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft,in eigendom of in andere zakelijkerechten te bezitten.

Art 5. De vereniging word opgericht voor onbepaalde duur

2.Iidmaatschap.

Art.6.Zijn leden van de vereniging,

" de leden die huidige statuten hebben goedgekeurd

.*diegenen die later door de algemene vergadering worden aanvaard omwille van hun deskundigheid op

vlak van het realiseren van de doelstelling zoals bepaald in artikel 4.

Het minimum aantal leden bedraagt drie

In ieder geval bedraagt het aantal leden van de algemene vergadering minstens 1 meer dan het aantal

leden van de raad van bestuur.

Het maximale lidgeld bedraagt 150,00 euro."

Art 7. Het lidmaatschap houdt op vanaf het ogenblik dat:

wanneer dit lid zijn ontslag schriftelijk aanvraagt bij de vzw en de algemene vergadering bij gewone meerderheid instemt met dit verzoek.dit verzoek geschied bij gewoon schijven tegen ontvangstbewijs of bij aangetekend schrijven en is gericht aan de raad van bestuur

" Waanneer de algemene vergadering met gewone meerderheid der stemmen beslist dit lid

Uit te sluiten.Deze uitsluiting wordt per aangetekend schrijven, ondertekend door minstens één

gemechtigde,bekend gemaakt aan het betreffende lid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MO42.0

Art.8. Elk lid van de vereniging aanvaardt door het feit zelf van zijn lidmaatschap alle bepalingen en verplichtingen die in de statuten en het huishoudelijk reglement zijn vervat.

Door de leden wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen der vereniging.

Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de in hun beheer bedreven tekortkomingen

3.Algemene vergadering.

Art.9. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid haar toegekend door de wet van 2mei 2002;

1.de wijziging van de statuten;

2.de benoeming en afzetting van bestuurders;

3.de goedkeuring der begrotingen en rekeningen;

4.de vrijwillige ontbinding der vereniging;

5.de uitsluiting der leden

6.de kwijting van de bestuurders;

7.de omzetting van vzw naar vso;

8.alle bevoegdheden volgens deze statuten toegewezen aan de algemene vergadering (o.a. het

aanvaarden van nieuwe leden)

Art.10. De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar samengeroepen door een oproepingsbrief getekend door minstens één gemachtigde,t en minste acht kalenderdagen voor de vergadering. De oproepingsbrief vermeldt plaats,uur, datum en dagorde. Indienl/20 van de leden dit op voorhand verzoekt, wordt een dagordepunt toegevoegd. Ter zitting kan een dagordepunt toegevoegd worden indien de helft van de aanwezige leden dit goedkeurt.

Art.11. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid, door een voorzitter ad interim zijnde het oudste, aanwezige bestuurslid.De secretaris van de raad van bestuur treedt op als secretaris of bij zijn afwezigheid wordt door de voorzitter uit de aanwezige leden een secretaris ad interim aangeduid.

" Art.12. De algemene vergadering is geldig samengesteld wanneer minstens de helft van haar leden aanwezig is. Haar beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.Voor de wijzigingen van het doel,voor de ontbinding van de vereniging en voor de wijzigingen van de statuten kan de algemene vergadering slechts geldig vergaderen indien2l3 van de leden aanwezig is. Voor de wijziging van het doel en voor de ontbinding van de vereniging is de goedkeuring van 4/5 van de aanwezige leden vereist.Voor de wijziging van de statuten volstaat de gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

De algemene vergadering is geldig samengesteld indien zij voor de tweede maal samengeroepen wordt zonder dat het vereiste aantal is opgekomen na een tweede oproeping,ongeacht het aantal aanwezige leden.Zij kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten over de onderwerpen die voor de tweede maal op de agenda voorkomen.Tussen de datum van de algemene vergadering voor de eerste keer samengeroepen en de datum en de datum van de algemene vergadering voor de twede keer samengeroepen, liggen minstens 15 kalenderdagen

Elk lid beschikt over één stem.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of bij zijn afwezigheid de stem van de voorzitter ad

interim doorslaggevend.

Art.13. De algemene vergadering wordt samengeroepen door minstens één gemachtigde.De algemene vergadering wordt ook samengeroepen indien minstens één vijfde der leden hierom schriftelijk verzoekt en een dagorde meedeelt

Art.14. Van elke bijeenkomst van de algemene vergadering moet een verslag opgesteld en opgenomen in een register dat wordt bewaard in de zetel van de vereniging. Deze notulen worden opgesteld door de secretaris en ondertekend door minstens één gemachtigde.Deze notulen worden na ondertekening bezorgd aan de leden.

4. Raad van bestuur

Art 15. Door de algemene vergadering worden bij gewone meerderheid van stemmen de bestuurders verkozen voor een termijn van onbepaalde duur.

ART.16. Een lid van de raad van bestuur moet als ontslagnemend aanzien worden:

t

f t i il ` f MOP 2.0

.ç ,y n Wanneer de algemene vergadering met gewone meerderheid van de stemmen beslist om in zijn vervanging te voorzien, Deze beslissing wordt per aangetekend schrijvenfondertekend door minstens één gemachtigde,bekend gemaakt aan het betreffende lid

a " Waanneer dit lid zijn ontslag schriftelijk aanvraagt bij de algemene vergadering en de algemene vergadering bij gewone meerderheid instemt met dit verzoek.Dit verzoek geschiedt bij gewoon schrijven tegen ontvangstbewijs of bij aangetekend schijven en is gericht aan de algemene vergadering,

Art.17. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen

Artr.16. De raad van bestuur kan geldig aile beslissingen nemen, die niet door de wetgeving of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als college

Art.19, De bijeenroeping van de raad vaan bestuur gebeurt door één gemachtigde alsook telkens als minstens één derde van de raad van bestuur er schriftelijk om verzoekt, met opgave van een dag orde

Art.20. Om geldig te beraadslagen moeten minstens de helft der leden aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of, of bij zijn afwezigheid, de stem van de voorzitter ad interim, zijnde het oudste aanwezige bestuurslid, beslissend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Art.21. Kunnen tot de vergadering van de raad van bestuur uitgenodigd worden: personen wiens actieve en

competente inzet belangrijk geacht worden door de vereniging, mits ze:

-aanvaard worden door de raad van bestuur,

-optreden als adviesleden zonder stemrecht.

Art.22, Geen enkele bestuurder mag persoonlijke belangen doen gelden noch rechtstreeks of onrechtreeks profijt trekken uit andere dan sportieve activiteiten.

5.Gemachtigden.

Art.23. De voorzitter en secretaris kunnen conform artikel 17 optreden als gemachtigden,

Art.24.De vzw kon, lijnvissers club "De snoevers" kan aile uitgaven doen nodig voor aankoop en/of herstellingen der betreffende sportmaterialen, onderhoudsmaterialen,enz.,.

6.Begrotingen en rekeningen.

Art.25. Het boekjaar der vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.De maandrekeningen van de voorbije maanden zullen bij iedere vergadering van de raad van bestuur worden voorgelegd door de verantwoordelijke voor het dagelijks bestuur,zijnde de voorzitter of zijn secretaris.Na het einde van ie der boekjaar wordt door de raad van bestuur de rekening van het afgelopen jaar afgesloten en aan de goedkeuring van de algemene vergadering voorgelegd binnen de eerste twee maanden van het nieuwe werkjaar.De begroting voor het nieuwe werkjaar wordt binnen de eerste twee maanden van dit nieuwe werkjaar goedgekeurd goor de algemene vergadering.

7 Slot, ontbinding, vereffening

Art.26. De ontbinding en de vereffening der vereniging wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921 zoals

gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 .Bij ontbinding zullen alle goederen door de vereneging

Verworven, worden overgedragen aan een vereniging die een zelfde doel na streeft

ln geval van gerechtelijke ontbinding zal met hetzelfde doel door de vereffenaars een algemene vergadering

worden bijeengeroepen

Art.27.Deze statuten vervangen aile voorafgaande statuten.

~ s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

Akte betreffende de raad van bestuur

De algemene vergadering heeft tot bestuurders benoemd:

Voorzitter Vanheuverswyn Kurt,Sint-Maartensstraat 28 8580 Avelgem

Secretaris Deroubaix Laura Doornikseweg 31 8587 Spiere-Helkijn

Schatbewaarder Vanhamme Luc Molendam 10 8580 Avelgem

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Vanheuverswyn Kurt Sint-Maartensstraat 28 8580 Avelgem

Deroubaix Laura Doomiksweg 31 8587 Spier-Helkijn

Vanhamme Luc Molendam 10 8580 Avelgem

Soetens Rudy Herembodegemstraat 61 8552 Moen

Soetens Bjorn Beukenlaan 28 8552 Moen

Vanheuverswyn Kris Mussestraat 12 8553 Otegem

Lust Vicky Sint-Maartensstraat 28 8580 Avelgem

De raad van bestuur oefent haar mandaat

als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of

meer gemachtigden

Alzo goedgekeurd op de algemene vergadering van 07 Januari 2012,gehouden in de zetel te Avelgem.

Vanheuverswyn Kurt Deroubaix Laura

Bestuurder Bestuurder

Voorzitter . Lljnvissersclub De snoevers Avelgem Secretaris Lijnvissersclub De snoevers"

Coordonnées
LIJNVISSERSCLUB DE SNOEVERS AVELGEM

Adresse
HARENT 1 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande