LIRY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIRY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.338.787

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.07.2014, NGL 19.08.2014 14436-0378-017
26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0306-017
04/06/2013
ÿþ moa 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

111111111111111

24 M E I 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0875.338.787 Benaming (voluit) : LIRY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Paddevijverstraat 50

8900 IEPER

Onderwerp akte :GERUISLOZE FUSIE : VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - AANPASSING, ACTUALISATIE EN COORDINATIE DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan Mourisse, Notaris met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge de dato TWEEËNTWINTIG MEI TWEEDUIZEND DERTIEN, "ter registratie,: aangeboden"" dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY", met zetel te 8900 leper, Paddevijverstraat 50,,` BTW BE 875.338.787, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0875.338.787, RPR leper;

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris Stephan Mourisse te Roesbrugge-Haringe/Poperinge op veertien juli tweeduizend vijf, gepubliceerd in de Bijlage tot het:; Belgisch Staatsblad van acht augustus daarna, onder het nummer 2005.08.08/0114603,

Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd, zo werd verklaard,

Uit gezegde akte blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen, alhier: geciteerd bij wijze van uittreksel

EERSTE BESLUIT

De Algemene Vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders, thans geldig vertegenwoordigd, verklaren kennis te hebben genomen van het fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschappen in datum van twaalf maart tweeduizend en dertien, dit door er een kopie van te hebben ontvangen, hierbij geen: opmerkingen geformuleerd te hebben en instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat, reden waarom er wordt verzaakt het onderzoek en de bespreking van het fusievoorstel opgemaakt door de betrokken bestuursorganen.

TWEEDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De Algemene Vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluit aldus dat het gehele;; vermogen van de Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT' zowel de rechten als haar verplichtingen, de: algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY", die houdster is van alle aandelen van de Naamloze Venncotschap "R&W INVESTMENT".

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap, zijnde de Naamloze' Vennootschap "R&W INVESTMENT' boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de:, ovememende vennootschap, zijnde de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY", wordt bepaald op één januari tweeduizend en dertien.

Alle verrichtingen sinds één januari tweeduizend en dertien door de Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT' gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde de Besloten;, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de } rekeningen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY" geboekt worden.

Overeenkomstig artikel 726,§ 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar aile aandelen van de overgenomen vennootschap in het:: bezit zijn van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE EFFECTIEVE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

De Algemene Vergadering verzoekt mij, Notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de, Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT' op de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte;: Aansprakelijkheid "LIRY" vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op dit ogenblik komt tussen : De Heer Lieven R`(DE, alhier verschijnende en handelend overeenkomstig de machtiging hem verleend door de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT', waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende notaris op heden, voorafgaandelijk aan deze.

Die de vergadering in kennis stelt van het goedgekeurd besluit tot fusie door de buitengewone algemene ' vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de opschortende voorwaarde van toepassing op de genomen beslissingen van de overgenomen vennootschap bijgevolg verwezenlijkt is.

De fusie is verwezenlijkt overeenkomstig het voormeld fusievoorstel.

Bijgevoeg is de fusie tussen de voornoemde vennootschappen definitief geworden.

Het gehele vermogen, zowel activa als passiva, van de overgenomen vennootschap is bijgevolg overgegaan naar de overnemende vennootschap,

Er wordt dienaangaande verwezen naar de staat actief-passief van de Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT' met als refertedatum voor afsluiting éénendertig december tweeduizend twaalf, alhier letterlijk ' geciteerd:

Staat activa en passiva per 31/12/2012 R & W Investment (in EUR)

activa

vaste activa 214.052,94

IV.financiële vaste activa 214.052,94

284000 aandelen westelec nv

vlottende activa 64.962,65

Vll.vorderingen op ten hoogste één jaar

B.overige vorderingen

416210 intresten ric ryde d 100,33

IX.liquide middelen

550100 kredietbank 62.801,48

550200 fortis spaarrekening 60,84

X.overlopende rekeningen

491000 verkregen opbrengsten 2.000,00

totaal activa 279.015,59

passiva

eigen vermogen 277.580,74

I. kapitaal

A.geplaatst kapitaal

100000 ingetekend kapitaal 100.000,00

IV. reserves

A.wettelijke reserve

130000 wettelijke reserve 10.000,00

D.beschikbare reserve

133000 beschikbare reserve 167.580,74

schulden 1.434,85

IX.schulden op ten hoogste één jaar

E.schulden mbt belastingen, bezoldigingen en

sociale lasten

I. belastingen

450000 geraamde belastingen 72,2

X.overlopende rekeningen

492000 toe te rekenen kosten 1262,65

totaal passiva 279.015,59

Algemene voorwaarden van de overdracht

Het overgaan van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT' op de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

1. De vermogensovergang die geschiedt bij wijze van ontbinding zonder vereffening van de overgenomen Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT' op de overnemende vennootschap, geschiedt onder algemene titel en omvat alle lopende overeenkomsten, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

De verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, gaan onverkort over op de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY" met aile rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet vervuld worden dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht haar naam te gebruiken, haar clientèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar exploitatie. De overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY" zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, en de plaats worden gesteld in aile overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden.

2, Alle goederen gaan over in de staat waarin ze zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap "R&W INVESTMENT' om welke reden ook.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en ontslaat de ondergetekende notaris om er een nauwkeurige beschrijving van te geven. Voor zoveel als nodig wordt verwezen naar de eigendomsoverdracht

3. De overnemende vennootschap zal, met ingang van één januari tweeduizend dertien alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

4. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de eventuele zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

5. De inbreng omvat tevens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de ° overgenomen vennootschap, op last voor de ovememende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

a) Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de vennootschap

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap, de Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT', voornoemd, worden in de boekhouding van de vennootschap overgenomen zonder dat nieuwe aandelen worden gecreëerd en zonder dat een kapitaalverhoging geschiedt in de overnemende vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY".

b) Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, de Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT".

De vergadering verzoekt mij, notaris, hierop vast te stellen dat vermits de Algemene Vergadering van de overgenomen vennootschap, zijnde de Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT", eveneens gehouden op heden, voorafgaandelijk aan deze, samen met de algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LMRY", waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de vennootschap "R&W INVESTMENT' vanaf heden ophoudt te bestaan,

VIERDE BESLUIT : ONTSLAG BESTUURDERS - KWIJTING

Ingevolge de goedkeuring van de fusie, waarvan sprake in het voorgaand besluit, houdt de vennootschap "R&W INVESTMENT" vanaf heden op te bestaan en komt er met ingang van heden een einde aan het bestuursmandaat dat de bestuurders en gedelegeerd bestuurders van de overgenomen vennootschap hadden,te weten :

1. De heer RYDE Daniel Camiel Charles, geboren te leper op vier juli negentienhonderd zesenveertig (nationaal nummer 46.07.04-283.30), wonend te 8900 leper, Vaubanstraat 56

2. Mevrouw WALLAYS Arlette Marie Andrée, geboren te Izegem op achttien december negentienhonderd vijfenveertig (nationaal nummer 45.12.18-194.04), wonend te 8900 leper, Vaubanstraat 56.

3. De Heer RYDE Lieven, voornoemd, wonend te 8900 leper, Vaubanstraat 56; in betreffende vennootschap uitoefenden, dit alles zoals vastgesteld in het proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering van de vennootschap "R&W INVESTMENT', eveneens gehouden ten overstaan van ondergetekende notaris op heden, voorafgaandelijk aan deze,

De Algemene Vergadering aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap dat de goedkeuring van de jaarrekening (die opgesteld wordt na de fusie) door de Algemene Vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

VIJFDE BESLUIT : AANPASSING, ACTUALISATIE & COORDINATIE DER STATUTEN

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing, actualisatie en coördinatie der statuten als volgt :

~l Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









1. Aanpassing & actualisatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagenbij lie BëTgiscli t á£s ïl c - 0406/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Algemene Vergadering besluit volgende zinsnedeMte-schrappen in artikel 11,4de ven de statuten : "behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbenden of rechterlijke uitspraak."

Verder wordt beslist om de bestaande tekst van de artikelen 32, 33 en 34 der statuten te schrappen en deze te vervangen door de nieuwe artikelen 32,33,34, zoals hierna beschreven ten einde deze artikelen in overeenstemming te brengen met de nieuwe wetgeving inzake ontbinding en vereffening van vennootschappen.

2. Coördinatie der statuten

Rekening houdend met de op heden genomen besluiten en de recente wetswijzigingen zoals voormeld besluit de Algemene Vergadering dat de statuten vanaf heden zullen luiden als volgt (alhier geciteerd bij wijze van uittreksel)

STATUTEN

De oprichter heeft verklaard dat hij de statuten van de vennootschap als volgt heeft opgesteld.

TITEL I : AARD NAAM ZETEL DOEL DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1 : Aard Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zij draagt de naam : " LIRY"

Die benaming moet voorkomen in aile stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" ' of de letters "BVBA".

In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Paddevijverstraat 50, 8900 leper.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3 : Doet

De vennootschap heeft tot doel :

- Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring en financiering van eigen roerende en onroerende goederen en/of diensten.

- Aile financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties,

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de

ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen,

uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in leasing geven of nemen, of in pand

nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen van welke aard dan ook.

Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle

adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen van welke aard dan ook

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

bij aile commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en

ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van

financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de

verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging

van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze

voorgeschreven voor statutenwijziging.

TITEL Il : KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5 ; Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) en is

vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/duizendste (1/1000 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle DUIZEND (1000) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

~

Bí7Tagen bij h f RèTgischStaatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 10 :

De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en

dat bevat :

de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende aandelen;

de vermelding van de gedane stortingen;

de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden

eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde mag van dit register inzage nemen.

Artikel 11 : Ondeelbaarheid

De effecten zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Deze erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan

verbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot, en zolang de aandelen niet verdeeld zijn tussen de

erfgenamen of niet afgeleverd zijn aan de leg atarissen van de enige vennoot, worden de rechten verbonden

aan deze effecten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of

legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Zolang er onenigheid bestaat tussen mede-eigenaars, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan

de effecten geschorst totdat de belanghebbenden het eens geworden zijn over de aanduiding ten overstaan van

de vennootschap van één titularis of vertegenwoordiger.

De rechten verbonden aan de effecten die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker

uitgeoefend.

TITEL III: BESTUUR en CONTROLE

Artikel 14 : Zaakvoerders De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Is aangesteld als statutair zaakvoerder, voor heel de duur van de vennootschap, Lieven RYDE, voornoemd.

Ingeval zijn mandaat een einde neemt ingevolge ontslag of overlijden wordt hij In die hoedanigheid van rechtswege opgevolgd door de heer Daniël Camiel Charles, geboren te leper op vier juli negentienhonderd zes en veertig, nationaal nummer 460704 283 30, rijksregistemummer 199 0032 573 70, wonende te 8970 Poperinge, Frankrijklaan, nummer 5 of zijn echtgenote Mevrouw Arlette Marie Andrée Waifays, geboren te Izegem op achttien december negentienhonderd vijf en veertig, wonende te 8970 Poperinge, Frankrijklaan, nummer 5.

Artikel 15 : Machten

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 16

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Artikel 17 : Controle

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de ; financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene ° vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bediijfsrev_isoren_-------------------------------------------------------------------------------------

Op.. de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bilagen bij het Rèrgiséh gtaatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERINGEN DER VENNOTEN

Artikel 18 : Enige vennoot

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel 19 : Jaarvergaderingen

leder jaar op de derde maandag van juni om zestien uur, heeft de jaarvergadering plaats.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 20: Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen,

Artikel 21: Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De zaakvoering, en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering moet door de zaakvoering en/of de commissarissen, zo die er zijn, bijeengeroepen worden op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL V : BOEKJAAR INVENTARIS JAARREKENING AANWENDING VAN DE WINST

Artikel 29: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op een en dertig december

van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de

jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één

geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op de

vennootschap toepasselijk zijn.

De jaarrekening moet binnen de bij de wet voorgeschreven termijn door toedoen van de zaakvoering bij de

Nationale Bank van België worden neergelegd samen met de andere wettelijk voorgeschreven stukken.

Artikel 30: Aanwending van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van

een boekjaar,

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze

afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der

geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het ,

, gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet '

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 31: Betalingen

De te verdelen sommen worden betaald op de plaatsen en tijdstippen bepaald door de zaakvoering.

TITEL VI : ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 32: Ontbinding

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Artikel 33 : vereffenaars

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Artikel 34 : verdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.i

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

TITEL VII : DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 35: Keuze van woonst

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elke zaakvoerder en vereffenaar die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, geacht woonst verkozen te hebben op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 36: Verwijzing

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

Artikel 37,- WOONSTKEUZE.

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zef worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Stephan Mourisse, met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge

wordt tevens neergelegd

gelijkvormig afschrift van akte dd. 22.05.2012 (bevattende de gecoördineerde statuten)

Bijlagen bij lièf Bëlgisclï Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2013
ÿþL

Mod word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ni

11 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-**- _1EPe3

Ondernemingsnr : 0875.338.787

Benaming

(voluit) : LIRY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paddevijverstraat 50, 8900 laper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 12 maart 2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Elij de fusie betrokken vennootschappen:

1, De BVBA LIRY (overnemende vennootschap);

2. De NV R & W INVESTMENT, met zetel te 8900 leper, Vaubanstraat 56, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0466,343.831 (overgenomen vennootschap).

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de over te nemen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Getekend:

De heer Lieven Ryde

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 12 maart 2013

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 18.07.2012 12303-0528-017
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 19.08.2011 11410-0094-017
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 30.07.2010 10359-0484-016
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 17.07.2009 09425-0347-015
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.07.2008, NGL 30.07.2008 08486-0391-014
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 10.07.2007 07369-0199-011
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0068-016
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0365-016

Coordonnées
LIRY

Adresse
PADDEVIJVERSTRAAT 50 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande