LMV CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LMV CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.918.612

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 29.04.2014 14103-0499-016
18/10/2013
ÿþMod MM 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111111111811:11,LII



Ondernemingsnr : 0821.918.612

Benaming

(voluit) : LMV CONSTRUCT

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Molenstraat 77, 89,80 ZONNEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor de notaris Christophe Kint te Staden op 26 september 2013, neer te leggen ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LMV CONSTRUCT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8980 Zonnebeke, Grote Molenstraat 77, met ondernemingsnummer 0824.918.642, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- a/ het verslag opgesteld door CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door

de heer Nikolas Vandelanotte, Bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8500 Kortrijk, Pesident Kennedypark la, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld;

De conclusies van het verslag van CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, Bedrijfsrevisor, voornoemd, worden hierna letterlijk weergegeven:

"7. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA LMV Construct, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte Bedrjfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedriffsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 100 volledig volstorte aandelen van de BVBA LMV Construct, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/200ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinions' is.

Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w r*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Kortrijk, 24 september 2013

(getekend)

CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrrjfsrevisor"

bi het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit : kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen, beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO door inbreng door de heer Ludo Vandenbulcke en de heer Michiel Vandenbulcke, beiden voornoemd, van een van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens deze vennootschap, en dit ten belope van HONDERD EN TIENDUIZEND EURO.

Deze inbreng wordt vergoed door honderd (100) nieuw uit te geven aandelen van de LMV Construct, uitgereikt met een fractiewaarde van honderd zesentachtig (186)euro per aandeel, te verhogen met een globale uitgiftepremie van éénennegentigduizend vierhonderd euro (91,400 EUR).

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

Vervolgens komen tussen: De heer Lode Vandenbulcke en de heer Michiel Vandenbulcke; voornoemd, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaren de van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens deze vennootschap, in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. In ruit worden hen elk vijftig (50) aandelen toegekend, hetgeen zij uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden.

Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoginq

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ZEVENENDERTIDUIZEND TWEEHONDERD EURO (37.200,00 EUR) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie"

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie zijnde eenennegentigduizend vierhonderd (91.400,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Derde besluit:

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met eenennegentigduizend vierhonderd euro (91.400,00 EUR) zodat het kapitaal zal verhoogd worden van zevenendertigduizend tweehonderd euro (37200,00 EUR), tot honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (128.600,00 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie , hetzij eenennegentigduizend vierhonderd euro (91.400,00 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoainq

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van eenennegentigduizend vierhonderd (91.400,00 EUR) verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (128.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend. Vierde besluit aanpassing van de statuten

Ingevolge de genomen besluiten, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld op honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (128.600,00 EUR).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in TWEEHONDERD (200) aandelen zonder nominale waarde, elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend."

Vijfde besluit toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, en aan de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Van Cauter en co, alsmede haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,met mogelijkheid van indeplaatsstelling,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Zesde besluit

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werd in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte statutenwijziging;

exemplaar van de gecoördineerde statuten;

Verslag van de zaakvoerder;

Staat van actief en passief;

Verslag van de bedrijfsrevisor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 08.04.2013 13084-0390-016
11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 08.05.2012 12110-0195-016

Coordonnées
LMV CONSTRUCT

Adresse
GROTE MOLENSTRAAT 77 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande