LOBAS MAVIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOBAS MAVIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.560.289

Publication

24/09/2014 : IEA004584
23/10/2014
ÿþ mari 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---

111111§10111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0467.560.289

Benaming (voluit) : LOBAS MAVIS

(verkort) bvba

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kraaiveldstraat 9C

8980 Zonnebeke

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ONTBINDING VAN DE

VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Wouter NOU WKENS, notaris te Malle fOostmalle), Antwerpsesteenwee 93, op 29 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOBAS MAVIS", met éénparigheid de volgende', beslissing heeft genomen:

1/ EERSTE AGENDAPUNT: Voorafgaande verslagen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LOBAS MAVIS is niet meer actief en zal in de toekomst geen nieuwe activiteiten hebben. Om deze reden wordt bij deze akte de vennootschap in ontbinding gesteld. ln dit kader zijn de vermelde verslagen opgesteld.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van:

A. het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 26 september tweeduizend en veertien met daar aan gehecht een staat van actief en passief van 17 september 2014

B. het verslag van de heer Bedrijfsrevisor Nicolas Rouseré, kantoor houdende te 8870 Izegem, Baronstraat 88.

Dee aanwezige of geldig vertegenwoordigde aandeelhouders en zaakvoerder erkennen voorafgaandelijk deze akte een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit van het verslag van de heer Nicolas Rouseré voornoemd, de dato 26 september 2014 luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BI/BA LOBAS MAVIS heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding en vereffening in één akte, een staat van actief en passief per 17 september 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balans totaal opgeeft van 191.118,52 EUR en een netto-actief t.b.v. 158.574,10 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

De actuele waarde van de post terreinen en gebouwen gelijk aan 110.000 EUR, en de meerwaarde gelijk aan 81.990,64 EUR opgenomen in de uitzonderlijke resultaten is slechts verantwoord in de mate dat dit onroerend goed daadwerkelijk tegen een waarde van 110.000 EUR aan de vennoten wordt toebedeeld,

. Er rust een hypothecaire inschrijving op het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Dambruggestraat 307, ten voordele van de naamloze vennootschap KBC-Bank voor een bedrag van

in-hoofdson0 joarintrest,,en-toebehoren vooreen bedrog yon5000_EUR, ----- _ -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele controles inzake belastingen.

Het resterend actief zal worden teruggenomen door de vennoten zelf.

Alle schulden ten aanzien van derden, blijkens de staat van activa en passiva opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, W. Venn., werden terugbetaald of geconsigneerd.

Wij willen er evenwel op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 13,967,41 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Voormelde staat geeft, onder voorbehoud van de punten hierboven opgesomd, en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Izegem, 26 september 2014.

Nicolas Rouseré, bedrijfsrevisor"

De vergadering keurt bovenvermelde verslagen goed.

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek vennootschappen, gehouden is.

De algemene vergadering stelt vast dat er geen activiteiten meer zijn geweest sindsdien.

2/ TWEEDE AGENDAPUNT: Voorstel tot Ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap, gevolgd door de onmiddellijke sluiting van deze vereffening.

Vaststelling dat voldaan is aan de wettelijke voorwaarden voor de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

Vaststelling inzake de terugname van het actief met beschrijving van het onroerend goed dat hiervan deel uitmaakt.

Na kennisname van het voorgaande besluit de vergadering eerp_mi tot ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOBAS MAV1S" met maatschappelijke zetel te Zonnebeke ( Passendale) Kraaiveldstraat 9/C.

Aangezien de vennootschap geen activiteit meer heeft en verklaart dat de vennootschap geen schulden meer heeft iegens derden zoals ook blijkt uit het verslag der bedrijfsrevisor stelt de vergadering vast dat de vennootschap voldoet aan de wettelijke voorwaarden voor de onmiddellijke sluiting van de vereffening conform artikel 182 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg beslist de vergadering unaniem om geen vereffenaar te benoemen, om de vereffening te sluiten; aldus houdt de vennootschap bij deze definitief op te bestaan.

Door de sluiting van deze vereffening komt een einde aan het mandaat van de Heer Freddy Van Loon geboren te Brecht op 21/09/1965, wonend te 2390 Malle, Berckhovenstraat 102, als statutaire zaakvoerder van de vennootschap en aan Mevrouw Vista! Nenita geboren te inabanga (Filipijnen) op 12/10/1970, wonend te 8980 Zonnebeke, Kraaiveldstraat 9 C. als niet-statutaire

zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering merkt op dat de Heer Franky Maesen, geboren te Moorslede op 07/01/1961 wonend te 8980 Zonnebeke, Kraaiveldstraat 9 C. destijds benoemd werd tot statutaire zaakvoerder; in een bijzondere algemene vergadering van 1 september 2006 werd hem ontslag verleend doch werden de statuten nooit aangepast aan deze beslissing. Voor zoveel als nodig wordt hiervan akte genomen en wordt het ontslag van de Heer Franky Maesen per 01 september 2006 nogmaals bevestigd.

De zaakvoerders van de vennootschap werden erover geïnformeerd dat zij bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden ais vereffenaar kunnen worden beschouwd; dit kan in hunnen hoofde een verhoogde aansprakelijkheid tot gevolg hebben,

" dit in het kader van de toepassing van artikel 198, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van deze vennootschap gedurende ten

minste zeven (7) jaren zullen bewaard blijven op het adres van de woonplaats van de heer Franky

MAESEN te Zonnebeke ( Passendale) Kraaiveldstraat 9/C.

Terugname onroerend goed

Voorafgaande uiteenzetting

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap verklaart eigenares te zijn van volgend onroerend goed:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

STAD ANTWERPEN, zevende afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden te Antwerpen, Dambruggestraat 307, volgens titel en kadaster gekend sectie G nummer 190/Z/3 met een oppervlakte van zevenenvijftig vierkante meter (57m2)

Kadastraal inkomen 1.184,00¬

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven eigendom hoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LOBAS MAVIS, met zetel te Zonnebeke ( Passendale), Kraaiveldstraat 9/C door aankoop van de Heer ALTUN Bazar' wonende te Antwerpen, bij akte verleden voor notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 19 januari 2000, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 15 februari tweeduizend boek 8554 nummer 21.

TOEBEDELING

In het kader van de ontbinding en sluiting van de vereffening wordt gans het actief en eventueel ongekend passief toebedeeld aan de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, hetzij:

- aan de Heer Franky MAESEN en zijn echtgenote Mevrouw E. VISTAL Nenita ; voor vijftig procent (50%) in voile eigendom , hier aanwezig en verklarend dit te aanvaarden voor hun gemeenschappelijk vermogen

- aan de Heer Freddy VAN LOON en zijn echtgenote Cornelia BASTIAENS : voor vijftig procent (50%) in voile eigendom, alhier aanwezig of geldig vertegenwoordigd en die verklaren dit te aanvaarden

voor rekening van hun gemeenschappelijk vermogen.

De vennoten beslissen op heden om in voormelde onverdeeldheid te blijven.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOBAS MAVIS", wordt hier tevens "de overdrager" genoemd.

De voornoemde vennoten en handelend zoals gezegd, worden hier tevens "de overnemers" genoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de CVBA Alaska Kortrijk leper , Engelse Wandeling 76 te 8510 Kortrijk (Marke) teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging en schrapping te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd váôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/02/2014 : IEA004584
01/03/2013 : IEA004584
06/04/2012 : IEA004584
09/03/2011 : IEA004584
08/03/2010 : IEA004584
05/03/2009 : IEA004584
10/03/2008 : IEA004584
07/02/2007 : IEA004584
20/09/2006 : IEA004584
23/01/2006 : IEA004584
02/05/2005 : IEA004584
24/03/2004 : IEA004584
26/03/2003 : IEA004584
17/02/2003 : IEA004584
22/01/2002 : IEA004584

Coordonnées
LOBAS MAVIS

Adresse
KRAAIVELDSTRAAT 9C 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande