LODEWIJK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LODEWIJK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.220.423

Publication

03/09/2014
ÿþ M°d word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.GISCH S

BELGE



NEERGELEGD

2014 1 / JULI 2014

"AATSBLA DRechttsatil< OPHAI~IDEL

Gènt, ~.~t ~RTRIJIC

{

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbh

ilimellen

Ondernemingsnr : 0895220423

Benaming

(voluit) : LODEWIJK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Rumbeeksestraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op drieëntwintig juni tweeduizend veertien (1 kantoor der registratie te Kortrijk Il Geregistreerd op 1/07/2014 4 bladen 0 renvooien boek 113 blad 59 vak 8 Ontvangen; ¬ 50,00 Getekend e.a. inspecteur-adviseur Machteld Van Simaey) blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfennegentigduizend euro (95.000,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van negenhonderd vijfenveertigduizend euro (945.000,00 EUR) tot één miljoen veertigduizend euro (1.040.000,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld voortvloeiend uit het tussentijds dividend ten bedrage van honderd vijfduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (105.555,56 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing, en dat zij zat gepaard gaan met de uitgifte van vijfennegentig (95) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen,: tegen de prijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per kapitaalaandeel en ieder kapitaal-aandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent.

Tweede beslissing - Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun; voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing - inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens hebben voormelde vennoten, de heer SPRIET Lieven en de heer SPRIET Christophe, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap « LODEWIJK », en in te schrijven op de vijfennegentig (95) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- de heer SPRIET Lieven, vennoot voormeld sub 1°, ten belope van zevenenveertig (47) kapitaalaandelen;

- de heer SPRIET Christophe, vennoot voormeld sub 2°, ten belope van zevenenveertig (47) kapitaalaandelen;

- de heer SPRIET Lieven, vennoot voormeld sub 1° en de heer SPRIET Christophe, vennoot voormeld sub 2°, verklaren gezamenlijk en in onverdeeldheid in te schrijven op één (1) kapitaalaandeel,

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijfennegentigduizend euro (95.000,00 EUR).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzon-'dere rekening met nummer BE33 0017 3081 4446 op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 23 juni 2014. '

Vierde beslissing - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverho-iging van vijfennegentigduizend euro (95.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen veertigduizend euro (1.040.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend veertig (1.040) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing  Aanpassing van de statuten ingevolge eerdere zetelverplaatsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge het besluit van de zaakvoerders de dato 7 maart 2013 om met ingang van 7 maart 2013 de zetel te verplaatsen van 8870 Izegem, Lodewijk De Raetlaan 64, naar 8870 Izegem, Rumbeeksestraat 47. De vergadering besluit artikel 2 van de statuten te wijzigen zoals bepaald in de achtste beslissing hierna.

Zesde beslissing  Wijziging van de modaliteiten inzake vraagrecht

De vergadering besluit de modaliteiten inzake vraagrecht te wijzigen zoals bepaald in de achtste beslissing hierna.

Zevende beslissing  Wijziging van de modaliteiten inzake ontbinding, vereffening en verdeling liquidatiesaldo

De vergadering besluit de modaliteiten inzake ontbinding, vereffening en verdeling liquidatiesaldo te wijzigen zoals bepaald in de achtste beslissing hierna.

Achtste beslissing  Aanpassing statuten

Als gevolg van voorgaande beslissingen, beslist de vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt:

- Vervanging van de eerste zin van artikel twee van de statuten door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Izegem (Kachtem), Rumbeeksestraat 47,"

Vervanging van de eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen veertigduizend euro (1.040.000,00 EUR) en is verdeeld

in duizend veertig (1.040) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in

het kapitaal vertegenwoordigen. "

- Vervanging van de tekst van de subtitel 'vraagrecht' van artikel eenentwintig van de statuten door de volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden,

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de vergadering ontvangen." Vervanging van artikel vijfentwintig van de statuten door de volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt,

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd,

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. "

Negende beslissing - Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende beslissing - Machtiging aan zaakvoerders

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Elfde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan bvba IVERBO te 8870 Izegem, Burg. Vandenbogaerdelaan 46-48, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met moge-'Iijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen:

-gelijkvormig afschrift notariële akte wijziging statuten

-Gecoördineerde statuten

blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bèhouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.02.2014, NGL 14.02.2014 14036-0366-014
27/03/2013
ÿþMod WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0895.220.423

Benaming

(veld.? : LODEWIJK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lodewijk De Raetlaan 64, 8870 IZEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 07/03/2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf heden 07/03/2013 wordt verplaatst van de Lodewijk De Raetlaan 64, 8870 Izegem naar de Rumbeeksestraat 47, 8870 Izegem.

Spriet Christophe

Zaakvoerder

ui

ICI

Voor., behoud aan he l3olgist Staatsbl

Iluiuini~ui~in

*1309906

na neerlegging ter griffie vat

1 de akte

NEERGELEGD

1$. 03., 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

lf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L.uil. i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de.: perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperseon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.02.2013, NGL 19.02.2013 13041-0187-013
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.02.2012, NGL 16.02.2012 12037-0343-012
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 24.02.2011 11043-0053-012
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.02.2010, NGL 25.02.2010 10055-0240-012
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 20.02.2009 09054-0315-012
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 16.02.2016 16044-0484-014

Coordonnées
LODEWIJK

Adresse
RUMBEEKSESTRAAT 47 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande