LOFFICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOFFICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.870.515

Publication

10/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~ *13189 98*

rvctzFiCELL(,zP ttF f?Fif ra~1[-.'.

PECHTB.Ai~:'.1r.i~ ~ i.-dC- t-';1h;~BL ` `x

,

,~-.~~

1;f_.,,7._r',.l'-I- - -, .'e

.;.

2 g WaY~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0540.870.515

Benaming

(voluit) : LOFFICE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIRK MARTENSSTRAAT 23 - 8200 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 20 november 2013 blijkt dal de vergadering beslist om de heer Marc I]'HOORE, wonende te 8490 JABBEKE, Westernieuwweg 63, te benoemen tot;

zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van heden.

Voor eenvormig uittreksel

Anne-Marie VOORTMANS Zaakvoerder

18/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306139*

Neergelegd

16-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540870515

Benaming (voluit): Loffice

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op veertien oktober tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Zij draagt de benaming Loffice

1° Identificatie der oprichters :

1/ De heer D'HOORE Marc Peter Baudewijn, geboren te Varsenare op vijf maart negentienhonderddrieënzestig, echtgenoot van nagenoemde mevrouw VOORTMANS Anne-Marie, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Westernieuwweg 63.

2/ Mevrouw VOORTMANS Anne-Marie Henriette, geboren te Bree op vijftien januari negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Westernieuwweg 63. INBRENG IN NATURA VAN ONROEREND GOED

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van het hierna beschreven onroerend goed.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Deze inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA «BDO», gevestigd te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5 alhier vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Marc D HOORE en mevrouw Anne-Marie VOORTMANS wonende te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 23, tot oprichting van de BVBA LOFFICE met zetel te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 23, bestaat uit de inbreng van een onroerend goed, voor een inbrengwaarde van 300.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel a/ dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b/ dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c/ dat de voor dei nbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 300 aandelen van de BVBA LOFFICE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA LOFFICE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 augustus 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE

VERSLAG OPRICHTERS

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Stad Brugge, dertigste afdeling (voorheen Sint-Andries, vierde afdeling)

Een kantoorgebouw met parking, staande en gelegen te Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat nummer 23, bestaande uit op de gelijkvloerse verdieping: inkom, centrale gang, acht (8) burelen, panoramisch bureel, vergaderruimte, kitchenette, sas, toiletten dames en heren, stookplaats en bijhorende parking (achtentwintig (28) ongenummerde staanplaatsen). Voormeld kantoorgebouw staat op een perceel grond zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van zestien mei tweeduizend dertien), als  kantoorgeb , onder de sectie B, nummer 624/R, met een oppervlakte van drieduizend zeshonderd zesenzestig vierkante meter (3.666m2), en een laatst gekend kadastraal inkomen van drieduizend zevenhonderd en zes euro (¬ 3.706,00).

Partijen verklaren uitdrukkelijk dat enkel de constructies van het kantoorgebouw en de parking worden ingebracht. Bijgevolg blijft de grond van het perceel eigendom van de heer en mevrouw D HOORE Marc  VOORTMANS Anne-Marie, voor de volle eigendom voor rekening van de huwgemeenschap toebehoren.

Het opstalrecht wordt verleend voor een termijn van vijftien (15) jaar, ingegaan vanaf heden om van rechtswege te eindigen op veertien oktober tweeduizend en achtentwintig (14/10/2028). De op te richten vennootschap bekomt de eigendom van het ingebrachte goed met ingang van heden.

De inbrengers verklaren dat het goed niet verhuurd noch verpacht is, noch het voorwerp uitmaakt van enig gebruiksrecht in het voordeel van derden, noch bezwaard is met een publiciteitsovereenkomst. De oprichters verklaren dienaangaande alle nodige en nuttige inlichtingen van de inbrengers te hebben ontvangen en verklaren te weten dat zij dienaangaande in de rechten en plichten van de inbrengers treedt.

De op te richten vennootschap treedt in het genot door het vrij gebruik van het ingebrachte goed vanaf heden.

De vennootschap zal alle hoegenaamde belastingen, taksen en lasten die met betrekking tot het ingebracht goed voor het lopende jaar geheven worden, betalen in verhouding tot de nog te lopen tijd vanaf heden, met uitzondering van de belastingen op tweede verblijven.

De overdracht van het risico aan de op te richten vennootschap gebeurt heden.

Alle kosten, rechten, erelonen en BTW verschuldigd uit hoofde van deze akte zijn ten laste van de op te richten vennootschap.

Als vergoeding voor de voormelde inbreng van het hiervoor omschreven onroerend goed, dit ter waarde van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), worden aan de inbrengers driehonderd (300) aandelen van de op te richten vennootschap LOFFICE toebedeeld.

De oprichters stellen vast dat de voorgaande inbreng in natura effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, die elk één driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VENNOTEN Aantal aandelen

D HOORE Marc  VOORTMANS Anne-Marie 300

Totaal van de aanwezige aandelen : 300

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1/ Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

" Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

·ð Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2/ Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3/ Het nemen van participaties onder eender weke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4/ Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5/ Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6/ Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als bouwpromotor in de

meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of - verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen,

studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7/ De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contracten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunningshoudende reisbureaus.

8/ Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer inde vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 23.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (300.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en vijftien. (30/06/2015).

7° Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om elf uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien (2015).

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8° Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 9° Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw VOORTMANS Anne-Marie Henriette, geboren te Bree op vijftien januari negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Westernieuwweg 63, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten,

Luik B - Vervolg

aan BVBA LIEVENS Accountancy Services, kantoor houdende te 8200 Brugge, Wittemolenstraat 47, ondernemingsnummer 0449.630.533 en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de oprichters

Verslag van de bedrijfsrevisor

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.01.2016, NGL 23.02.2016 16049-0265-013

Coordonnées
LOFFICE

Adresse
DIRK MARTENSSTRAAT 23 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande