LOGFLOW

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LOGFLOW
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 819.924.568

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 17.07.2014 14309-0275-016
14/11/2014
ÿþmod 11.1

de

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kópie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0819.924.568 Benaming (voluit) : Logflow \iEERGELEGI~

Gent Afdeag ti y eip

Di, 9ril'fler i.

l

e

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 NOV 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidelbergstraat 18 A 003

8210 Zedelgem (Loppem)

Onderwerp akte :KENNISNEMING & GOEDKEURING VERSLAGEN - OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

': Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de BVBA "LOGFLOW", met zetel te8210 Zedelgem (Loppem), Heidelbergstraat 18/A003, gehouden voor Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 28 oktober 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT : TOEKENNING OVERGEDRAGEN WINST AALAI BESCHIKBARE RESERVES De vergadering beslist om een bedrag van 39.500,- euro van de overgedragen winst als definitief eigen vermogen te beschouwen en over te boeken naar de post beschikbare reserves.

; TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN WINSTEN.

De vergadering beslist vervolgens, met het oog op de omzetting in een naamloze vennootschap, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één en veertigduizend vijfhonderd euro (¬ 41.500,00) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op één en zestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) door incorporatie van de hiervoor verhoogde beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de intrinsieke waarde van de aandelen.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING ij De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het i kapitaal van de vennootschap thans één en zestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) bedraagt, ï vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van waarde.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door volgende tekst :

Wet maatschappelek kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 6.1.500, 00) en is verdeeld in tweehonderd (200) geleke aandelen zonder vermelding van waarde die ieder een gelik deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT : VERSLAGEN.

De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan, betreffende de redenen die , : ertoe leiden de voorgestelde maatschappelijke omzetting naar een naamloze vennootschap te J. overwegen, zonder dat nochtans de duur en de activa en passiva-bestanddelen naar aanleiding van

deze omzetting gewijzigd worden.

i De vergadering neemt tevens kennis van het verslag van Bedrijfsrevisor Steven Vyvey, zaakvoerder ï van BVBA VYVEY & C°, met zetel te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, wiens verslag voor

neerlegging, door de wetgeving voorgeschreven, bij huidige akte zal gevoegd blijven om samen te

worden neergelegd.

De conclusies van dit laatste verslag luiden als volgt :

"7. CONCLUSIES EN BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In het kader van de procedures voorzien door het Wetboek van Vennootschappen betreffende de omzetting heeft het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakeljkheid LOGFLOW een staat van activa en passiva per 1 augustus 2014 opgesteld, die afsluit met een eigen vermogen van ¬ 184.604, 08 en een balanstotaal van ¬ 1.377549, 46.

Onze werkzaamheden z jn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat activa en passiva per 1 augustus 2014, die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaats gehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrjfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bil de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap bedraagt ¬ 184.604, 08 en is niet kleiner dan het vereiste maatschappelijk kapitaal van ¬ 61.500,00 voor de omvorming naar een Naamloze Vennootschap.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de bestaande Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LOGFLOW naar een Naamloze Vennootschap. Het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Opgesteld te Massenhoven, 21 oktober 2014

(get.) BVBA VYVEY& CO, Bedrjfsrevisor

Vertegenwoordigd door Steven Vyvey, Bedrjfsrevisor"

VIJFDE BESLUIT : OMZETTING

De vergadering aanvaardt de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor en beslist de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap, waarvan de naam en de activa- en passiva- bestanddelen, met inbegrip van de reserves, onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat. De naamloze vennootschap behoudt het inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en dit van de BTW. Naar aanleiding van deze omvorming zullen de bestaande aandeelhouders één aandeel op naam van de naamloze vennootschap ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hetzij in totaal 200 aandelen in de naamloze vennootschap.

De omzetting geschiedt op grond van de bepalingen opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLUIT : ONTSLAG ZAAKVOERDER EN DECHARGE

Alvorens over te gaan tot de beraadslaging over de volgende punten op de agenda, neemt de vergadering kennis van het ontslag van de BVBA EVDB INVEST als statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wegens de omzetting van deze laatste In een naamloze vennootschap.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de betrokken zaakvoerder met ingang van heden en verleent haar décharge voor het mandaat met betrekking tot het beleid door haar gevoerd waaromtrent nog niet eerder décharge werd verleend.

ZEVENDE BESLUIT : GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN NAAR AANLEIDING VAN DE OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP EN TOEWIJZING VAN DE AA DELEN IN DE OMGEVORMDE VENNOOTSCHAP

4.1. De vergadering beslist unaniem om, na artikelsgewijze bespreking, nieuwe statuten goed te keuren, waarvan de tekst luidt als volgt :

STATUTEN

TITEL I : NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR

Artikel 1 - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam

"LOGFLOW".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8210 Zedelgem (Loppem), Heidelbergstraat

18/A003. Hij kan door een beslissing van de raad van bestuur naar elke andere plaats in het

Vlaamse of Brusselse Gewest worden verplaatst, mits bekendmaking ervan in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij beslissing van de raad van bestuur, dochtervennootschappen

oprichten alsook administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het

buitenland.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik o vermelden : Recto : Naam un hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben

op:

1. verlenen van consultancydienstenen adviesverlening;

2. Implementatie van logistieke oplossingen;

3. Opzetten bestuderen, promoten en uitvoeren van alle projecten, o'a' met betrekking tot informatica, logistiek, bedrijfsvoering en aanverwante toepassingen;

4. Organisatie en geven van opleidingen en seminaries;

5. Beheer van roerende en onroerende goederen, kapitalen, portefeuilles, vermogens en patrimonia, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zonder de activiteiten van beursvennootschappen of vastgoedmakelaar waar te nemen;

6. Waarnemen van bestuursopdrachten in andere ondernemingen en rechtspersonen;

7. Management;

8. Uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Dit alles in de meest ruinne~in.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

In het kader van haar doe kan de ven samenwerken met deelnemen in, of op

gelijk welke wijze, rechtstreeks of on belangen te nemen in andere ondernemingen, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan zowel als waarborg van ei en verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciëfe, industri&e, financiële, roerende of onroerende handeli n verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten delen te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II: KAPITAAL -AANDELEN

Artikel 5 - Kapitaal

Het geheel gepiaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één en

zestigduizend vijfhonderd euro(¬ 61.SOD,0U). Het is verdeeld iD tweehonderd (ZO0) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met tweehonderd (200).

Artikel 6-Knpitaakerhoqing

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijziging der statuten.

In geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden gestort bij de inschrijving.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de aandmo|houdersnaarevennedigheidvanhetdaa|vanhetkmpitaa|doorhunaanda|enverte-genwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan warden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat ten minste acht dagen viSár de openstelling in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad wordt geplaatst, alsmede in een landelijk verspreid blad en in een bled uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft.

Dit bericht kan vervallen wanneer alle aandelen van de vennootschap op zijn naam zijn gesteld. Alsdan wordt de inhoud ervan bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de aandeelhouders.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijzigingwynde statuten waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

Artikel 7 - Ondeelbaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

sto*tsW"d

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De aandelen zijn onverdeelbaar tegenover de ven Deze kent slechts één eigenaar

voor ieder aandeeL

De raad van bestuur mag de aan de aandelen verbonden rechten schorsen zolang er betwisting bestaat aangaande hun volle eigendom, vruchtgebruik of blote eigendom.

De mede-eigenaars moeten zich door één enkel gevolmachtigde laten vertegenwoordigen en er kennis van geven aan de vennootschap.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote ei endom toebehorende aandelen worden door de vruchtgebruiker alleen uitgeoefend.

Artikel 8 - Kapitaalverhoginq

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel 9 Soorten aandelen

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen zonder stemrecht. Bij conversie van aandelen in aandelen van een andere soort, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid het maximum aantal te converteren aandelen, en de conversievoorwaarden vast te stellen.

De vennootschap kan overgaan tot de wederinkoop van alle eigen aandelen zonder stemrecht, of bepaalde soorten overeenkomstig de wettelijke regels.

Artikel 10 inkoop eigen aandelen

De vennootschap kan haar eigen aandelen inkopen overeenkomstig de wettelijke reglementering.

De raad van bestuur is bevoegd te besluiten tot een dusdanige wederinkoop om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden.

Artikel 11

De erfgenamen, rechthebbenden ter algemene of ter bijzondere titel en de schuldeisers van een aandeelhouder zullen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling mogen vragen van de goederen, waarden en bescheiden der vennootschap, de verdeling of veiling van deze goederen en waarden eisen, bewarende maatregelen nemen, boedelbeschrijvingen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten gedragen naar de maatschappelijke boedelbeschrijvingen en balansen en naar de beslissingen van de raad van bestuur of de algemene vergadering.

Iedere vordering om uit onverdeeldheid te treden wordt uitdrukkelijk ontzegd aan aile aandeelhouders, alsook aan hun erfgenamen en rechthebbenden,

BESTUUR - TOEZICHT

Artikel 12

De vennootschap word bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die, te allen tijde, door haar kunnen worden afgezet. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone atgemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer één of meer plaatsen van bestuurder openvallen door overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblij nde bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bij nkomst, tot de definitieve benoeming over.

Artikel 13

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Hij mag ook het dagelijks bestuur van de vennootschap of een andere speciale taak overlaten aan één of meer directeurs of gevolmachti den/gekozeninVfbWitena-nm|dden^aan-deelhoudersofniet,enbepaa\de speciale machten, bevoegdheden, wedden of vergoedingen vast toekennen aan elke lasthebber,

De raad van bestuur stelt de machten, bevoegdheden, wedden en vergoedingen vast van de personen, vermeld in voorgaande aiinea's.

Artikel 14





Bijlagen bij liét Itétiséli-gtaatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van iJJ l vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rech persoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. Artikel 15

De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan bij brief, telefax of e-mail een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan één collega vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief, telefax of e-mail, doch enkel wanneer de helft van de bestuurders in persoon aanwezig zijn.

De beslissingen door de raad van bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit beslissende stem. Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vóár de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur van de vennootschap de voorschriften beschreven in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Artikel 16

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of door de gedelegeerd-bestuurder.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan een gedelegeerd-bestuurder opdragen.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren. Artikel 17

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register ingeschreven.

De volmachten worden erbij gevoegd.

De kopieën of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

Artikel 18

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van

bestuur, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of !id van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

TOEZICHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1



Voor- Artikel 19

behouden Het toezicht over de vennootschap kan toevertrouwd worden aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

aan het Ingeval er geen commissaris wordt benoemd, wordt de controle over de vennootschap uitgeoefend door de individuele vennoten die zich mogen laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Belgisch ALGEMENE VERGADERING

Staatsblad Artikel 20

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei van ieder jaar om 10.00 uur.

Indien de genoemde dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur moet een buitengewone algemene vergadering beleggen binnen de maand na daartoe verzocht te zijn bij aangetekend schrijven, met opgave van de gewenste agenda, hetzij door een commissaris, hetzij door aandeelhouders, die minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in elke andere in de uitnodiging aangeduide plaats.

Artikel 21

Zowel de jaarlijkse als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden na te zijn bijeengeroepen door de raad van bestuur.

De bijeenroepingen vermelden de agenda en worden gedaan in de vorm en binnen het tijdstip, vereist door de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 22

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen, maar deze moet zelf ook aandeelhouder zijn.

Artikel 23

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door een gedelegeerd-bestuurder of bij afwezigheid van deze laatste door de oudste bestuurder.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 24

Elk aandeel van gelijke waarde heeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen, en de specifieke regels eigen aan aandelen zonder stemrecht en gebeurlijke aandeelhoudersovereenkomsten.

Artikel 25

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen met meerderheid van de stemmen, welke ook het getal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering. Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de kandidaten die dat grootste getal stemmen hebben behaald.

BOEK3AAR - INVENTARIS - BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 26

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de Raad van Bestuur een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De raad van bestuur stelt jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De raad van bestuur is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 27





































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De jaarlijkse algemene vergadering doet uitspraak over de aannemîng van de balans en tian het resultaat.

Het resultaat, na aftrek van alle bedhjfs-, financiële -uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijke kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene jaarvergadering die jaarlijks over de aanwending ervan zal beslissen.

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 28

In geva van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de bestuurders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevaegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

Artikel 29

Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap en na consignatie van de daartoe nodige gelden, alsook van de betaling van de vereffenaars of consignatiekosten voor de regeling gedaan, zal het netto-actief onder al de aandelen evenredig verdeeld worden.

ALGEMENE SCHIKKINGEN

Artikel 30

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de inte retatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen ¢f rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de Rechtbank van Koophandef waar de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Artikel 31

Voor al wa niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat de bestuurders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen ln de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

VVOONSTKEUZE

Elke aandeelhouder die in het buitenland woont, ieder bestuurder, commissaris, directeur, vereffenaar, doet voor de uitvoering van de statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hun geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

4.2 De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap worden aangehouden als volgt:

1. De heer VANDENBUSSCHE Eric Karel, 127 aandelen van de vennootschap, genummerd 1 tot 127

2. De besloten vennootschap met beperkte aanspnahe|'NlekÍ"EV0^B Invest": 13 aandelen van de vennootschap, genummerd 128 tot 140





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

3. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XANLOG" 30 aandelen van de vennootschap, genummerd 141 tot 170.

4. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BM-SUPPLY CHAIN

MANAGEMENT" 30 aandelen van de vennootschap, genummerd 171 tot 200.

ACHTSTE BESLUIT : BENOEMINGEN

De vergadering beslist vervolgens unaniem te benoemen tot bestuurders van de vennootschap,

met ingang van heden :

1. BVBA EVDB INVEST, voornoemd, die voor de uitoefening van het mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Eric Vandenbussche, voornoemd

2. De heer Eric VANDENBUSSCHE, voornoemd

3. BVBA XANLOG, die voor de uitoefening van het mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Forceville, voornoemd

4. BVBA BM-SUPPLY CHAIN MANAGEMENT, die voor de uitoefening van het mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Buffel, voornoemd

Welke hier allen zijn tussengekomen en verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden.

De mandaten gaan in vanaf heden en zullen een einde nemen bij de gewone jaarvergadering van het jaar 2020. Zij zullen dit mandaat kosteloos uitoefenen behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

RAAD VAN BESTUUR

Zijn vervolgens bijeengekomen, BVBA EVDB INVEST, de heer Eric Vandenbussche, BVBA XANLOG en BVBA BM-SUPPLY CHAIN MANAGEMENT, allen hiervoor benoemd als bestuurder van de vennootschap en vertegenwoordigd als gezegd, met als enig agendapunt de benoeming van een gedelegeerd bestuurder.

Gezien alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan er geldig beslist warden zonder verantwoording van de uitnodiging van de vergadering te moeten vaststellen.

BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN.

Na uitvoerige bespreking en beraadslaging wordt beslist de heer Eric Vandenbussche te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, die uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat gaat in vanaf heden en zal een einde nemen bij de gewone jaarvergadering van het jaar 2020. Hij zal dit mandaat kosteloos uitoefenen behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Daar er niets meer te beslissen is, wordt de vergadering opgeheven.

NEGENDE BESLUIT : MACHTIGING VOOR PUBLICATIE

De vergadering verleent volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem om het nodige te doen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie en het opstellen van de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 28 oktober 2014, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 25.06.2013 13211-0498-016
21/09/2012
ÿþL{,itk.B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

111111111 III

*12158354*

II

ie

i

i

i

i

Ondernemingsnr : 0819.924.568

Benaming

(voluit) : Logflow

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Abdijhoek 9, 8210 Zedelgem (volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

uittreksel uit het verslag van de AV gehouden op 30/07/2012:

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel van heden te wijzigen naar he volgende adres:

Heidelbergstraat 18/A003 te 8210 Loppem

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

EVDB Invest BVBA vertegenwoordigd door EriC Vandenbussche Zaakvoerder

Neaerge1egd #er griffie van de rechtbank van ko º% . landel

ugge - at. 2012 re Oostericie

Griffie

.-,

Br !2S

k,e a B< st

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 24.07.2012 12325-0003-017
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 29.09.2011 11557-0154-015
22/09/2011
ÿþr

" Mad2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I 111111 f1111 1111f 1111111111 111fl 11111111111111 fIJI

* ua3a~a+

iveaergelegd ter griffie ven c rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Ooster e

nn 2 SEP

Griffie De ar,fr'r

Ondernemingsnr : 0819.924.568 Benaming

(voluit) : LOGFLOW

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 9

Onderwerp akte :

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BVBA; "LOGFLOW', met zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 9 , gehou-'den voor Notaris Paul LOMMEE tel Zede!-gem op 06/09/2011, eerstdaags te registreren, dat met éénpari-Tg-,heid van de aanwezige of' vertegenwoordigde stemmen de volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT : KENNISNEMING ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER - KWIJTING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JL-SOLUTIONS" met zetel te 8980 Zonnebeke, Bellewaardestraat 14, met ondernemingsnummer 0807.794.917, met BTW-nummer 6E807.794.917, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Leroy Johny voornoemd.

Statutair zaakvoerder van de vennootschap, zoals opgenomen in de oprichtingsakte van zestien oktober tweeduizend en negen, en sluit zich hierbij aan. Hun ontslag gaat in op datum van de ontslagneming, zijnde zes. september tweeduizend en elf.

De uittredende zaakvoerder zal op heden kwijting bekomen van de rekeningen met betrekking tot de; periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door de zaakvoerders in kwestie.

"

Stemming

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist over te gaan tot de goedkeuring van nieuwe statuten der'

statuten rekening houdend met de voorgaande besluiten en aanpassing aan de nieuwe wetgeving.

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL 1. BENAMING

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van .een besloten vennootschap met beperkte I

aansprakelijkheid. De naam luidt: "LOGFLOW. "

Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

ARTIKEL 2. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 9.

" De vennootschap zal overal, zowel in het buitenland als in het binnenland, uitbatingszetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en kantoren kunnen openen.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest overgebracht; worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

"Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. verlenen van consultancydiensten en adviesverlening;

2. Implementatie van logistieke oplossingen;

3. Opzetten, , bestuderen, promoten en uitvoeren van alle projecten, o.a. met betrekking tot informatica, logistiek, bedrijfsvoering en aanverwante toepassingen;

4. Organisatie en geven van opleidingen en seminaries;

5. Beheer van roerende en onroerende goederen, kapitalen, portefeuilles, vermogens en patrimonia, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zonder de activiteiten van beursvennootschappen of vastgoedmakelaar waar te nemen;

6. Waarnemen van bestuursopdrachten in andere ondernemingen en rechtspersonen;

7. Management;

8. Uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Dit alles in de meest ruime zin.

' Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

In het kader van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen te nemen in andere ondernemingen, in België of in het buitenrand.

De vennootschap kan zowel als waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten delen te vergemakkelijken.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 euro). Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met tweehonderd (200).

ARTIKEL 6. ONDEELBAAR

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

ARTIKEL 7. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels:

a/ De aandelen van eenvennoot mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan niet instemming van ten minste de helft van de vennàten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

b/ De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam het beroep en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de voorgestelde overnemer, meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring *van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c/ In geval van weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open en dienen de vennoten die zicht verzet hebben, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, binnen drie maanden de aandelen waarvan de opdracht is geweigerd, zelf in te kopen of dienen zij er een koper voor te vinden, mits de voormelde goedkeuring.

De andere vennoten mogen, indien zij dit wensen, deelnemen aan deze terugkoop. Behoudens onderling akkoord over een andere verdeling, zal de verdeling geschieden naar rato van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro-rata. De vennoot die voorstelt om zijn aandelen over te dragen mag op elk moment afzien van dat voornemen.

ARTIKEL 8. OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

Behoudens " hetgeen hierna bepaald is ingeval de " vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is vastgesteld.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoot nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de Woonplaats. van de rechtverkrijgenden alsook hun respektieve " erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen: deze waarde wordt vastgesteld zoals in artikel 9 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de andere venno(o)t(en).

ARTIKEL 9. WAARDEBEPALING - BETALING '

CU

15 a) Waardebepaling.

L. Indien de overnemer(s) of de erfgenamen niet aanvaard worden door de vennoten zal de verkoopprijs gelijk

e zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen

CU

zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door een neutraal deskundige, die, op verzoek van de partijen, zal

ol worden aangewezen door hen, of bij gebreke aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel

Xvan de plaats waar de vennootschap gevestigd is. De deskundige zal rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

le Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open. De kosten van de deskundige zijn

rm lastens de koper.

>1 b) betaling.

CU

Behoudens onderling akkoord dient de waarde aldus overgedragen aandelen uitbetaald te worden aan de ol

d overlatende vennoot of diens erfgenamen of rechtverkrijgende binnen de drie jaar, naar rata van elk jaar

minstens één/derde, verhoogd met een intrest begroot op twee procent boven de wettelijke intrestvoet.

Zo de voorgestelde overnemer(s) of erfgenamen als vennoot kunnen aanvaard worden, mag de

ó voorgestelde overdracht onmiddellijk gebeuren. De in deze gevallen verkregen aandelen kunnen niet

eovergedragen worden vooraleer de prijs ervan volledig is vereffend.

0

N

r; ARTIKEL 10

b

et

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerders) mogen

onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap,

eet

t verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen

doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

el

ARTIKEL 11. AANDELEN OP NAAM - REGISTER "

eel De aandelen zijn steeds op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

,sl 1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem

CD - 3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekend door de overdrager en

et de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden in

:m. geval van overgang wegens overlijden.

eel Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

ARTIKEL 12. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

.C7à toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijnvoor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhôuding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven. zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal."

ARTIKEL 13. KAPITAALSBESCHERMING

Bij vermindering van het netto-aktief tot mindér dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder(s) moet/moeten zijn/hun voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag.

Onder "netto-aktief' moet worden verstaan: het geheel van het aktief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

ARTIKEL 14. STORTINGEN

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van" de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van' aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van' de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zal die onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals voorzien in de statuten.

C. BESTUUR

ARTIKEL 15. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaak-'voerder(s), vennoten.of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerdï'r, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder I zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Tot statutaire zaakvoerder'wordt voorde duur van de vennootschap benoemd :

De besldten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EVDB INVEST", met maatschappelijke zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek . 9, met BTW-nummer 6E475.461.435, rechtspersonenregister 0475.461.435, met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDENBUSSCHE Eric Karel, zelfstandige, thans. ongehuwd, geboren te Brugge op 20 oktober 1956, rijksregisternummer 56.10.20-051.13, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 9, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan. om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. ARTIKEL 16. SALARIS

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 17. BESTUUR - BEPERKINGEN - VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) zijnis bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen/vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

ARTIKEL 18. BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 19. TEGENSTRIJDIG BELANG

Zo een zaakvoerder een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, is hij gehouden om de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

D. TOEZICHT

ARTIKEL 20. BENOEMING EN BEVOEGDHEID

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze

benoeming besluit. .

De commissaris wordt benoemd door de algemene 'vergadering van de vennoten voor een termijn van. drie jaar. Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt. De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend , met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze bezoldiging béstaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een

accountant. -

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 21. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering " van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste zaterdag van de maand mei om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Ook schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. De brief moet aangetekend aan de vennootschap worden gestuurd en moet ten laatste de dag vaar de vergadering op de zetel toekomen.

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal/zullen de zaakvoerder(s) een rondschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, en dit naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen en obligatiehouders, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na het versturen van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen alle besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

ARTIKEL 22. BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE

ALGEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering kunnen alle beslissingen nemen die krachtens de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn toegewezen, met uitzondering van beslissingen die de statuten wijzigen.

ARTIKEL 23. BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING

De buitengewone,algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten. ARTIKEL 24. BIJEENROEPING-VERPLICHTING

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel, zijnde onder meer e-mail, te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken warden samén met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere opgeroepen personen dié erom verzoeken.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven_ antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft " het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet evenwel geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 25. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is.

Nochtans, zijn de minderjarigen en onder voogdij gestel den geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers zelfs indien deze vertegenwoordigers niet persoonlijk vennoot zijn.

ARTIKEL 26. BESLUITEN BUITEN DE AGENDA-AMENDEMENTEN

Behoudens indien alle vennoten aanwe.zig zijn en hiermee eenparig instemmen, kan de algemene vergadering niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

e De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

ARTIKEL 27. BUREAU

e

Het voorzitterschap van de algemene vergadering wordt waargenomen door een zaakvoerder, of indien er geen zaakvoerder aanwezig is, door de oudste aanwezige vennoot. Voor zaakvoerders die rechtspersonen zijn wordt gekeken naar de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger. Indien het aantal aanwezigen het toelaat en indien de voorzitter dat nuttig acht, benoemd die een secretaris en twee stemopnemers. Al deze personen vormen het bureau.

ARTIKEL 28. STEMMEN

0

Ieder aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet en/of in de statuten voorziene gevallen van

c::

schorsing van stemrecht.

N

ARTIKEL 29. BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

et

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht

het aantal vertegenwoordigde aandelen. "

et

et In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt ondertekend door de

leden van het bureau en door de vennoten die het vragen. "

Afschriften voor derden van notulen van algemene " vergaderingen worden ondertekend door één

zaakvoerder.

ARTIKEL 30. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

p - STATUTENWIJZIGING

DL

et De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op een rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan .is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal behoudens bijzondere meerderhedéri door de wet gesteld.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drielvierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F. INVENTARIS-JAARREKENING-RESÉRVE-WINSTVERDELING

ARTIKEL 31. BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op alsmede de jaarrekening. -

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerdersraàd (of de zaakvoerder) stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden, voorzover dit wettelijk verplicht is.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in het Wetboek van vennootschappen;

Voor zover door de wet verplicht legt/leggen de zaakvoerder(s) binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL 32. BESTEMMING VAN DE WINST- RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of.tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het. gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans,

e verminderd met de voorzieningen en schulden.

" Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

sC

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering.

e

G. ONTBINDING-VEREFFENING

ARTIKEL 33. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS/ BEVOEGDHEDEN

sC

Ingeval van ontbinding van de vennootschap cm welke reden ook, dient de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te stellen, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. Bij gebreke

ó aan dergelijke aanstelling, wordt/worden de in functie zijnde zaakvoerder(s) als vereffenaar(s) beschouwd.

eq De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek

o van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van

N Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

N Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle

zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder

et betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere

belemmeringen.

et De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de

et

vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

" Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of

eel bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen. "

:C7à

sC ARTIKEL 34. VERDELING

et Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

pq Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de. vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meérdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa. onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

B. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL 35. ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 36. OVERDRACHT VAN AANDELEN

" Tot de overdracht onder levenden van eer> geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige . . vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 37. OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT

Bij overlijden van de enige vennoot is artikel acht der statuten niet van toepassing.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

e

ARTIKEL 38. KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT

'ó Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is het voorkeurrecht voorzien in deze statuten niet van toepassing.

b ARTIKEL 39. ZAAKVOERDER

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd worden/is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot.

N Ingeval een derde tot zaakvoerder benoemd werd en deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang, van vermogensrechtelijke aard, heeft met de vennootschap, dan moet hij de vennoot daarvan op de hoogte brengen

o en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

eq N Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

et et Hij is gehouden ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die

r voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

ARTIKEL 40. KONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle "

d1D bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 20 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in

de vennootschap.

ARTIKEL 41. ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die " et bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt

bewaard. . . .

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping, van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd, voor zover door de wet verplicht, de verplichting een-bijzonder verslag op te maken en in voorkómend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met " aangetekende brief op te' roepen met opgaaf van de agenda.

1

ijOOIt

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 42 KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatiehouders, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan. Af deze personen kunnen er echter uitdrukkelijke en schriftelijk mee instemmen om zijn oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 43

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter ais wettelijke verplichtingen aanzien te worden,

" zodat zaakvoerders, vereffenaars en commissarissen enkel aansprakelijk kunne gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd. De bepalingen van deze statuten werden opgemaakt rekening houdend met de huidige tekst van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle bepalingen die in deze statuten zijn opgenomen en die in strijd zouden blijken te zijn met het Wetboek van Vennootschappen enfof haar toekomstige wijzigingen moeten als onbestaande worden beschouwd, zonder'.

" evenwel aanleiding te kunnen geven tot nietigheid van de statuten. Eventuele bepalingen die in deze statuten zijn opgenomen en die enkel gebaseerd zijn op huidige tekst van het Wetboek van Vennootschappen en haar eventuele uitvoeringsbesluiten en die door latere wetswijzigingen zouden achterhaald zijn, worden geacht per definitie te zijn aangepast aan de op dat ogenblik van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

Latere wetswijzigingen met dwingend karakter zullen voorrang hebben op deze statuten en zonder dat hiervoor een statutenwijziging noodzakelijk is.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 09/09/2011, eensluidend uit #rek-asel.

Op de.laatste blz. van Luik B vermelden ` Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de bijzondere algemene vergadering van 7 maart 2015 werd met éénparigheid van stemmen beslist om het ontslag als bestuurder te aanvaarden van BM-Supply Chain Management BVBA, Vusakkerstraat 4 te 8750 Wingene met als vaste vertegenwoordiger de heer Buffel Kristof en dit met ingang van

7 maart 2015.

Getekend,

Vandenbussche Eric,

Bestuurder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bugs

Ondernemingsnr : 0819.924.568 Benaming

(voluit) : LOGFLOW

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Heidelbergstraat 18 A 003 - 8210 Loppem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Op de laatste o1z, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notasïs. hetii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 08.07.2015 15285-0587-015
06/09/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 31.08.2016 16565-0253-016

Coordonnées
LOGFLOW

Adresse
HEIDELBERGSTRAAT 18/A003 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande