LOGILEX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGILEX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.515.915

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.02.2014, NGL 17.02.2014 14040-0273-011
27/05/2013
ÿþ Mod 2.1

ád;" f. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Il I " 130 041

11

i

IIA

Ondernemingsnr : 0837515915

Benaming

(voluit) : LOGILEX

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Torhoutstraat, 10 8610 Kortemark

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het Verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 01 januari 2013

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijk zetel te verplaatsen van Torhoutstraat, 10 8610 Kortemark naar Kalkenstraat, 31 8800 Roeselare en dit vanaf heden.

Vanden Bogaerde Frederik

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.12.2012, NGL 25.02.2013 13047-0070-010
14/07/2011
ÿþ Moà 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v 4

Griff~i~_..n~ .~,~ . ~2i~uz?:~~.

ItImpplps

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : LOGILEX

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Torhoutstraat 10

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester DE CUMAN Johan, notaris te Kortemark op 30 juni 2011, dat ei een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

1) Benaming: LOGILEX

2) Zetel: 8610 Kortemark, Torhoutstraat 10

3) Aandeelhouder:

De heer VANDEN BOGAERDE Frederik David, advocaat, geboren te Bree op vierentwintig juni negentienhonderd vierenzeventig (rijksregister nummer 740624 235 59, identiteitskaart nummer 590 9621130, 17), uit de echt gescheiden, thans ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Battavialaan 49.

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en elders in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden.

-De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, alsook alle activiteiten die met de hoedanigheid van advocaat of de kwalificatie jurist verband houden, voor zover deze verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is), het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen of ondernemingen, het aanvaarden en uitoefenen van, gerechtelijke mandaten zoals het mandaat van curator, vereffenaar, voorlopig bewindvoerder, commissaris inzake opschorting, de samenwerking met andere beroepen zoals bedrijfsrevisoren en notarissen, het aanvaarden en uitoefenen van onderwijsopdrachten die verband houden met recht of juridische aangelegenheden, het schrijven van juridische artikels en werken, het optreden als bemiddelaar en/of als arbiter, het opnemen en uitoefenen van mandaten als syndicus. Dit alles in de meest ruime zin van het woord en voor zover dit toegelaten is volgens de reglementen van de Orde van de Vlaamse Balies, dan wel de Orde van Advocaten bij het Arrondissement Veurne.

-De aan- en verkoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en accommodaties, inclusief roerende en onroerende goederen, kortom van een volledige infrastructuur, welke dienstig kan zijn voor het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat.

-Het scheppen van de mogelijkheid om de advocaatvennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de , juridische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te bevorderen.

-Het inrichten van algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig zijn voor het bevorderen van de uitoefening van de activiteiten van een advocaat.

E. -Het organiseren van cursussen en geven van lessen in verband met allerlei juridische disciplines.

-Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen

" verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

" -De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Ze mag roerende en onroerende goederen als investering, verwerven, zowel in volle eigendom, vruchtgebruik ais naakte eigendom, erfpacht en verhuren, en in dit verband ' alle daden van beheer en beschikking stellen zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat. Deze opsomming is niet limitatief.

-Onderneming in het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe alle mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen.

-Tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen opgericht voor het uitoefenen van het advocatenberoep.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

\.; -De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

y -Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en welke het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge -De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen en kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

-De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) Duur: Onbepaalde duur. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6) Kapitaal: achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk dee! in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

- De heer Vanden Bogaerde Frederik, schreef in op honderd zesentachtig (186) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstortte door inbreng van een bedrag van in totaal twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

7) Zaakvoerder:

Een niet- statutaire zaakvoerder te weten:

-de heer Vanden Bogaerde Frederik, wonende te 8800 Roeselare, Battavialaan 49.

8) Bestuur en bestuursbevoegdheid.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene verga-'dering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het wetboek van vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar

9) Boekjaar: van één julie tot dertig juni van daaropvolgende jaar en het eerste vanaf datum oprichting om te eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf

10) Jaarlijkse algemene vergadering: evierde donderdag van de maand december om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Eerste algemene vergadering in tweeduizend en twaalf.

11) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

12) Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen. Zij vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder. Samen met deze oproepingsbrief worden de bij wet bepaalde stukken toegezonden.

De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Voor-

" bshouden aan het Belgisch Staatsblad

Ëen buitengewone aÎgemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers . aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de

berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De niet-statutaire zaakvoerder en commissaris worden verkozen bij eenvoudige meerderheid. Is deze niet

bereikt, dan wordt een herstemming gehouden over de twee kandidaten die in de eerste stembeurt het grootste

aantal stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten verkozen.

c) schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Kan tussen de onverdeelde eigenaars geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter

op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit

te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker. "

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd warden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste

instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend

door de voorzitter, en eventueel door de secretaris en de stemopnemer(s), voorzover ze aangeduid zijn en door

de vennoten die dit wensen.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door één

zaakvoerder ondertekend worden.

13/ Als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap werd benoemd; de heer Vanden Bogaerde Frederik,

wonende te 8800 Roeselare, Battavialaan 49.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris DE CUMAN Johan te Kortemark

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, de dato 30 juni 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LOGILEX

Adresse
KALKENSTRAAT 31 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande