LOGOPEDIE DESENDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGOPEDIE DESENDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.696.011

Publication

10/01/2014
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Mod Word ni

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

Iu111111e1~~11111

Ondernemingsnr : 0896.696.011

Benaming

(voluit) : LOGOPEDIE DESENDER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Polderstraat 151 - 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaaisverhoging

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 20 december 2013, geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, geen renvooien op 23.12.2013, boek 51116, blad 81, vak 05. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger ai (getekend) LUC DE BERGH, blijkt dat de buitengewone, algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOGOPEDIE DESENDER", met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Polderstraat 151, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pieter Van Hoestenberghe te Jabbeke op 20 maart 2008, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 07 april daarna onder nummer 08051272, met eenparigheid van stemmen heeft besloten

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) dat bij algemene vergadering van twintig december tweeduizend en dertien, door de vennoten bij unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek, Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergadering van twintig december tweeduizend en dertien werd beslist om de uitgekeerde dividenden na roerende voorheffing terug in te brengen in het kapitaal door middel van een kapitaalsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste lid van het WIB 92.

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht blijven.

b) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of: vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

b.1. Verslag opgesteld op drie december tweeduizend en dertien door de bedrijfsrevisor, Burgerlijke, Vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Vandewalle Peter, overeenkomstig artikel 313 van het. Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA LOGOPEDIE DESENDER, bestaat uit de, inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de', algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 117.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 117.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake inbren in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leid en, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng , uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'yy,;k k`.L~;:/s`-í-S~~wí.a_. ~d<4~'.` " w+.'` ' :+-" ,.

~ -

2 1 DEC, 2513 Griffe :2.4a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 390 aandelen van de Burg. BVBA LOGOPEDIE

DESENDER, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging in de Burg, BVBA LOGOPEDIE DESENDER

en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare 3 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

, Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

b.2. Verslag opgesteld op drie december tweeduizend en dertien door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

c) Kapitaalverhoging door inbreng in natura

c.1, De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenendertigduizend euro (39.000,00 ¬ ), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te brengen tot zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (57.600,00 ¬ ) door inbreng in natura, tegen een globale uitgifteprijs van honderd en zeventienduizend euro (117.000,00 EUR) mits boeking van een uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening 'uitgiftepremies' met creatie van driehonderd en negentig (390) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

c.2. De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door mevrouw Desender Friedi en mevrouw Declercq Christiane, beiden voornoemd, in hun respeotievelijke aandelenverhouding, te weten:

-door mevrouw Desender Frieda ten bedrage van honderd zestienduizend driehonderd zeventig euro zevenennegentig cent (116.370,97 EUR), waarvoor haar driehonderd achtentachtig (388) nieuwe aandelen worden toegekend.

Welke alhier is tussengekomen om de haar toegekende aandelen te aanvaarden.

-door mevrouw Declercq Christiane ten bedrage van zeshonderd negenentwintig euro drie cent (629,03 EUR), waarvoor haar twee (2) nieuwe aandelen worden toegekend,

Welke alhier is tussengekomen om de haar toegekende aandelen te aanvaarden.

De inbreng betreft de inbreng van het vorderingsrecht op het netto-dividend, tegen een globale uitgifteprijs van honderd en zeventienduizend euro (117.000,00 ¬ ), welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarvoor zij driehonderd en negentig (390) nieuwe aandelen toegekend krijgen.

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, te weten achtenzeventigduizend euro (78.000,00 EUR) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening 'Uigiftepremies'.

c.3. De voorzitter stelt vast dat ondergetekende notaris de comparant sub 2 uitdrukkelijk heeft gewezen op het feit dat ingevolge de bepalingen van zijn huwelijksvermogensrecht de uitgekeerde tussentijdse dividenden als aanwinsten toekomen aan het gemeenschappelijk vermogen. Bijgevolg is het niet de comparant sub 2 in persoonlijke naam die intekent op de kapitaalverhoging doch wel de huwgemeenschap, ongeacht het feit dat de nieuwe aandelen op naam zullen staan van de comparant.

De vermogenswaarde van deze nieuw toegekende aandelen valt bijgevolg dan ook volledig in het gemeenschappelijk vermogen.

De comparant sub 2 erkent door ondergetekende notaris met betrekking tot het voorgaande voldoende te zijn ingelicht en ontslaat ondergetekende notaris dan ook van elke aansprakelijkheid dienaangaande,

c.4. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (57.600,00 ¬ ) is gebracht en is vertegenwoordigd door vijfhonderd zesenzeventig (576) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achtenzeventigduizend euro (78.000,00 ¬ ), om het kapitaal van zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (57.600,00 ¬ ) te brengen tot honderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (135.600,00 ¬ ) door incorporatie van uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

b) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (135.600,00 ¬ ) is gebracht en is vertegenwoordigd door vijfhonderd zesenzeventig (576) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

c) aanpassing artikel van het kapitaal

De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te

passen, als volgt:

"5.1 Net maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (¬ 135.600,00) en iâ verdeeld in vijfhonderd zesenzeventig (576) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen...."

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging dd 20/12/2013

-expeditie van de akte gecoiirdineerde statuten dd 20/12/2013

-verslag van de zaakvoerder dd 0311212013

-verslag van de bedrijfsrevisor dd 03/12/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13249-0050-010
17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 11.07.2012 12289-0554-009
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.08.2011, NGL 30.08.2011 11471-0516-010
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.08.2010, NGL 31.08.2010 10503-0466-010
07/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 30.09.2009 09797-0145-009

Coordonnées
LOGOPEDIE DESENDER

Adresse
POLDERSTRAAT 151 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande