LOODSEN VAN DORPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOODSEN VAN DORPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.617.332

Publication

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 27.12.2013 13702-0236-010
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 28.11.2014 14680-0534-010
19/12/2011
ÿþV beh aa Bel 3taz

Blagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mad 2.1

Ondememingsnr : 8 3 3t

Benaming

(voluit) : LOODSEN VAN DORPE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8760 Meulebeke,Haandeput 9

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Notaris Frank VERHELST te Dentergem op 23 november 2011, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1/ de heer VAN DORPE Marc Willy, (Nr ID-kaart: 591-1395053-04, NN: 730206 413-81) geboren te Tielt op 06 februari 1973 En zijn echtgenote 2/ Mevrouw PILLE Cindy Robertine, (Nr ID-kaart: 5911426443-63, NN: 731130 232-90) geboren te Veurne op 30 november 1973, samen wonende te 8760 Meulebeke, Haandeput 9.een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht en met de naam "LOODSEN VAN DORPE". De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8760 Meulebeke, Haandeput 9

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Er werd op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven: door de heer Vandorpe Marc ten belope van vijftig aandelen en door Mevrouw Pille Cindy ten belope van vijftig aandelen;

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, gedeponeerd op een bijzondere rekening; met nummer BE37 7380 3435 8026 bij de kbc Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op" 21 november 2011 afgeleverd bankattest.leder aandeel waarop door de oprichters is ingeschreven is volgestort; ten belope van twee derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend; vierhonderd euro (12.400 EUR).

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms,

- onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden

- onderneming voor het bouwen van funderingen, betonwerken,

- alle werkzeaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

- Alle handelingen in verband onderhoud en reinigen van gebouwen, zowel nieuwbouw na einde van de:

bouwwerkzaamheden, als bestaande gebouwen,

- Optrekken van de ruwbouw van gebouwen en huizen

- Optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur

- Bouwen van Joodsen, stallen, industriële gebouwen

- Aankoop en verkoop van grondstoffen bouw

- Renovatie van gebouwen

 de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

 alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de: renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband: houden met openbare en particuliere bouwwerken;

 het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle; vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de; onroerende goederen;

 het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de' aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

 al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.; de vaststelling en.

" exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.;

 de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen,

toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van

kunstwerken en gebouwen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III ffII ffhI lU 11111 l Il li l U IlI

*11190158*

GELEGD

-1, 12. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL «RIJ K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

 de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van september om 17 uur op de maatschappelijke zetel of in de locatie in de oproepingsbrief vermeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder zal alleen alle handelingen van bestuur en louter beheer mogen stellen.

Alle daden van beschikking zullen door alle zaakvoerders gezamenlijke dienen gesteld te worden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en dit in het kader van daden van bestuur en louter beheer.

Voor de daden van beschikking, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door alle zaakvoerders gezamenlijk.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Marc Van Dorps, voornoemd. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname verbintenissen

De comparanten hebben verklaard in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het?

Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 23 november 2011.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Hei eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 maart 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Volmacht

De oprichters geven, met behoud van eigen machten, bij deze bijzondere volmacht aan de heer Alexandre

van Cleemput, accountant, te Meulebeke, Markt 9, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te

vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de

directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL,

Notaris Frank VERHELST, te Dentergem

Samen neergeigd: uitgifte der oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 19/12/2011 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþ" Mod Wad I LI

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON,

03

BELGSC

i IN



EUR :Eik,. NE C.,:.1'GD

~06- 't5 2 8 Mu ci183

-I ST ~~ehtbank van KOOPHANDELtS1-eent, a(d,QrlfffieIJK



10106/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr 0841.617.332

Benaming

worip 2 LOODSEN VAN DORPE

{verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Haandeput 9 - 8760 Meuelebeke

lvoltedig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bil eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt volgende beslissing genomen op 01/04/2015:

* verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf 01/04/2015 van Haandeput 9 te 8760 Meulebeke naar Groenstraat 15 te 8760 Meulebeke.

Getekend

Van Dorpe Marc

niet-statutair zaakvoerder

Oc de iaatsie biz van Luek oermeiden Recto Naam erg hnedanignerd van de instrumenterende rotans hetzij van de persototntern bevoegd De rechtspersoon ten aarszren van derden te vertegenwourûhgen

Verso Nadm en handtekening

Coordonnées
LOODSEN VAN DORPE

Adresse
HAANDEPUT 9 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande