LUC DE KEERSMAECKER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUC DE KEERSMAECKER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.097.359

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 18.07.2014 14313-0382-013
05/02/2014
ÿþMod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,\L VAN

Voor- itou

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0823.097.359 Benaming

(voluit) : LUC DE KEERSMAECKER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Vaubanstraat 86

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Tom Degryse te leper op 14 januari 2014,

dragende volgende melding van registratie: "Geboekt vijf bladen geen verzending te leper op 15 januari 2014 boek 182 blad 34 vak 16. Ontvangen vijftig euro nul cent (50,00 ¬ ). (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE E.A. Inspecteur ai.".

BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUC DE KEERSMAECKER" volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLISSING  KENNISNAME VAN DE DIVIDENDUITKERING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 24 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweehonderd zesennegentig duizend euro (296.000,00 Eur), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negenentwintig duizend zeshonderd euro (29.600,00 Eur), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze notulen vermelden onder meer letterlijk hetgeen volgt:

"De vergadering beslist tot de goedkeuring en bijgevolg tot de uitkering van een tussentijds bruto dividend van 296.000,00 EUR aan de houders van de tweehonderd (200) bestaande aandelen en dit in verhouding van hun huidige aandeel hetzij in volle eigendom, hetzij in vruchtgebruik/blote eigendom in het kapitaal. Dit dividend is betaalbaar vanaf heden, 24 december 2013. Aldus wordt er aan de tweehonderd (200) bestaande aandelen netto 266.400,00 EUR toegekend, na afhouding van 10 % RV en dit in de voornoemde verhouding.

De op deze vergadering aanwezige aandeelhouders bevestigen dat het hun bedoeling en hun vaste wil is dat voormeld tussentijds netto-dividend voldoet aan de voorwaarden van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen. De vennootschap heeft er zich dan ook voorafgaandelijk toe verbonden, welke verbintenis zij bij deze uitdrukkelijk bij monde van haar voormelde aanwezige zaakvoerder bevestigt, om onverwijld te beslissen tot een in de context van voormeld artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen passende kapitaalverhoging en de aandeelhouders hebben er zich dan ook voorafgaandelijk toe verbonden, welke verbintenis zij bij deze uitdrukkelijk bevestigen, om deze kapitaalverhoging te verwezenlijken door de inbreng in natura door hen, in de genoemde verhouding, van hun vordering op de vennootschap uit hoofde van de toekenning door de vennootschap van het voormelde nettodividend van 266.400,00 EUR, voor een gezamenlijke inbrengwaarde van 266.400,00 EUR, in dezelfde verhouding als hun huidige aandeel hetzij in voile eigendom, hetzij in vruchtgebruik/blote eigendom in het kapitaal,

- waarbij geen nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven;

- waarbij de vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit een verhoging van de fractiewaarde van de tweehonderd (200) bestaande aandelen.

De finaal beoogde verrichting maakt aldus gebruik van de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, dat voorziet in een verlaagd tarief van 10 procent inzake roerende voorheffing van toepassing op in het kapitaal geïncorporeerde dividenden.

Artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen bepaalt met name:

"!n afwijking van de artikelen 171, 3°, en 269, § 1, 1°, wordt het tarief van de

personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing vastgesteld op 10 pct. voor de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014.""

TWEEDE BESLISSING  KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

Met éénparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 13 januari 2014, en door 'VGD Bedrijfsrevisoren' burg. CVBA, vertegenwoordigd door Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 10 januari 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

t?e conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "7. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUC DE KEERSMAECKER" bestaat uit enerzijds een inbreng van schuldvordering ten bedrage van tweehonderd vijfenzestig duizend achtenzestig euro (265.068,00 EUR) die de heer De Keersmaecker in vruchtgebruik en mevrouw Augustinus in blote eigendom hebben op de vennootschap en anderzijds een inbreng van de schuldvordering ten bedrage van duizend driehonderd tweeëndertig euro (1.332,00 EUR) die de heer De Keersmaecker heeft op de vennootschap, Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3. Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits alle vennoten in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvorderingen inbrengen. Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de vennoten;

7.4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten, hebben wij fouter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31 december 2012 en de staat van actief en passief in ontwerp per 31 december 2013 van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5. In deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng. in natura, weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch ingaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

7.6. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 1.332,00 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba "LUC DE KEERSMAECKER" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Kortrijk op 9 januari 2014

VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle

I33edrijfsrevisor"

Pe aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

PERDE BESLISSING -- KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdzesenzestig duizend vierhonderd euro (266.400,00 Eur) om het te brengen van twintig duizend euro (20.000,00 Eur) op tweehonderd zesentachtig duizend vierhonderd euro (286.400,00 Eur), door inbreng in natura van een schuldvordering die de vennoten hebben ten aanzien van de vennootschap, gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van tweehonderd zesennegentig duizend euro (296.000,00 Eur), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van negenentwintig duizend

-c Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



zeshonderd euro (29.600,00 Eur), hetzij aldus netto tweehonderd zesenzestig duizend vierhonderd euro (266.400,00 Eur).

De vergadering bevestigt dat de kapitaalsverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB Ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, en bevestigt dat de inbreng in natura afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende voorheffing werd afgehouden.

De kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen van dezelfde aard.

VIERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast en verzoekt geassocieerd notaris Tom Degryse, akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd door de heer Luc De Keersmaecker en mevrouw Nadine Augustinus en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd zesentachtig duizend vierhonderd euro (286.400,00 Eur).

VIJFDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zesentachtig duizend vierhonderd euro (286.400,00 Eur).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.»

ZESDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan geassocieerd notaris Tom Degryse alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING  MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan de BV ovv CVBA Teamaccount, met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 84, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerder inzake de kapitaalsverhoging

revisoraal verslag inzake de kapitaalsverhoging

Tom Degryse,

Geassocieerd notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.08.2012 12438-0116-011
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 18.07.2011 11300-0042-011

Coordonnées
LUC DE KEERSMAECKER

Adresse
VAUBANSTRAAT 86 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande