LUCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.726.035

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 24.07.2014 14338-0493-010
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 25.07.2013 13352-0309-010
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 26.07.2011 11348-0188-008
06/05/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

ts; 1111111J11.111.11011111jpitil III

NEERGELEGD

26. 04. 2011

reimâTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK



Ondememingsnr : 0472.726.035

Benaming

(voluit) : LUCA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Verbrandhofstraat 179

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 28 maart 2011, geregistreerd, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luce" in buitengewone algemene vergadering unaniem volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van het bestuursorgaan, opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2010, en gaat akkoord met de wijziging van het maatschappelijk doel.

TVVEEDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt aangevuld met de volgende tekst: "- Verzorgen van recepties, feesten, van a tot z, onder andere opmaken uitnodigingen; verzorgen en versieren van ruimte;, terbeschikkingstellen/verhuur van ruimte, materiaal, meubilair; uitvoeren voorbereidingen; verzorgen traiteurdiensten; organisatie en coördinatie; opwimwerken;... zonder dat deze opsomming beperkend kan geïnterpreteerd worden, zowel in het binnen- als buitenland - Onthaaldiensten, ter beschikking stellen van receptionistes, teleonthaal, maken van reclame,... - Het organiseren van opleidingen,

incentives, trainingen, cursussen, reizen, sport- en culturele manifestaties, - Koop en verkoop van goederen

en diensten onder andere via het internet. - Tussenpersoon in de handel, zonder beperking. - Vervullen van administratieve en ondersteunende taken voor derden, kantoren, particulieren. - Toestaan van leningen aan derden voor zover dit binnen de wettelijke mogelijkheden van de vennootschap ligt, met inbegrip van leasingen en soortgelijke contracten. - Optreden als gevolmachtigde of lasthebber in naam en voor rekening van derden. - Verlenen van adviezen van financiële, technische, fiscale, public relations, communicatie, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bouwpromotie, werropvolging, dit alles voor zover dit binnen de wettelijke mogelijkheden van de vennootschap ligt. Belegging en beheer gaande van onroerende goederen, rechten tot roerende goederen, en kapitaal, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden. Handel in eigen onroerend goed. Op lange termijn aanhouden van aandelen, participaties,... die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren. - Aanhouden kunstpatrimonium."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de hoger genomen besluit:

"Artikel 2: Doel De vennootschap heeft tot doel het uitbaten van een speeltuin, pretpark, recreatiepark, lunapark en dergelijke en dit samengaand met de verkoop van allerlei dranken en snacks voor in het algemeen de consumptie ter plaatse. Dit houdt onder meer in, de verkoop van in het algemeen alle voeding welke aangeboden wordt in fast-food zaken, snackbars, frituren, pizzeria's, créperies, warmewafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's; de fabricatie, aan- en verkoop, bestelling ten huize en ter plaatse van pizza's en pasta's, en alle andere deegwaren en aanverwante artikelen, alsmede dranken; de uitbating van pizzeria, friture, fastfood-restaurant, café, taverne, tearoom, restaurant, evenals alle hiermee verwante activiteiten; het houden van traiteurdiensten. De vennootschap zal eveneens tot doel hebben het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en funkties welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. De vennootschap heeft verder ook tot doel het beheer, de instandhouding en de valorisatie van een onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Zij mag in welke vomi dan ook, een belang nemen in alle ondernemingen die van aard zijn om de ontwikkeling van haar doel te bevorderen. De vennootschap zal voor het verwezenlijken van haar doel, alle roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke goederen, materialen en inrichtingen mogen verwerven, in pacht nemen, huren of verhuren, bouwen, in leasing geven of nemen, verkopen of ruilen. Zij zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het BagisCh StaatsbUct :-06/05T2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge " ondernemingen. verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke venvezenlijking van haar maatschappelijk doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële. financiële, roerende of onroerende handelingen mogen venrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, dit zowel in binnen- als in buitenland. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. - Verzorgen van recepties, feesten, van a tot z, onder andere opmaken uitnodigingen; verzorgen en versieren van ruimte;, terbeschikkingstellen/verhuur van ruimte, materiaal, meubilair; uitvoeren voorbereidingen; verzorgen traiteurdiensten; organisatie en coördinatie; opruimwerken;... zonder dat deze opsomming beperkend kan geïnterpreteerd worden, zowel in het binnen- als buitenland - Onthaaldiensten, ter beschikking stellen van receptionistes, teleonthaal, maken van reclame,... - Het organiseren van opleidingen, incentives, trainingen, cursussen, reizen, sport- en culturele manifestaties, ... - Koop en verkoop van goederen en diensten onder andere via het internet. - Tussenpersoon in de handel, zonder beperking. - Vervullen van administratieve en ondersteunende taken voor derden, kantoren, particulieren. - Toestaan van leningen aan derden voor zover dit binnen de wettelijke mogelijkheden van de vennootschap ligt, met inbegrip van leasingen en soortgelijke contracten. - Optreden als gevolmachtigde of lasthebber in naam en voor rekening van derden. - Verlenen van adviezen van financiële, technische, fiscale, public relations, communicatie, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bouwpromotie, werfopvolging, dit alles voor zover dit binnen de wettelijke mogelijkheden van de vennootschap ligt. - Belegging en beheer gaande van onroerende goederen, rechten tot roerende goederen, en kapitaal, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden. Handel in eigen onroerend goed. Op lange termijn aanhouden van aandelen, participaties,... die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren. - Aanhouden kunstpatrimonium."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot de gedeeltelijke hemummering en herwerking van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen, aan de "corporate govemance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe statuten, en in het bijzonder het herschrijven van het desbetreffend artikel inhoudende het stemrecht op de algemene vergadering, het invoeren van de mogelijkheid tot schriftelijke besluitvorming en goedkeuring van deze nieuwe tekst van de statuten. De algemene vergadering beslist om de eerste alinea van artikel drie van de statuten ais volgt aan te passen: "De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Verbrandhofstraat 179". De algemene vergadering beslist om artikel dertien van de statuten als volgt aan te passen: "Artikel dertien - Benoeming - Ontslag De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. In geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden. ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting is gehouden de wettelijke bepalingen terzake na te leven. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc." De algemene vergadering beslist om 23 van de statuten als volgt aan te passen: "Artikel drie en twintig - Vertegenwoordiging van vennoten Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-der mag zijn van één enkele volmacht. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden 'aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen." De algemene vergadering beslist om tussen artikel 29 en 30 van de statuten volgende artikelen in te lassen en over te gaan tot hemummering van de statuten: Artikel dertig - Terbeschikkingstelling van stukken Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen

r Voor- "

behouden aan het Belgisch Staatsblad

die erom verzoeken." Artikel eenendertig - Aanwezigheidslijst Alvorens

aan de vergadering deel te nemen zijn

de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dal zij vertegenwoordigen te ondertekenen. Artikel tweeëndertig - Antwoordplicht zaakvoerder - commissarissen De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag. Artikel drieëndertig - Notulen De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen. "Artikel vierendertig - Schriftelijke besluitvorming De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden."

De algemene vergadering beslist om artikel 32 aan te vullen met volgende tekst en beslist om artikel 33 en 34 te schrappen: "Artikel zevenendertig - Ontbinding De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten ais gezegd in de artikelen acht en negenentwintig van de statuten De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het wetboek van vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding van de vennootschap plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. Behoudens de bij de wet voorziene redenen, wordt de vennootschap ontbonden tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten en overeenkomstig artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Het voorstel tot ontbinding van een vennootschap wordt voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder(s), waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud wordt gevoegd. Deze staat wordt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant gecontroleerd. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen, dit overeenkomstig de procedure voorzien in het wetboek van vennootschappen. Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Tenzij de algemene vergadering, overeenkomstig het bepaalde in het Wetboek van Vennootschappen, er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien in deze statuten. De vergadering beslist om in artikel 6 paragraaf 17; artikel 7 paragraaf 6, artikel 8 paragraaf twee, artikel 15 paragraaf 1 en 2, artikel 30 paragraaf 1 en artikel 34 paragraaf 1, telkens de verwijzing naar een artikel uit de Vennootschappenwet te schrappen en te vervangen door de volgende tekst "overeenkomstig het wetboek van vennootschappen".

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de zaakvoerders om alle handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering. De algemene vergadering delegeert aile machten aan Mevrouw Heidi Lein te 8800 Roeselare, Verbrandhofstraat 179, met de mogelijkheid van in de plaats stelling, teneinde de gegevens van de vennootschap te wijzigen bij het Ondememingsloket, bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, voor zover als nodig, en te dien einde alle administratieve formaliteiten te verrichten en de vereiste documenten te ondertekenen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Jean. Pierre Lesage te Hooglede te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Pierre LESAGE Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslag, staat van actief en passief



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 26.07.2010 10345-0263-009
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 24.08.2009 09617-0352-009
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 26.07.2008 08482-0192-010
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.07.2007, NGL 31.08.2007 07693-0084-010
08/12/2006 : GE197633
03/03/2006 : GE197633
04/11/2005 : GE197633
28/10/2003 : GE197633
03/03/2003 : GE197633
21/09/2000 : GEA024310

Coordonnées
LUCA

Adresse
VERBRANDHOFSTRAAT 179 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande