LUICKX RUDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUICKX RUDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.051.670

Publication

23/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14194818*

II

MONITEUR BEt

16 -ler 1111

BELGISCH STAi-

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

09 OKT 2014

Griffie

Gent Afdeling Brugge

De griffier

Ondernemingsnr 0463.051.670

Benaming (voluit): LU1CKX RUDY

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Berkenstraat 2

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :ONTBINDING, IN VEREFFENINGSTELLING en SLUITING VAN VER EFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 26 september 2014

l/ LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De voorzitter leest het verslag van het bestuursorgaan voor. Dit verslag geeft een toeliChting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samengevatte staat " evoe " cl over de actieve en .assieve toestand van de vennootschap afgesloten op 25 augustus 2014.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de heer Nicolas Rouseré, kantoorhoudende te Izegem, Baronstraat 88, over de samengevatte staat, over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van het bestuursorgaan.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA LUICKX RUDY heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding en vereffening in één akte, een staat van actief en passief per 20 augustus 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balans totaal opgeeft van 162.795,22 EUR en een netto-actief t.b.v. 158.364,27 EUR,

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

ik dien een principieel voorbehoud te maken omtrent eventuele saneringskosten betreffende het onroerend goed, aangezien de bodemgesteldheid mij niet bekend is.

ik d'en een voorbehoud te maken voor handelsvorderingen met inningsrisico voor een bedrag van 2.358,62 EUR.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele controles inzake belastingen.

Alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd

Wij willen er evenwel op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 15.216,69 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Het resterend actief zal worden teruggenomen door de vennoten zelf.

Voormelde staat geeft, onder voorbehoud van de punten hierboven opgesomd, en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Izegem, 25 september 2014

Nicolas Rouseré,

Beclriffsrevisor"

BERAADSLAGING

Dat, om goedgekeurd te worden, de beslissing betreffende de ontbinding met eenparigheid der

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

n'ad 11.1

stemmen dient genomen te worden.

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten. EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten, hier aanwezig. De vergadering besluit zich, met éénparigheid van stemmen, aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van heden.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

Doch ingevolge artikel 185 Wetboek van Vennootschappen wordt de zaakvoerder bij gebreke aan vereffenaar ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd. Dit is een passieve bevoegdheid ten voordele van derden. De zaakvoerder kan zich niet beroepen op deze hoedanigheid van vereffenaar om actief op te treden. Door de ontbinding wordt immers een einde gesteld aan het mandaat der bestuursorganen.

TWEEDE BESLUIT: BESLUIT OM GEEN VEREFFENAAR TE BENOEMEN

Gezien alle activa gerealiseerd zijn en alle schulden jegens derden al vereffend zijn, besluit de vergadering niet over te gaan tot benoeming van een vereffenaar daar het eventuele batig saldo van de vereffening overgaat naar de vennoten.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLINGEN en VERKLARINGEN

De vergadering stelt vast en verklaart:

- Dat er zich in onderhavige vennootschap nog hierna volgend onroerend goed bevindt.

- Conform de bepalingen van artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen wordt geen vereffenaar aangeduid.

- Dat er geen andere schulden zijn bijgekomen tussen de datum van de staat van activa en passiva en vandaag.

- Pat de aktekosten der akte ontbinding en sluiting vereffening met toebedeling onroerend goed, vooraf aan heden, werden voldaan.

- Zijn de vennoten op de algemene vergadering aanwezig en wordt er besloten met éériparigheiel van stemmen en de terugname van het eventueel resterend actief gebeurt door de vennoten zelf, alsook voor wat betreft het onroerend cioed, terudname door de vennoten zelf. - Dat de vennootschap ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden,

VIERDE BESLUIT : TOEBEDELING ONROEREND GOED EIGENDOM VAN DE vENNOOTSCHAP

De vergadering besluit thans over te gaan tot de vereffening van het hierna beschreven onroerend goed dat thans nog eigendom is van de vennootschap "LU ICKX RUDY',

In het kader van onderhavige sluiting van de vereffening en de daaruit voortvloeiende vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUC« RUDY" definitief opgehouden zal hebben te bestaan, zijn de vennoten, unaniem akkoord en aldus stemmend met éénparigheid van stemmen, dat het hierna beschreven onroerend goed, aan de beide vennoten, de echtgenoten de heer Rudy LUICKX, geboren te Brugge op 7 oktober 1952 en mevrouw Martine DECOCK, aeboren te Brugge op 13 mei 1953, samenwonend te Oostkamp, Berkenstraat 2, beiden vennoten in onderhavige vennootschap op heden alsook ten tilde van de aankoop, zoals hierna beschreven, toe te bedelen.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

STAD BRUGGE/ 22e afdeling

In een appartementsgebouw met aanhorigheden, genaamd "Residentie Prinses Paola", staande en gelegen te Brugge Assebroek, Prinses Paolalaan 25, gekadastreerd of het geweest zijnde in de sectie C nummer 0208 K 3, met een oppervlakte van duizend tweehonderd vierenvijftig vierkante meter (1.254 m2):

A. De garage G1 omvattende volgens de beschrijving in de basisakte:

In privatieve en uitsluitende eigendom: de garage zelf;

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/duizendsten (10/1.000sten) der

gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

B. De garage G3 omvattende volgens de beschrijving in de basisakte:

In privatieve en uitsluitende eigendom: de garage zelf;

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/duizendsten (10/1.000sten) der gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Voor de verdere beschrijving van de gemeenschappelijke delen verwijst de instrumenterende notaris de partijen naar de hierna aangehaalde basisakte met aangehechte plannen, waarin deze gemeenschappelijke delen beschreven zijn en waarvan partijen erkennen kennis genomen te hebben.

DE TOEBEDEELDEN, hierna genoemd "de Verkrijger"

De heer LUICKX Rudy voornoemd en zijn echtgenote voornoemde mevrouw DECOCK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Martine ontvangen de volledigheid van het voornoemd onroerend goed, zijnde aldus een proportionele toebedeling voor wat het onroerend goed betreft, zoals hierna bij de pro fisco bepalingen bepaald.

TOEBEDELING IN HET KADER VAN DE VEREFFENING

PRO FISCO SCHATTING en verzoek toepassing artikel 129,2° en 30 Wetboek van

Registratierechten

PROPORTIONELE TOEBEDELING van het onroerend goed aan de verkrijgers die samen 100 %

der aandelen bezitten

Partijen bepalen pro fisco de waarde- -van het onroerend goed (de 2 garages elk zestienduizend euro (¬ 16.000,00) orgezËrhenl'ijk..bp, TWEE EN DERTIGDUIZEND EUR (¬ 32.000,00) doch gezien het om een toebedeling .in het kader van de vereffening van de onderhavige vennootschap gaat, in een proportionele verhouding, toebedeling aan de 2 vennoten die samen honderd procent (100 %) bezitten, dewelke vennoten reeds vennoot waren bij de voormelde aankoopakte (de dato 10 juni 2000) door onderhavige vennootschap van het onroerend (alsook waarbij de heer Rudy Luicloc zelf mede-inbrehger:was),, dit-'aan het verkooprecht geregistreerd, conform artikel 129,2° en 30 van het Wetboék Van Registratierechten, met als gevolg hiervan

heffing aan het vast recht. "

VIJFDE BESLUIT  onmiddellijke sluiting vereffening

De vergadering stelt vast en verklaart dat de vereffening zonder voorwerp is aangezien deze, gelet op de voorgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is.

De vergadering besluit daarop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT

Ingevolge de vereffening-van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder voornoemde heer Rudy LUICKX.

Doch ingevolge artikel 185 Wetboek van Vennootschappen wordt de zaakvoerder bij gebreke aan vereffenaar ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd zoals hiervoor vermeld.

De zaakvoerder heeft vci6r het ontbindingsbesluit de passiva aangezuiverd onder zijn verantwoordelijkheid (én aansprakelijkheid).

Zelfde vergadering beslist eveneens tot kwilting van de zaakvoerder voor de periode ingegaan op 1 januari 2014 en op vandaag afgesloten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: 8020 Oostkamp, Berkenstraat 2.

VOLMACHT

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de Vennootschap aan de heer Rudy Luickx tenetinde'net veretteningssaldo uk te keren aan de vennoten en om desgevallend (Mer deze bankrekening(en) af te sluiten.

Voornoemde vennoten, hier aanwezig, verklaren dat de voornoemde balansen volledig correct zijn opgemaakt en dat zij geen kennis hebben van daarop niet vermelde activa en/of passive posten.

De uittredende zaakvoerder voormeld wordt gemachtigd om eventuele nog opduikende vorderingen te innen, ter verdeling onder de vennoten.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zal aan de vennoten worden toebedeeld,

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan zakenkantoor Lauwers te Brugge Sint-Kruis, Moerkerkse Steenweg 19 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, ter vervulling van de fiscale verplichtingen inzake vennootschapsbelastingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het vervullen van de formaliteiten inzake de schrapping Vil de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

STEMMING

Al deze besluiten worden genomen en goedgekeurd bij éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kese!, geassocieerd notaris,

Neergelegd:

- Expeditie van de ontbinding, in vereffeningstelling en sluiting van vereffening

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/07/2013 : BG088216
05/09/2011 : BG088216
27/08/2010 : BG088216
01/09/2009 : BG088216
05/09/2008 : BG088216
30/08/2007 : BG088216
26/07/2006 : BG088216
05/10/2005 : BG088216
07/07/2004 : BG088216
05/08/2003 : BG088216

Coordonnées
LUICKX RUDY

Adresse
BERKENSTRAAT 2 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande