LUKA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUKA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.166.094

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod wom 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14005172*

11

Vc

behc aar Be%ç

Staat

NEER ia GD TER GR1FFiE VAN uL

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

op, ) 8 DEC. 20g'

e grlffler.

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.166.094

Benaming

(voluit) : LUKA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 8377 Zuienkerke, Weimanstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 27.11.2013, dragende de melding "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 3 december 2013, twee bladen, geen verzendingen, boek 232, blad 92, vak 3. Ontvangen : vijftig Euro (¬ 50,00). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) Kurt Van Loo, Adviseur a.i." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LUKA" besloten heeft:

1) Het kapitaal te verhogen met vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00), om het te verhogen van zeventig duizend euro (¬ 70.000,00) tot vijfhonderd zeventig duizend euro (¬ 570.000,00). Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal niet gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalsaandelen.

2) Op de volledige kapitaalverhoging werd ingeschreven door de heer Lugy Vervaele en mevrouw Karin ' Beuselinck. De kapitaalverhoging is totaal volgestort ten belope van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00), door een storting in geld, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) beschikt.

3) Artikel 5 van de statuten werd vervangen door volgende tekst :

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd zeventig duizend euro (¬ 570.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierentwintig (24) aandelen, zonder nominale waarde, die elk

één/vierentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 13.05.2013, NGL 24.06.2013 13209-0296-013
29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 14.05.2012, NGL 26.06.2012 12211-0412-013
15/02/2012
ÿþgtaatsblad -15162/2Ô12 - Annexes du Moniteur belge

Motl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NetWiF:LttillterGHIF9MEde'

s, 11111111111111$§11111111

ao3aeoe

Ondernemingsnr : 0441.166.094

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel : RFCHTBM1KVAN K(30PIiANDEL

mom n. 1),;c j~ ~ ='I~RtJGOE (Afdeling Brugde, rr~~

0 8 -C l- 2012I 7 JAN. 2012 er

Griffie

BELGISCH STRATSBLAD

LUKA

naamloze vennootschap

te 8377 Zuienkerke, Weimanstraat 37

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 22.12.2011, dragend de melding "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 27 december 2011, drie bladen, één; verzending, boek 224, blad 69, vak 10. Ontvangen : vijfentwintig Euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur (a.i.) Billiau B," blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze: vennootschap "LUKA" besloten heeft:

1° De eerste zin van artikel 2 aan te passen aangezien de maatschappelijke zetel werd verplaatst bij: beslissing van de algemene vergadering de dato 10/05/2010, gepubliceerd alsvoor op 31/05/2010 onder, nummer 10077578 : "ARTIKEL 2. ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8377 Zuienkerke,, Weimanstraat 37."

2° De eerste alinea van artikel 7 te vervangen door volgende tekst : "De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende, de persoon van elk aandeelhouder zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen."

3° Volgende artikelen te wijzigen:

1) de derde paragraaf onder 'gehele of gedeeltelijke weigering' van artikel 8 van de statuten te schrappen

2) artikel 10 te vervangen door volgende tekst

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of: rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer: evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de: vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden: bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dati er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de' clausule vermeld onder artikel 11 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van: bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die; belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels. van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de; bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene: vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de: overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een' nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering: geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij; afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige: bestuurders.'

3) artikel 16 te vervangen door volgende tekst

"Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam`

die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

StaatsbTad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

y

wordt vijftien (15) dagen voor de vergadering een aangetekendé brief gezonden die de agèndá-irérmeidt; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de bestuurders en de eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief."

4) artikel 18 te vervangen door volgende tekst

"ARTIKEL 18. TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste zeven werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag niet beschouwd als een werkdag."

5) artikel 31 te vervangen door volgende tekst

'Benoeming van vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de'. vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.'

4° Het ontslag van mevrouw Denise Zwaenepoel (identiteitskaartnummer 591 3112787 62, ' rijksregisternummer 28.06.09-066.03, wonende te 8600 Diksmuide, Grote Markt 36) ais bestuurder te ' aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 09.05.2011, NGL 26.05.2011 11124-0007-012
31/05/2010 : BG071999
18/05/2010 : BG071999
02/06/2009 : BG071999
03/07/2008 : BG071999
31/05/2007 : BG071999
25/01/2007 : BG071999
29/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+Ta= -'~ -er-

Ondememingsnr : 0441.166.094 Benaming

(voluit) : LUKA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Weimanstraat 37, 8377 Zuienkerke (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 11 mei 2015.

Met éénparigheid van stemmen wordt besloten tot de herbenoeming van de heer Lugy Vervaele, Weimanstraat 37 te 8377 Zuienkerke, als bestuurder. Zijn mandaat, dat onbezoldigd is, geldt voor een periode van 6 jaar, hetzij tot de Algemene Vergadering te houden in het jaar 2021.

Met éénparigheid van stemmen wordt besloten tot de herbenoeming van LUKAS NV, Weimanstraat 37 te 8377 Zuienkerke, ais bestuurder. De heer Lugy Vervaele is de vaste vertegenwoordiger van LUKAB NV, Het mandaat, dat onbezoldigd is, geldt voor een periode van 6 jaar, hetzij tot de Algemene Vergadering te houden in het jaar 2021.

De heer Lugy Vervaele wordt aangesteld als gedelegeerd-bestuurder in de raad van bestuur van huidige vennootschap voor de duurtijd van het mandaat van bestuurder,

Lugy Vervaele

Gedelegeerd-bestuurder

~

hi l^RGEL GO Griffie AechtbanK Koophandel

16 JUN 2015

Gent Afars i%ruggeJ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/05/2005 : BG071999
24/05/2004 : BG071999
13/06/2003 : BG071999
26/05/2003 : BG071999
30/05/2002 : BG071999
02/06/2001 : BG071999
01/06/2000 : BG071999
19/12/1997 : BG71999
14/06/1997 : BG71999
01/01/1993 : BG71999
01/01/1992 : BG71999
03/08/1990 : BGA8290

Coordonnées
LUKA

Adresse
WEIMANSTRAAT 37 8377 ZUIENKERKE

Code postal : 8377
Localité : ZUIENKERKE
Commune : ZUIENKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande