LUPIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUPIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.799.438

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 01.07.2014 14238-0307-010
24/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

IiE 5RGELEGO ter GRIFFIE dei

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TE

13RUeGE (Afdi ing $&Lige)

n: 12 SEP, 2013

f,

Ondernemingsar Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Verhoging Maatschappelijk Kapitaal - Aanpassing van de Statuten

Er blijkt uit de notulen op tien september tweeduizend dertien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

Om de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, KOOPMAN Vincent.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere vennoot erkent hierna kennis te hebben en in het bezit te zijn van de verslagen. Beide verslagen worden neergelegd voor de notaris.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

" 6. BESLUIT

De realisatie van de kapitaalverhoging bij de inbrenggenietende vennootschap BVI3A LUPIER bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de twee rekeningen courant door de twee bestaande vennoten ten belope van elk EUR 50.000,00. Hierdoor stijgt het maatschappelijk kapitaal tot EUR 118.600,00.

Als vergoeding voor de inbrengen ln natura creërt bvba LUPIER 2 nieuwe volledig volgestorte kapitaalaandelen, vergoeding die conventioneel is bepaald tussen partijen. Er zijn geen andere vergoedingen of voordelen voor de in-brengen.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

" De controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het college van zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennoot-schap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid:

.Dat de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden enige methode van waardering in de gegeven

omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van

waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde verhoogd met het agio van de

tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willener tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatig-held en billijkheid van de verrichting.

Knokke-Heist, 4 september2013.

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor."

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van

stemmen.

Om het kapitaal te verhogen ten belope van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-) naar honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600-), door de creatie van twee (2) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad





*1314551



0832.799.438

Lupier

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 25

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een gedeelte van een schuldvordering ten belope van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00-) door de bvba CP PROJECTS en ten belope van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00-) door de bvba HOUCK PROJECTS en van de uitgegeven nieuwe aandelen één aandeel wordt toegekend aan de bvba CP PROJECTS en één aandeel wordt toegekend aan de bvba HOUCK PROJECTS, zodat deze twee nieuwe aandelen bijgevolg volgestort zijn, in tegenprestatie van de inbreng.

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedge-ikeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Om de inbreng te verwezenlijken

Op dit ogenblik is tussengekomen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CP PROJECTS" met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Leopoidlaan 102, ingeschreven in het register voor rechtspersonen met ondernemingsnummer BTW BE 0677.395.342 RPR Brugge.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer COLPIN Pierre Alfons Nicole, rijksregistemummer 69.05.27.453-27, wonende te 8301 Knokke-Heist, Van Hoenackerpad 7, benoemd bij besluit van vijf mei tweeduizend en acht, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien mei volgend onder nummer 2008105119-073112.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOUCK PROJECTS" met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 25, ingeschreven in het register voor rechtspersonen met ondememingsnummer BTW BE 0471.771.079 RPR Brugge.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer HOUCK Luc, rijksregistemummer 58.04.10.385-76, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 25, benoemd in voormelde oprichtingsakte.

Die elk, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap LUPIER en aantoont dat zij elk houder zijn van een zekere, vaststaande en eisbare schuldvordering ten laste van de voornoemde vennootschap "LUPIER",

Vervolgens verklaart voornoemde bvba CP PROJECTS inbreng te doen in de vennootschap LUPIER van een gedeelte van haar schuldvordering, ten bedrage van vijfig duizend euro (¬ 50.000,00-), ten aanzien van desbetreffende vennoot-schap.

Vervolgens verklaart voornoemde bvba HOUCK PROJECTS inbreng te doen in de vennootschap LUPIER van een gedeelte van haar schuldvordering, ten bedrage van vijfig duizend euro (¬ 50.000,00-), ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Om de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging vast te stellen

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00-) en is vertegenwoordigd door honderd en twee (102) gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedgekeurd en aangenomen met eenparigheld van stemmen.

Om de tekst van ARTIKEL 29 van de statuten, betreffende de vereffening van de vennootschap, in overeenstemming met de vigerende wetgeving.

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Om de statuten te wijzigen

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande resoluties,

beslist de vergadering de tekst van artikel 5 en artikel 29 van de statuten integraal te schrappen en te

vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende ais volgt:

"ARTIKEL VIJF - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD

EURO¬ 118.600,00

Het is verdeeld in honderd en twee (102) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buiten-'gewone

algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikel 302

en artikelen 305 tot en met 313 W.Venn.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en

kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en

vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar. Evenwel is hij ertoe' ge-houden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtge-ibruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht. In geval de vennootschap éénhoofdig is geworden, geldt evenwel de bepalingen van artikelen 237 en 344 W.Venn.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone alge-mens vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtne-lming van de bepalingen van artikelen

316 tot en met 318 W.Venn.. De oproe-+ping tot deze vergadering moet het doel van de

kapitaals-'verminde-+ring en de wijze waarop ze zal gebeuren vermelden. Bij iedere kapitaalsvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behan-Ideld worden.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - Vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, bij meerderheid van twee derden van de stemmen, behoudens bij toepassing van de laatste paragraaf van dit artikel. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder als vereffenaar beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan echter steeds te allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit wonden aangewezen. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de ven-nootschap en de vereffeningkosten te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

De algemene vergadering kan er tevens voor opteren om geen vereffenaar(s) te benoemen. In dat geval zal bij de algemene vergadering die tot ontbinding beslist op zelfde moment onmiddellijk de vereffening worden afgesloten. Dit kan echter enkel indien cumulatief volgende voorwaarden zijn vervuld:

-Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-Er mogen geen passiva meer zijn op grond van de staat van activa en passiva ais bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

Alle aandeelhouders of vennoten moeten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en hier-toe beslissen met éénparigheid van stemmen."

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Om volmacht te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd véér de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

Voor-V2foouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 28.06.2013 13226-0183-010
24/01/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR st-L-CELEGDTER GRIFFIE VAN DE

oiRECTIon RECHTBANK VAN KOORHANDEL TE

1 ni BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

7 .ur ZOtI op:

_GISCH STAATSBLAD 3 1 -12- 2010 De griffier.

BESTUI.R I

Griffie

Vc behc aar Bell

Staa "11012353`

Ondernerningsnr :

83 2 199.. 438

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : LUPIER

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kalvekeetdijk 25

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Eric Deroose, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op 2811212010.

Vorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: LUPIER

Zetel van de vennootschap: te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 25

Duur : Onbepaalde duurte rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Oprichters:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CP PROJECTS" met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 102, ingeschreven in het register voor rechtspersonen met ondernemingsnummer BTW BE 0677.395.342 RPR Brugge. Opgericht bij akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op vijftien juni tweeduizend, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes juli volgend onder nummer 20000706-242.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer COLPIN Pierre Alfons Nicole, rijksregisternummer 69.05.27.453-27, wonende te 8301 Knokke-Heist, Van Hoenackerpad 7, benoemd bij besluit van vijf mei tweeduizend en acht, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien mei volgend onder nummer 2008/05/19-073112.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOUCK PROJECTS" met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 25, ingeschreven in het register voor rechtspersonen met ondernemingsnummer BTW BE 0471.771.079 RPR Brugge. Opgericht bij akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op twintig april tweeduizend, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes mei volgend onder nummer 20000506-46. Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer HOUCK Luc, rijksregisternummer 58.04.10.385-76, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 25, benoemd in voormelde oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, geplaatst in speciën en gedeeltelijk volstort als volgt: door CP Projects voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van drieduizend honderd euro waarvoor haar vijftig aandelen worden toegekend en door Houck Projects voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van drieduizend honderd euro waarvoor haar vijftig aandelen warden toegekend.

Boekjaar: Van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

Reserve, winstverdeling, ontbinding: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht za! worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld . naar het voorschrift van. artikel 320 W.Venn.. _Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Zaakvoerders: De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaak-voerder(s) onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: 'Voor "LUPIER", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de (een) zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten. Het uittreden van een

zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand nà het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien

Commissaris: geen

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland de uitbating van een maatschappij voor onroerende goederen. Het aankopen, verkopen, ruilen van onroerende goederen, het verkavelen van bouwgronden, het huren, verhuren, bouwen en verbouwen, het beheren van onroerende- en roerende goederen voor eigen rekening. Het optreden als bouwpromotor en coördinator. Het bouwen, verbouwen, het verkavelen, de bouwpromotie en de projectontwikkeling in de onroerende sector. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke . andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie. De vennootschap mag bijgevolg en al dan niet mits vergoeding optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Voomoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins limitatief. De algemene vergadering der vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. Jaarvergadering: de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur. De eerste algemene vergadering heeft plaats op laatste woensdag van de maand juni in tweeduizend en twaalf.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niet-statutaire zaakvoerders:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CP PROJECTS" voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de Heer Colpin Pierre Alfons Nicole, wonende te 8301 Knokke-Heist, Van Hoenackerpad 7, benoemd bij besluit van de algemene vergadering de dato vijftien februari tweeduizend en zeven, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart volgend onder nummer 2007-03-14039944.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOUCK PROJECTS" voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de Heer Houck Luc, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 25, benoemd bij besluit van de algemene vergadering de dato vijftien februari tweeduizend en zeven, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart volgend onder nummer 2007-03-14-039944.

Hun ambt is onbezoldigd en voor een onbepaalde duur.

Indien de bvba LUPIER wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een andere vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door de Heer Colpin Pierre worden uitgeoefend.

Overname: De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sedert één december tweeduizend en tien.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd vôór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, geassocieerd notaris.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-`befio°udbn

aan het

Belgisch £taátsbltd

Coordonnées
LUPIER

Adresse
KALVEKEETDIJK 25 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande