M-IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M-IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.511.642

Publication

27/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

II *1313275 l







- -- -- -Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad --27/08/2013 Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 03-3 7. , 2f4- c42

Benaming

(voie : M-IT

(verkort)

Rechtsvorm : Starter Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel " Vichtsesteenweg 62, 8570 Anzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op 13.08.2013, nog ter registratie, dat er opgericht werd een starter besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dragende de maatschappelijke naam M-IT met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Vichtsesteenweg 62, voor een periode van vijf jaar in de huidige vorm. Indien het kapitaal van de vennootschap het bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 eur) bereikt, indien de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers tewerkstelt of ten laatste na vijf jaar na de oprichting, verliest de vennootschap het statuut van "Starter" en wordt ze omgezet naar een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of naar een andere vennootschapsrechtelijke vorm.

De oprichter was :

De heer IDE Michiel Jan Oscar, geboren te Ieper op 31 oktober 1982, ongehuwd, wonende te 8570 Anzegem, Vichtsesteenweg 62.

De vennootsohap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- het programmeren van software en het verlenen van informatica-, en IT-diensten;

- het organiseren van opleidingen, seminaries, cursussen, activiteiten, enzovoort;

- het uitgeven en publiceren van handleidingen en vakliteratuur;

- de creatie, ontwikkeling, het programmeren, de verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering en algemene vertegenwoordiging van software voor toepassingen in de informatica;

- het sluiten van oommissiecontracten In verband met bovenvermelde activiteiten;

- het uitbaten van een klein- en groothandel in uitrusting en toebehoren voor computers, informatica en randapparatuur.

- het verlenen van dienstverlening/service in de meest ruime zin met betrekking tot hoger genoemde activiteiten en handel voeren in aile aanverwante artikelen, producten en diensten;

- het uitbaten, ter beschikking stellen, huren of verhuren van een multifunctionele ruimte ais verbruiks-, vergader-, opleidings-, wachtruimte, enzovoort;

- alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, management-vennootschap, en adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen. Deze activiteiten betreffen onder meer het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar. Dit alles in de ruimste zin van het woord;

- alle verrichtingen die betrekking hebben op het oordeelKundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals :

* onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

" beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen;

- het uitvoeren van administratieve prestaties voor derden en het uitvoeren van diensten op het vlak van advies, studie, organisatie en opvolging;

Op de laatrite blz. van t uik_L v~rineldel Recto :Naton en ticsedanighe¬ d van de instrümdliEerende nota¬ is, hetzij ')ar de jrarso(o}n(effi

bt;voegci reatitztaerwaon ten aanzisen van oerden te vertegen.veordtgen

alenu5 Naarn n handtnkeraing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in het algemeen alle roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken er van geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen voor zover de hiervoor beschreven activiteiten niet voor wettelijke monopolies zijn voorbehouden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEDUIZEND ZESHONDERD EURO (2.600 EUR). Het is verdeeld in 13 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1f13de van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volgestort, en wel als volgt:

De heer Michiel IDE voornoemd : TWEEDUIZEND ZESHONDERD EURO (2.600 EUR)

Het genoemd bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Als vergoeding voor deze inbrengen worden volgende volgestorte aandelen toegekend;

Aan de heer Minhiel IDE voornoemd, die aanvaardt: 13 aandelen.

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Michiel IDE voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbepalingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer oommissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootsohap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand januari, om tien uur in de voormiddag; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft reoht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

t ehotmi.en aan fret Beigloott Stea0blkd

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

10 het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk Jaar ten minste vijfentwintig procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds overeenkomstig artikel 319bis van het Wetboek van Vennootschappen. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 eur) en het geplaatst kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, of er een andere bestemming aan geven.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden warden in het jaar 2015.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2014 en het is aangevangen op 1 juli 2013, aangezien de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert die datum.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck te Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte (afgeleverd vÔ6r registratie)

.Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad  27/08/2011 Annexes-du Moniteur-belge

Op de laatsttt blz. vars Luik 8 vetrnekclen Roto ' Naam en hoedanigheid van de inerumenierende notaris hetzij van de perse(a)n(an) bevoec)d de rerhteporeoon ten aanzien van derden te vertegenv oororgen

Voreo : Naam en handtekening

06/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

23ÂP, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

*Wied, KORTRIJK



Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsbl

Ondernemingsnr : 0537.511.642

Benaming

(voluit) : M-IT

(verkort) :

Rechtsvorm : Starter Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vichtsesteenweg 62, 8570 Anzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op EENENTWINTIG APRIL TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Starter Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid M-IT, met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Vichtsesteenweg 62. RPR Gent, afdeling Kortrijk. Ondernemingsnummer: 0537.511.642 ; B.T.W.-nummer : BE 0537.511.642, met eenparigheid van stemmen de; volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

1/ De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat nu vastgesteld' is op TWEEDUIZEND ZESHONDERD EURO (2.600 EUR), bij wijze van inbreng in geld, te verhogen met een

" bedrag van ZESTIENDUIZEND EURO (16.000 EUR) om het te brengen van TWEEDUIZEND ZESHONDERD EURO (2.600 EUR) tot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), door uitgifte van 80 nieuwe

" aandelen zonder nominale waarde, die in speciën zullen volstort worden, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf heden (pro rata temporis).

2/ Alle aandeelhouders verzaken, elk individueel, wat deze kapitaalverhoging betreft, aan de uitoefening van elk mogelijk voorkeurrecht.

3/ De heer Michiel Ide voornoemd verklaart, na de voorlezing te hebben gekregen van al het bovenstaande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op deze 80 nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt als volgt in geld ingeschreven

- op 80 nieuwe aandelen door de heer Michiel Ide voornoemd, hetzij voor een bedrag van ZESTIENDUIZEND EURO (16.000 EUR).

Deze som vertegenwoordigt het volledige bedrag van huidige kapitaalverhoging, waarop dus volledig werd ingeschreven.

Er wordt uitdrukkelijk verklaard dat deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 269§2 WIB. Overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van ZESTIENDUIZEND EURO (16.000 EUR) gestort op een bijzondere rekening, en wel als volgt :

- door de heef Michiel IDE voornoemd : ZESTIENDUIZEND EURO (16.000 EUR).

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en nadat de optredende notaris het bericht heeft gegeven van het verlijden van de onderhavige akte.

Het totale bedrag der stortingen, hetzij ZESTIENDUIZEND EURO (16.000 EUR) is van nu af ter beschikking van de vennootschap, zoals comparanten verklaren en erkennen.

4/ De vergadering stelt vast dat op de kapitaalverhoging volledig ingeschreven werd, en deze volledig volstort is, zodat het maatschappelijk kapitaal gebracht is op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 93 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/93ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

5/ Gevolg aan deze kapitaalverhoging verliest de vennootschap het statuut van "Starter" en wordt ze. omgezet naar een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TWEEDE BESLISSING -AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

..l

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen en aldus een nieuwe tekst tot stand

te brengen, onder meer op volgende punten:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij

draagt de naam " MAT ".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 13 augustus 2013.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (18.600 EUR). Het is verdeeld in 93 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder

1/93ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren,









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd v66r registratie)









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M-IT

Adresse
VICHTSESTEENWEG 62 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande