M & M ASS.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M & M ASS.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.682.357

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 22.07.2013 13330-0182-013
06/06/2012
ÿþmod 11,1

'II T In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

*12101026"

Ondernemingsnr : 863682357

Benaming (voluit) :M 8r. M ASS.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

" Zetel : leperstraat 16

8970 Poperinge

Onderwerp akte :GERUISLOZE FUSIE : VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE

VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan Mourisse, Notaris met standplaats te ` Roesbrugge-Haringe/Poperinge de dato VIJFTIEN MEI TWEEDUIZEND TWAALF, geregistreerd onder volgend relaas "geboekt te leper  Kantoor Poperinge  de vijftien mei tweeduizend twaalf  vijf bladen één verzending boek 447 blad 09 vak 03, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de ontvangen a.i. L Engels" dat werd gehouden, de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS.", met zetel te 8970 Poperinge, leperstraat 16, BTW BE; ;; 863.682.357, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0863.682.357, RPR leper;

'

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Wim Van de Putte,;, Notaris te Poperinge op zestien februari tweeduizend vier, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch, Staatsblad van vijf maart daarna, onder nummer 2004.05.03104038270

Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd, zo werd verklaard.

Uit gezegde blijkt dat niet eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen, alhier letterlijk,; geciteerd :

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders, thans geldig vertegenwoordigd, verklaren; kennis te hebben genomen van het fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschappen; in datum van tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, dit door er een kopie van te hebben ontvangen, hierbij:: geen opmerkingen geformuleerd te hebben en instemmen met elle gegevens en besluiten erin vervat, reden waarom zij de Voorzitter ontslaat van enig onderzoek en bespreking van het fusievoorstel opgemaakt door de, betrokken bestuursorganen.

TWEEDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluit aldus dat het gehele vermogen van, de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS" zowel de rechten als haar verplichtingen, de algeheelheid van:: °, de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden als gevolg van ontbinding,` zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS.", die, houdster is van alle aandelen van de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS".

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap, zijnde de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS,",! wordt bepaald op één januari tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen sinds één januari tweeduizend en twaalf door de Naamloze Vennootschap "VKP; PROJECTS" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde de Besloten` Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS.", en de sindsdien verworven resultaten zullen de rekeningen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS." geboekt worden.

Overeenkomstig artikel 726,§ 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE EFFECTIEVE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

De vergadering verzoekt mij, Notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS" op de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid:; "M & M ASS." vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane', vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

beh

as Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

r . "

mod 11.1

Voor-'`behoudèn (aard het' Belgisch Staatsblad



Op dit ogenblik komt tussen : De Heer Marc VANDOOLAEGHE, alhier verschijnende en handelend overeenkomstig de machtiging hem verleend door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS", waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende notaris op heden, voorafgaandelijk aan deze.

Die de vergadering in kennis stelt van het goedgekeurd besluit tot fusie door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de opschortende voorwaarde van toepassing op de genomen beslissingen van de overgenomen vennootschap bijgevolg verwezenlijkt is.

De fusie is verwezenlijkt overeenkomstig het voormeld fusievoorstel.

Bijgevolg is de fusie tussen de voornoemde vennootschappen definitief geworden.

Het gehele vermogen, zowel activa als passiva, van de overgenomen vennootschap is bijgevolg ' overgegaan naar de overnemende vennootschap.

Algemene voorwaarden van de overdracht

Het overgaan van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS" op de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS." geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

I.De vermogensovergang die geschiedt bij wijze van ontbinding zonder vereffening van de overgenomen Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS" op de overnemende vennootschap, geschiedt onder algemene titel en omvat alle lopende overeenkomsten, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

De verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, gaan onverkort over op de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS." met aile rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet vervuld worden dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenwerpelijk te maken.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht haar naam te gebruiken, haar clientèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar exploitatie. De overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS." zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, en de plaats worden gesteld in aile overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden.

2.Alle goederen gaan over in de staat waarin ze zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap "VKP PROJECTS" om welke reden ook.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en ontslaat de ondergetekende notaris om er een nauwkeurige beschrijving van te geven. Voor zoveel als nodig , wordt verwezen naar de eigendomsoverdracht

3.De overnemende vennootschap zal, met ingang van één januari tweeduizend twaalf alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

4. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de eventuele zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren,

5. De inbreng omvat tevens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

t3. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

a) Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de vennootschap

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap, de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS", voornoemd, worden in de boekhouding van de vennootschap overgenomen zonder dat nieuwe aandelen worden gecreëerd en zonder dat een kapitaalverhoging geschiedt in de overnemende vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS.".

b) Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS".

De vergadering verzoekt mij, notaris, hierop vast te stellen dat vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, zijnde de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS", eveneens gehouden op heden, voorafgaandelijk aan deze, samen met de algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS.", Waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de vennootschap "VKP PROJECTS" vanaf heden ophoudt te bestaan.

Gegeven het voorgaande is aldus de voorgenomen eigendomsoverdracht van de hierna vermelde onroerende goederen van de overgenomen Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS" naar de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS." definitief :

BESCHRIJVING ONROERENDE GOEDEREN

Stad POPERINGE  EERSTE Afdeling  voorheen POPERINGE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1. Een WOONHUIS op en met grond, gelegen te 8970 Poperinge, lepersestraat 16, gekadastreerd volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel "Poperinge, eerste afdeling, Poperinge, sectie F, nummer 632", met een oppervlakte volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel van tachtig centiare (80CA)

Kadastraal Inkomen r DUIZEND HONDERD DERTIG euro (¬ 1.130,00)

2.Een INDUSTRII~EL COMPLEX op en met industriegrond, gelegen te 8970 Poperinge, Nijverheidstraat 49, gekadastreerd volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel "Poperinge, eerste afdeling, Poperinge, sectie E, nummer 2231K", met een oppervlakte volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel van tweeënvijftig are achtentwintig centiare (52A 28CA)

Kadastraal lnkomen : ZESDUIZEND ZESHONDERD DRIEËNVIJFTIG euro (¬ 6.653,00)

Voor wat betreft de voorwaarden, bodemattesten, oorsprong van eigendom, hypothecaire toestand ... wordt verwezen naar het tweede besluit van de Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "VKP PROJECTS" verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris op heden, voorafgaandelijk dezer en waarvan een gelijkvormig afschrift samen met onderhavige akte (één geheel vormend) ter overschrijving zal worden aangeboden op het Hypotheekkantoor te leper,

VIERDE BESLUIT : ONTSLAG BESTUURDERS - KWIJTING

Ingevolge de goedkeuring van de fusie, waarvan sprake in het voorgaand besluit, houdt de vennootschap "VKP PROJECTS" vanaf heden op te bestaan en komt er met ingang van heden een einde aan het bestuursmandaat dat de bestuurders van de overgenomen vennootschap hadden,te weten :

1, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M & M ASS,", welk zaakvoerderschap werd uitgeoefend door de vaste vertegenwoordiger, Mevrouw KNOCKAERT Marleen, wonende te 8970 Poperinge, leperstraat 16;

2.De Heer VANDOOLAEGHE Marc, wonende te 8970 Poperinge, leperstraat 16;

in betreffende vennootschap uitoefenden, dit alles zoals vastgesteld in het proces-verbaal van , buitengewone algemene vergadering van de vennootschap "VKP PROJECTS", eveneens gehouden ten ' overstaan van ondergetekende notaris op heden, voorafgaandelijk aan deze.

De algemene vergadering aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap dat de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de ovememende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de ' overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat dat zij uitoefenden van één augustus ' tweeduizend en negen tot op heden.

VIJFDE BESLUIT : VOLMACHT

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid van in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten Inzake inschrijving, ' wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de Heer Karim WAROQUIER, zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WAROQUIER, kantoorhoudend te 8550 Zwevegem, Ellestraat 247 evenals diens medewerkers en bedienden.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Stephan Mourisse, met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge

worden tevens neergelegd

gelijkvormig afschrift van akte dd.15.05.2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-befoudèn 'aaí heli Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.03.2012, NGL 30.05.2012 12136-0516-013
06/04/2012
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

im IMillole81j111J111



Onderneniingsnr . 0863682357

Benaming

(voluit) : M&M Ass.

Rechtsvorm Ï Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " leperstraat 16 - 8970 Poperinge

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BVBA M&M Ass. de NV VKP Projects met zetel te 8970 Poperinge, leperstraat 16, BTW BE 0417.527.392 ingeschreven in het RPR leper overneemt.

Marc Vandoolaeghe

Zaakvoerder

Bijlagen-bij-het Btlgisch- Staatsblad -ijf>04/20i2 - Annerés dü Müïiitëür %élgè

Op de 'natste plz. van Luik B vermelden Recto ° Naam en hoedanngneid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 12.07.2011 11283-0128-013
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 09.07.2010 10293-0479-013
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 23.07.2009 09468-0045-013
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 04.07.2008 08368-0186-013
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 23.07.2007 07448-0367-013
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 10.07.2006 06441-3080-013
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0194-011
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 20.07.2016 16340-0021-011

Coordonnées
M & M ASS.

Adresse
IEPERSTRAAT 16 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande