M. HOSTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M. HOSTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.545.143

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 25.07.2014 14340-0067-009
10/01/2014
ÿþ noe Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

behouden

aan het

Belgisch

Staateilad Isquement

Ondernemingsnr : 0435.545.143

Benaming

(voluit) : DOKTERSKABINET HOSTE

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Klaverstraat 1 8900 Ieper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging I Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4; ondernemingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 30 december 2013,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van eert besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERSKABINET HOSTE" met zetel te 8900 leper, Klaverstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper onder nummer 0435.545.143, met eenparigheid van stemmen beslist heeft

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "M. HOSTE".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van de wijziging van

het maatschappelijk doel.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 30 september 2013.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het huidige doel van de vennootschap te wijzigen en te vervangen door de volgende

tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-venno(o)t(en) op het gebied van de radiologie, rekening houdend met de Medische Plichtenleer

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag haar middelen investeren of beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring van onroerende goederen, zowel in volle en blote eigendom als in vruchtgebruik, en de oprichting en renovatie van gebouwen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit als bijkomstig doel, zonder dat dit evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap mag aantasten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bif het" $elgisch Stan'sülKe-1II10172U14 - Annexes du-Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassoclaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal voortaan uit te drukken In euro, te weten thans achttienduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge bijzondere algemene vergadering de dato 23 december 2013 werd beslist tot een tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van in totaal driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), welke dividenduitkering kadert in de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting.

De algemene vergadering stelt vast dat naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering de enige vennoot zijn intentie heeft geuit om het hen respectievelijk uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk terug in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

ZEVENDE BESLUIT

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend, zijnde van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00), om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 288.592,01), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLUIT

Aan de huidige aandeelhouder werd de mogelijkheid geboden deel te nemen aan deze kapitaalverhoging, in evenredigheid met het gedeelte van het kapitaal dat zijn huidige aantal aandelen vertegenwoordigt.

De aandeelhouder is op dit aanbod ingegaan. Er wordt vervolgens op deze kapitaalsverhoging ingeschreven door de huidige enige aandeelhouder, zijnde voormelde Heer Marc Hoste ten belope van het volledig bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00), door inbreng in geld.

Het bedrag van deze storting werd v66r het verlijden van deze akte gedeponeerd op een rekening nummer BE84 0017 1516 9659 bij BNP Paribas Fortis. Een bewijs hiervan werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

NEGENDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat ingevolge het voorgaande de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat de vennootschap ingevolge deze kapitaalverhoging aldus beschikt over een kapitaal van tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 288.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W1B en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanneming van een volledig nieuwe tekst van de statuten, rekening houdende met voormelde beslissingen, met de huidige vennootschapswet en de door de Orde der Geneesheren aanbevolen en meest recente versie van de modelstatuten.

Na de artikelsgewijze bespreking en goedkeuring, beslist de vergadering dat de nieuwe tekst van de statuten letterlijk zal luiden als volgt (hierna bij uittreksel weergegeven):

"TITEL L VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm -- naam

.1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam « M.HOSTE ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8900 leper, Klaverstraat 1

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-venno(o)t(en) op het gebied van de radiologie, rekening houdend met de Medische Plichtenleer

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend,

Het doel kan onder meer omvatten

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag haar middelen investeren of beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring van onroerende goederen, zowel in volle en blote eigendom als in vruchtgebruik, en de oprichting en renovatie van gebouwen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit als bijkomstig doel, zonder dat dit evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap mag aantasten.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren, De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro één cent (¬ 288.592,01).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 15. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd door de enige vennoot, die geneesheer is.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, allen vennoten-geneesheren, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De duur van voormelde mandaten is evenwel steeds beperkt tot de duur van de medische activiteiten.

Indien er meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren zijn, is de duur van het mandaat evenwel beperkt tot zes (6) jaar en is dit mandaat vernieuwbaar.

Artikel 16. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve_ deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Artikel 18. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie Jaar,

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 19. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand mei om veertien (14) uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zef in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering,

Artikel 21. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd,

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen v66r een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

TITEL VI. BOEKJAAR WINSTVERDELING  RESERVES

Artikel 24, Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 25. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan; het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL VII, ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

TITEL VIII, ALGEMENE MAATREGELEN

Artikel 25. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt. (...)",

ELFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. De vergadering verleent in het bijzonder aan het bestuursorgaan de machtiging tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de BVBA Kesteloot Accountancy, met zetel te Poperinge, Boeschepestraat 92, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de insdhrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging;

- verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief;

e I.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Iti tágén bij liè llë giscfi staatsbirád - TOTár%2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/08/2013 : IET000027
23/07/2012 : IET000027
07/07/2011 : IET000027
23/07/2010 : IET000027
19/08/2009 : IET000027
30/07/2008 : IET000027
31/05/2007 : IET000027
27/06/2005 : IET000027
16/08/2004 : IET000027
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 21.08.2015 15438-0112-009
26/06/2003 : IET000027
11/10/2002 : IET000027
12/07/2001 : IET000027
21/10/1992 : IET27
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 05.08.2016 16400-0154-009

Coordonnées
M. HOSTE

Adresse
KLAVERSTRAAT 1 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande