M. MILLER EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M. MILLER EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.202.148

Publication

15/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGIS

N-EERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

BELGE

01 OKT 2014

213K

MON

O

ITEUR

8 -10-

01-1 STAATSBM5't Aeigieg Brugge

De griffie;

11J1,12111.10LII

Il

bah,

aai

Bel Staa

Ondememingsnr : 0891.202.148

Benaming

(voluit): Ni. MILLER EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm: bvba

Zetel: Sint-Kwintens 2 te 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van de bvba M. MILLER EUROPE heeft in zitting van 25.09.2014 met eenparigheid van stemmen het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap aanvaard van de heer Jean-François ENGELS, wonende te 4506HC Cadzand-Dorp (Ned), Zuidzandweg 1, met onmiddellijke ingang. Hij wordt niet vervangen als zaakvoerder.

Douglas VANDEN BERGHE

Statutair zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2014
ÿþ M1

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 NOV 2014

Griffie

14 8390 11 HIlI

Gent Afdeling Brugge De griffier

Ondernemingsnr 0891.202.148

Benaming

(voluit) : M. MILLER EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetei : Sint-Kwintens 2 te 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel

Bij beslissing van de statutair zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap met ingang van vijftien oktober tweeduizend veertien overgebracht van 8300 KNOKKE-HEIST, Sint-Kwintens 2, naar 8300 KNOKKE-HEIST, Zeedijk 700.

Douglas VANDEN BERGHE

Statutair zaakvoerder.

BijEagenTiij Tiet Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 22.12.2014 14698-0104-013
06/01/2015
ÿþ mod 11.1



L% m I ; in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIMINOIR

MONITEUR BE-

2 2 9 -12- 201zi LGISCH STqr1`,

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

. 1 9 DEC 2014

Griffie

Gent AfrI'lirnro Rrugge

B

er

Ondememingsnr: 0891.202.148

Benaming (voluit) : M. MILLER EUROPE

De griffier

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Zeedijk-Het Zoute 700

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : B.A.V - Ontslag statutair zaakvoerder - benoeming niet-statutair zaakvoerder.

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 15 december 2014, neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van :

;De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M. MILLER EUROPE", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 700, RPR Brugge, BTW BE 0891202.148, welke verklaren dat de vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 18 juli :j 2007, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 augustus daarna onder nummer 07119137, en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

BESLUIT 1. ONTSLAG VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

!; De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, ontslag te verlenen aan de thans in functie zijnde statutaire zaakvoerders, de heer ENGELS Nicolas en de heer VANDEN BERGHE Douglas, beiden voormeld, te rekenen vanaf heden,

Er zal hen automatisch décharge verleend worden voor het gevoerde beleid bij de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Zij betuigen alhier beiden hun instemming met het verleende ontslag.

BESLUIT 2. WIJZIGING VAN ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 11 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst "Artikel 11, Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

BESLUIT 3. WIJZIGING VAN ARTIKEL 10 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 10 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 10.

A. Overdracht van aandelen onder de levenden

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen aan andere dan de hiervoor vermelde personen, en die niet over de hiervoor vermelde instemming beschikt, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsebla

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden na het verzoek daartoe vanwege de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

d) Indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen verlangt dat de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen of er een koper voor vinden, zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake de overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

B. Overgang van aandelen bui overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten,

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

BESLUIT 4. BENOEMING VAN EEN GEWONE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer VANDEN BERGHE Douglas, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BESLUIT 5. LAATSTE BESLUjf MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt de werkende notaris om de statuten te coördineren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Afschrift van de akte vâôr registratie;

De Notaris, Christian VANHYFTE.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2015
ÿþV' behi aai Bel Staa i i

i





Mad Word 11.1

Ill e , 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Griiiifie Rechtbank oOp

2'3 MMC 2011

Gent A~ ~iB Brugge

~~d

Ondernemingsnr : 0891.202.148

Benaming

(voluit) : M. MILLER EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Zeedijk 700 te 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van de bvba M. MILLER EUROPE heeft in zitting van 15,12.2014 met eenparigheid van stemmen het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap aanvaard 'van de BVBA VIRA LINE, met zetel te 8300 KNOKKE-HEIST, Sint-Kwintens 2, met onmiddellijke ingang. Hij wordt niet vervangen als zaakvoerder.

Douglas VANDEN BERGHE

Zaakvoerder.

Sijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

5E8GELEGC)

01

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 14.12.2012 12663-0575-014
10/04/2012
ÿþ MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TF

BRUGGE (Afdeling Brugge)

lp: 2 7 NAM' 2012

Griffie r'e"

VI

*12070928"

- L

br

E St

Ondernemingsnr : 0891.202.148

Benaming

(vosuit) : M. MILLER EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Sint-Kwintens 2 te 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van de bvba M. MILLER EUROPE heeft in zitting van 29.02.2012 met eenparigheid van stemmen beslist dat de bvba VIRA LINE, met zetel te 8300 KNOKKE-HEIST, Sint-Kwintens 2, KBO nr 0478.815.952, met ingang van 01.03.2012 zaakvoerder wordt van de vennootschap. De duur van het mandaat is onbeperkt en het mandaat zal bezoldigd zijn. Als vaste vertegenwoordiger van de bvba VIRA LINE zal optreden: de heer Nicolas ENGELS, Sint-Kwintens 2 te 8300 KNOKKE-HEIST.

Douglas VANDEN BERGHE

Statutair zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 14.12.2011 11635-0066-015
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 27.12.2010 10644-0026-014
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 29.12.2009 09907-0372-014
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 29.12.2008 08871-0077-014
12/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
M. MILLER EUROPE

Adresse
ZEEDIJK 700 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande