M.G. TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.G. TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.946.576

Publication

23/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jansdreef 5

8020 Oostkamp (Hertsberge)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten:x opgemaakt door notaris Stefaan Buylaert, te Torhout, op 17 december 2013, geregistreerd op het;:

" kantoor der registratie Torhout op 19 dec 2013 boek 671, blad 65, vak 16, zeven bladen, geen °; renvooien. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) Bij delegatie. De fiscaal deskundige (get.) Anja;; Dejonghe" heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'AUTODIDIBELTRONIC':i onder meer volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het ontslag ais zaakvoerder te aanvaarden van mevrouw Van Cleven Diana voornoemd. De vergadering dankt haar voor de bewezen diensten en décharge van het door haar;; gevoerde beleid zal geplaatst worden op de dagorde van de eerstvolgende algemene vergadering. TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit voor de duur van de vennootschap tot niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw

Martina-Vandewalle, voornoemd, aan te stellen die aanvaardt en bevestigt dat deze aanvaarding door of krachtens de wet niet is verboden,

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen die ieder een gelijk deel ;i van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten uit te drukken in euro, zijnde een bedrag van achttien;, duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01).

VIJFDE BESLUIT .' De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen naar M.G Trading er-,G dienconforme aanpassing van de statuten.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit dat de zetel voortaan zal gevestigd zijn te 8550 Zwevegem, Wulfsbergstraat 18 en dienconforme aanpassing van de statuten

ZEVENDE BESLUIT De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag`, opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hier vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder,' verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief per 30 september 2013 gehecht Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk;, met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van;; koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van de statuten door de volgende nieuwe tekst te vervangen:

' "De vennootschap heeft als doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1LGI."

NEERGELEGD TER GRIFFIE VANDE

)14 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGIT)

Op: 3 1 DEC. 2LrIff1er.

Griffie

.a.

Ondememingsnr : 0438.946.576

Benaming (voluit) :Autodidibeitronic

(verkort) :

MCNfTEUR B

10 -01- 2

BELGISCH

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als het buitenland:

a. De aan- en verkoop, zowel voor kleinhandel als groothandel van alle textielproducten en artikelen vanaf de grondstoffen tot en met het weefsel of het geconfectioneerd artikel.

b, De aan- en verkoop, zowel voor kleinhandel als groothandel vanallerhande kunststoffen en andere grondstoffen en materialen.

' c. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, administratie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

d. Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiders en werknemers.

e, Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

f, Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen.

g. Consultancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van personen en bedrijven betreffende public relations, public affaires, externe en interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit, en dit alles in de breedst mogelijke zin.

h. De organisatie van ondermeer seminaries, opleidingen, studiedagen, conferenties, stages, ateliers, webinars,uitwisselingen en ontmoetingen betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

I. De productie, het opstellen, de redactie, het drukken, de verdeling, het uitgeven, het verspreiden en promoten van publicaties, documenten en informatiedragers betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

j, Het ter beschikking stellen aan derden van lokalen, materiaal en personeel.

= k. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onrcerend vermcgen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onrcerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de verkoop, het ter beschikking stellen, de bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

I. De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onrcerende verrichtingen te doen die rechtsreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken;

m. De vennootschap kan door middei van inschrijving, inbreng, fusie; opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het doel;

n. De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap kan aile om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

' " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 mod 11.1

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

1) Naam: M.G. TRADING besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) Zetel: 8550 Zwevegem, Wulfsbergstraat 18.

3) Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België . als het buitenland:

a)De aan- en verkoop, zowel voor kleinhandel als groothandel van alle textielproducten en ' artikelen vanaf de grondstoffen tot en met het weefsel of het geconfectioneerd ártikel.

b)De aan- en verkoop, zowel voor kleinhandel als groothandel van allerhande kunststoffen en ; andere grondstoffen en materialen.

c)Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, administratie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

d)Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiders en werknemers.

e)Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere,

f)Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals aile activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen.

g)Consuitancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van , personen en bedrijven betreffende public relations, public affaires, externe en interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit, en dit alles in de breedst mogelijke zin.

h)De organisatie van ondermeer seminaries, opleidingen, studiedagen, conferenties, stages, ateliers, webinars,uitwisselingen en ontmoetingen betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap..

' i)De productie, het opstellen, de redactie, het drukken, de verdeling, het uitgeven, het verspreiden

en promoten van publicaties, documenten en informatiedragers betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

j)Het ter besohikking stellen aan derden van lokalen, materiaal en personeel.

k)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de

-:-aankoop, de verkoop, het ter beschikking stellen, de bouw, verbouwingen, .de binnenhuisinrichting , en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

I)De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtsreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken;

m)De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het doel;

n)De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden ' ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp,

De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

' * g modii.1

aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4) Duur: onbeperkt

5) Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,

6) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

7) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december

8) De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om tien uur

9) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop venichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

10) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank ' van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug-.te - betalen, betalen. de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 17 december 2013

- verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief per 30 september 2013

- coördinatie van de statuten

Notaris Stefaan Buylaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2012 : BG070517
17/08/2012 : BG070517
17/06/2011 : BG070517
02/08/2010 : BG070517
05/09/2008 : BG070517
06/09/2007 : BG070517
29/08/2006 : BG070517
05/10/2005 : BG070517
16/07/2015
ÿþ Mon Word 11.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111110111

,w

~~~~~~~GD

ELGISCH

_ 1 2'.»Jgç

xî: ri_.,," .Ir 'n9tr2r~'~ ;arn~.ti 3, , ,ti ~i=

~~~Tv ~~r, : 2'.»J .



MONITEU; BEL E

~ 9 -ai-

2015

Ondernemingsnr: 0438.946.576

Benaming

(voluit) : MG TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wulfsbergstraat 18, 8550 Zwevegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Volgend op de bijzondere algemene vergadering dd 26/06/2015 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist wat volgt:

Om met ingang per 1/07/2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8850 Ardooie, Polenplein 25 bus 31.

Mevr. Martina Vandewalle

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2004 : BG070517
06/08/2003 : BG070517
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 25.08.2015 15470-0069-009

Coordonnées
M.G. TRADING

Adresse
POLENPLEIN 25, BUS 31 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande