M.I. INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.I. INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.807.271

Publication

11/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307983*

Neergelegd

09-09-2014

Griffie

0561807271

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

M.I. INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Heden VIJF SEPTEMBER TWEEDUIZEND VEERTIEN om achttien uur tien minuten verscheen voor mij, Wouter BOSSUYT, notaris ter standplaats te Brugge:

Mevrouw DE KETELAERE Inge Rachel Joris, geboren te Brugge op 28 mei 1976, wonende te 8000 Brugge, Garenmarkt 36.

Verder genoemd "de comparant" en of  de oprichter .

De comparant verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij op heden heeft opgericht onder de naam  M.I. INVEST met zetel te 8000 Brugge, Garenmarkt 36, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en volledig is geplaatst, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte heeft de oprichter mij een door haar ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij de financiële structuur van de opgerichte vennootschap verantwoordt. Dit stuk werd onmiddellijk door mij, notaris, in ontvangst genomen en voor "ne varietur" ondertekend om bewaard te worden naar het voorschrift van Wetboek van vennootschappen.

De oprichter erkent dat ondergetekende notaris:

1. haar erop gewezen heeft dat in het door het Wetboek van Vennootschappen bedoelde geval, namelijk bij faillissement binnen drie jaar na oprichting, het financieel plan moet overhandigd worden aan de Rechtbank.

2. haar gewaarschuwd heeft voor de draagwijdte van dit plan, meer bepaald wat betreft de hoofdelijke aansprakelijkheid van de oprichter ingeval het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting kennelijk ontoereikend was voor de normale uitoefening van de door de vennootschap voorgenomen bedrijvigheid.

voorafgaande vaststelling

De optredende notaris heeft aan de enige verschijner lezing en uitleg gegeven van artikel 212 van het Wetboek van vennootschappen, luidend als volgt:

 De natuurlijke persoon die enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in het eerste lid bedoelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

De oprichter verklaart op de hoogte gesteld te zijn van de precieze draagwijdte van deze bepaling en hieromtrent geen verdere toelichting meer te wensen.

PLAATSING VAN EN STORTING OP HET KAPITAAL

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Garenmarkt 36

8000 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparant verklaart en erkent:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal en aldus voor de huidige inschrijving neerkomt op honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld is tenminste één vijfde gestort. De comparant verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) waarvoor haar honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend worden.

Thans is een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE80 7460 04726877 bij KBC Bank geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  M.I. INVEST in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op vier september tweeduizend veertien. Dit bewijs van deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

I. STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

TITEL I : BENAMING - ZETEL - DUUR - DOEL

ARTIKEL EEN

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam  M.I. INVEST .

ARTIKEL TWEE

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de

vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen, met dien verstande evenwel dat deze handelingen alleen voor eigen rekening kunnen gebeuren en in geen enkel geval voor rekening van derden;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d) het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard; in de meest ruime zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur;

e) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door hele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen in emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins;

f) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen;

g) het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

h) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

i) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersonen in de handel;

j) alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar dool verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal geenszins tot doel hebben de uitoefening van de activiteit van

beleggingsadvies en vermogensbeheer, zoals bedoeld bij Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk deel. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of centrale over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten. Het verlenen van advies en praktische hulp aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrijven in verband met public relations en communicatie.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort. Met berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Algemene audit-activiteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht,

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij ken de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks

verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

ARTIKEL DRIE

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Garenmarkt 36.

ARTIKEL VIER

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de

voorwaarden die bij de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

TITEL II : KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00)

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder een nominale waarde, die

ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

ARTIKEL TWAALF

Een aandelenregister wordt in de zetel van de vennootschap gehouden.

Het bevat: de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen, de vermelding van de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en rechtverkrijgenden in geval van overgang bij overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen.

TITEL III : BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL DERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) krijgt (krijgen) de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder zijn bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepelijke volmacht.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Aan ieder zaakvoerder of werkend vennoot kan als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een vaste bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ZEVENTIEN

Elk jaar, op 6 december om 19 uur (ongeacht of die dag een zondag of feestdag is) zal een jaarvergadering gehouden worden ter zetel van de vennootschap of gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepings­brieven.

ARTIKEL ACHTTIEN

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die al dan niet vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen, met inbegrip van de digitale handtekening zoals voorzien door artikel 1322, tweede alinea van het Burgerlijk Wetboek.

TITEL V : INVENTARIS - JAARREKENING

ARTIKEL TWINTIG

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL VI : VEREFFENING - ONTBINDING

ARTIKEL VIERENTWINTIG

De vennootschap kan eventueel ontbonden worden overeenkomstig artikel vier van de huidige statuten.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG

Ingeval van ontbinding zal de vereffening geschieden in de tijd en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal vaststellen.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Ingeval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

II. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID  VERBINTENIS-SEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert heden onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neer-legging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, mevrouw DE KETELAERE Inge, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overgangsregeling zaakvoerderS

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprich-tingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichter en dat hij vanaf het ogenblik van de neer-legging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 30 juni 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 6 december 2016 om 19u.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichter wordt een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de BVBA Eyckmans & Co, accountantskantoor, te 8000 Brugge, Sint-Pietersmolenstraat 200/2, vertegenwoordigd door Eyckmans Frans, accountant-belastingconsulent, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor: het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

26/01/2015
ÿþ mod 11.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

MONITE

U

1$ -)t

ach 3 atsblad_bek.eEd te maken kopie ~nitde a`f~~~+~lri" l~i~~~

r flg i~ec~rtbank I`~"~~h~anclal

>~~[~~~ 07 JAN 2015 2015~et'lt AfeIollrlg Grtagge gl"ifffer

STAATSBLA`?

In de bijlagen bij het Belg na neerlegging ter griffie

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0561807271

Benaming (voruit) : M.I. INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Garenmarkt 36

8000 Brugge

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging door inbreng in natura - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA Mi. Invest, waarvan de` zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Garenmarkt 36, waarop alle vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 28 december 2014, dat met, eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

eerste besluit

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de Voorzitter van voorlezing van :

a)Voormeld verslag opgesteld door "figurad bedrijfsrevisoren bvba", met zetel te Sint-Denijs-Westrem, 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door 1 van haar zaakvoerders, hetzij door de, Heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

b)Voormeld verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"11 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit 945 (van de 1.260) aandelen van Invest Wiljo NV en 18.055 (van de 50.310) aandelen van Hof Ten Wijngaerde BVBA ten belope van 2.967.200,00 EUR in M.I.' Invest BVBA, met maatschappelijke zetel te Garenmarkt 36, 8000 Brugge.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

°de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is. voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap' uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

°de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid end duidelijkheid;

°dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste. overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de. fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in. natura niet overgewaardeerd is.

Na de kapitaalverhoging door de inbreng in natura zal het kapitaal 2.985.800,00 EUR bedragen,,: vertegenwoordigd door 29.858 gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk 1/29.858ste van het: kapitaal vertegenwoordigen. Als gevolg van de geplande inbreng in natura van 945 aandelen van Invest Wiljo NV en 18.055 aandelen van Hof Ten Wijngaerde BVBA door Mevrouw Inge De Ketelaere, ten bedrage van 2.967.200,00 EUR, worden 29.672 nieuwe aandelen uitgegeven van M.I. Invest BVBA.

We hebben geen kennis van andere voordelen die als tegenprestatie van de inbreng In natura worden toegekend, behoudens een bestaand mandaat van zaakvoerder voor mevrouw Inge De Ketelaere.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de, rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion"' is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 24 december2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Figurád Bedrijfsrevisoren bvba

Vertegenwoordigd door

Stefaen Beirens

Vennoot"

Voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder zullen hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophanden

twee.e besluit  kapitaalverhoging door inbreng in natura

a)Verhoging van het kapitaal

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen negenhonderdzevenenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 2.967.200,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op twee miljoen negenhonderdvijfentachtigduizend achthonderd euro (¬ 2.985.800,00), door inbreng in natura door de enige vennoot, voornoemde Mevrouw Inge De Ketelaere van:

1. Achttienduizend vijfenvijftig (18.055) aandelen in volle eigendom van de bvba Hof Ten Wijngaerde, met zetel te 8000 Brugge, Wijngaardstraat 7-9, RPR Gent (afdeling Brugge) 0432.841.714, waarvan het kapitaal één miljoen negenhonderddrieëndertigtigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 1.933.750,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door vijftigduizend driehonderdtien (50.310) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/vijftigduizend driehonderdtiende (1/50.310de) van het kapitaal vertegenwoordigen; 2.Negenhonderdvijfenveertig (945) aandelen in volle eigendom van de nv Invest Wiljo, met zetel te 8000 Brugge, Wijngaardstraat 7, RPR Gent (afdeling Brugge) 0437,176.426, waarvan het kapitaal eenendertigduizend tweehonderdvijfendertig euro (E 31.235,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door duizendtweehonderdzestig (1.260) aandelen op naam, met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79).

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van negenentwintigduizend zeshonderdtweeënzeventig (29.672) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, die in de winsten zullen delen pro rata temoris vanaf de inschrijving en die volledig volstort aan de inbrenger werden toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens heeft de enige vennoot, Mevrouw Enge De Ketelaere, hierna ook "de inbrenger" genoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van zowel de statuten ais de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, waarna zij verklaart in te brengen in deze vennootschap:

1. Achttienduizend vijfenvijftig (18.055) aandelen in volle eigendom van de bvba Hof Ten Wijngaerde, met zetel te 8000 Brugge, Wijngaardstraat 7-9, RPR Gent (afdeling Brugge) 0432.841.714, waarvan het kapitaal één miljoen negenhonderddrieëndertigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 1.933.750,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door vijftigduizend driehonderdtien (50.310) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/vijftigduizend driehonderdtiende (1/50.310de) van het kapitaal vertegenwoordigen;

2.Negenhonderdvijfenveertig (945) aandelen in volle eigendom van de nv Invest Wiljo, met zetel te 8000 Brugge, Wijngaardstraat 7, RPR Gent (afdeling Brugge) 0437.176.426, waarvan het kapitaal eenendertigduizend tweehonderdvijfendertig euro (¬ 31.235,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door duizendtweehonderdzestig (1.260) aandelen op naam, die elk één/ duizendtweehonderdzestigste (1/1.260ste) van het kapitaal vertegenwoordigen;

Verklaring

De inbrenger verklaart:

- dat de door haar ingebrachte aandelen volgestort zijn tot beloop van het geheel;

- dat zij de volle en rechtmatige eigenaar is van de ingebrachte aandelen en verklaart dat de door haar

ingebrachte aandelen vrij en zuiver zijn van elke last, elk voorrecht, pand of beslag;

- vrij te zijn voormelde aandelen over te dragen en verklaart dat geen enkele wettelijk of statutaire beperking of

overeenkomst deze inbreng belet.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

1.De vennootschap bekomt vanaf heden de eigendom van de aandelen en zal er ook vanaf heden alle

hoegenaamde lasten, taksen en belastingen van dragen.

De vennootschap zal het genot van de aandelen hebben door het optrekken van de dividenden of andere

financiële voordelen slaande op het lopende boekjaar.

2. De inbrenger verklaart dat sinds de afsluiting van het boekjaar geen dividenden betaalbaar zijn gesteld, geen winstuitkering gedaan werd of toegezegd, geen terugbetaling op aandelen verricht werd en geen vermogensbestanddelen aan de inbrengers werd overgedragen en dat geen belangrijke actiefbestanddelen werden gerealiseerd.

3. De inbrenger verklaart dat zij de vennootschap alle documenten en akten heeft voorgelegd en alle inlichtingen en gegevens hebben verstrekt en gene te hebben weggelaten of verzwegen, die de inbrenger aan de vennootschap behoort te geven opdat deze laatste zich een juist oordeel over de vergoeding van de inbrengen kon vormen.

4. De inbrenger waarborgt dat sedert de laatste jaarrekening de financiële situatie van de verschillende vennootschappen niet gekenmerkt is door een negatieve evolutie, en dat alleen normale exploitatielasten ten laste van de vennootschappen zijn gevallen,

Vergoeding - aanvaarding

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

mod 11.1

1. De achttienduizend vijfenvijftig (18.055) aandelen van de bvba Hof Ten Wijngaerde, ingebracht door Mevrouw Inge De Ketelaere, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van twee miljoen negenhonderddrieënveertigduizend achthonderd euro (¬ 2.943.800,00);

2.De negenhonderdvijfenveertig (945) aandelen van de nv Invest Wiljo, ingebracht door Mevrouw Inge De Ketelaere, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van drieëntwintigduizend vierhonderd euro (¬ 23.400,00);

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan Mevrouw Inge De Ketelaere, voornoemd, die aanvaardt, negenentwintigduizend zeshonderdtweeënzeventig (29.672) nieuwe en volgestorte aandelen van de bvba m.ï. invest toegekend.

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De Voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluitvorming en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twee miljoen negenhonderdvijfentachtigduizend achthonderd euro (¬ 2.985.800,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door negenentwintigduizend achthonderdachtenvijftig (29.858) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

derde besluit

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen.

vierde besluit: wiiziginq boeklaar

De vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 april om te eindigen op 31 maart van het volgend jaar en tot overeenkomstige wijziging van artikel 20 der statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de tekst van artikel 31.

viifde besluit : Wijzing datum iaarvergaderinq

De vergadering beslist het tijdstip van de jaarvergadering van de vennootschap te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand september om tien uur, en tot overeenkomstige wijziging van artikel 17 van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de tekst van artikel 13.

zesde besluit : overgangsbepalingen

1.De vergadering beslist het lopend boekjaar vervroegd af te sluiten op 31 maart 2016;

2.De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september 2016 om 10.00 uur.

zevende besluit

De vergadering besluit de volledige tekst van de huidige statuten te vervangen door een nieuwe geactualiseerde tekst, om de huidige statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en aldus de huidige tekst van de statuten te schrappen en te vervangen.

achtste besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten. Huidige akte geldt tevens als coordinatie.

negende besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bv onder de vorm van een bvba Cnockaert & Salens belastingconsulenten, met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatstselling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van het proces-verbaal van 28 december 2014

2. Gecoördineerde tekst der statuten

3. Verslag van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
M.I. INVEST

Adresse
GARENMARKT 36 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande