MA BEVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MA BEVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.792.611

Publication

13/04/2015
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIU iiiauioiid~ni 11

*15053113*

NEERGELEGD

3i a, '1.015

RECHTBANK r\OOPHANDEL GeriffiVIJK_

Ondememingsnr : Q6â -" GI)

Benaming

(voluit) : MA BEVER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8501 Kortrijk(Bissegem), Bissegemplaats 9

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Bart VANDERCRUYSSE te Wervik op 23 maart 2015, neer te leggen ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd: Oprichters-Vennoten:

1/Mevrouw VEREECKE Lindsey Leona Marcella, geboren te Waregem op achtentwintig oktober negentienhonderd zevenenzeventig, ongehuwd, niet wettelijk samenwonend, wonende te 8940 Wervik, Leopoldstraat 28.

2/Mevrouw MAES Carine Maria, geboren te Waregem op twee maart negentienhonderd achtenvijftig,; echtgenote van de heer VEREECKE Yves, wonende te 8860 Lendelede, Heulsestraat 32.

Gehuwd te Waregem op eenentwintig mei negentienhonderd zesenzeventig onder het wettelijk stelsel bij; ontstentenis van huwelijkscontract, voor welk stelsel geen verklaring van behoud werd afgelegd en dat niet' conventioneel werd gewijzigd.

Rechtsvorm - Naam:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid en draagt de naam "MA BEVER",

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

I.Het uitbaten van een café/taverne, met mogelijkheid tot serveren van snacks en lichte eetmaten.

I1.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AIHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen,

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van, onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur enË verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,: alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die; het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen° met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of', aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,! van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

111.Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking3 ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere: wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of; samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten ; en Koninklijke Besluiten terzake.

" De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan'

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

tiT Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge " " t Zetel:

De zetel is gevestigd te 8501 Kortrijk(Bissegem), Bissegemplaats 9.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Kapitaal: "

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld:

1/Mevrouw Lindsey VEREECKE, voornoemd, schrijft in op vijfennegentig (95) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vijfduizend achthonderdnegentig euro (¬ 5.890,00). 2/Mevrouw Carine MAES, voornoemd, schrijft in op vijf (5) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van driehonderd en tien euro (¬ 310,00).

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap Crelan.

Ondergetekende notaris verklaart dat het bankattest, waaruit blijkt dat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening, aan hem werd overhandigd. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort.

Bestuur-Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Jaarvergadering:

-, 4 4 T De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

Eerste jaarvergadering:in het jaar 2017.

Stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening

van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als

vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrok-Kenen anders zouden zijn overeengekomen, bij

stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de

vennootschap optreden, .

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de

lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende

overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker,

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze

aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber al dan niet vennoot of schriftelijk

hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun

wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016,

Bestemming van de winst - Reserve:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts warden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Wijze van vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de

vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging

ervan.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake kan de ontbinding en vereffening tevens in één akte

geschieden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akieren

dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

mevrouw VEREECKE Lindsey, voornoemd;

Voorbehouden ' aári hét Belgisch staatsblad

-de heer BEELPREZ Stijn Fions Bjbrn, geboren te Kortrijk op tien maart negentienhonderd eenenzeventig, ongehuwd, niet wettelijk samenwonend, wonende te 8501 Kortrijk(Bissegem), Meensesteenweg 381, alhier tussenkomend.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Volmachten:

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de zaakvoer-der(s)Imedewerkers van de gewone commanditaire vennootschap "LeadService", met zetel te 8790 Waregem, Stationsstraat 173, RPR Gent, afdeling Kortrijk, BTW-nummer BE 0821.029.477, die woonstkeuze doen op de zetel van de vennootschap te 8790 Waregem, Stationsstraat 173.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Vandercruysse te Wervik

tegelijk hierbij neergelegd: expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MA BEVER

Adresse
BISSEGEMPLAATS 9 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande