MA-VA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MA-VA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.539.488

Publication

22/07/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0501,539.488

Benaming (voluit) : MA-VA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelsstraat 18

8730 Beernem

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 27 juni 2013

II De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de beide gewone of niet-statutaire zaakvoerders, te weten de heer VANDENBRANDE Wim, geboren te Beernem op 20 juni;; 1968, echtgenoot van de hiernagenoemde mevrouw Kathy Maenhout, wonende te Beernem, Stijn Streuvelsstraat 18 en mevrouw MAENHOUT Kathy, geboren te Knokke-Heist op 25 mei 1978,; echtgenote van de heer Wim Vandenbrande en met hem wonende, die beiden bij de hoger gemelde oprichtingsakte tot gewone zaakvoerders werden benoemd, tot 'statutaire zaakvoerders' te,; benoemen en bijgevolg artikel 12 der statuten te wijzigen, door toevoeging van het hieronder bepaalde»; tussen alinea 8 en alinea 9 van artikel 12, als volgt:

ARTIKEL. TWAALF

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerders de heer VANDENBRANDE Wim en mevrouw MAENHOUT Kathy hier aanwezig, die aanvaarden.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van'; de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan! ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de°,i algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

I[I ONDERBREKING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt thans onderbroken gezien er hierna een aandelenoverdracht;; geschiedt:

i. De vennoten hier aanwezig, onderbreken de vergadering, in het licht van de nog te nemen beslissingen zoals op de agenda vermeld, en komen het volgende overeen:

Na voorafgaandelijk te hebben uiteengezet

Dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ . 18.600,00) bedraagt waarvan op heden twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) is volstort en;; er op heden geen opvraging is van het niet voistorte gedeelte.

Dat de aandelen in de handel en overdraagbaar zijn en zelfde vennoten bevestigen dat ze er ook effectief eigenaar of titularis van zijn. Dat de aandelen niet met enig pand of andere zakelijke;; zekerheid werden bezwaard, Dat er geen effecten werden uitgegeven dewelke in de toekomst rechte geven op nieuwe aandelen.

Verkoop van aandelen aan hier tussenkomende nieuwe vennoten

?i AI De heer Vandenbrande Wim verklaart één (1) aandeel van de vennootschap MA-VA BVBA in'? volle eigendom over te dragen, onder de gewone waarborg als naar recht voor vrij van enig pand ofi beslag aan de hier tussenkomende heer VANDENBRANDE Chesnv Mario, geboren te Brugge op;:; 12 september 1994, wonende te 8730 Beernem, Stijn Streuvelsstraat 18, die aanvaardt, onder de hierna bedongen voorwaarden, en die erkent dat het overgedragen aandeel volstort is tot,i honderdvierentwintig euro (¬ 124,00).

B1 Mevrouw Maenhout Kathy verklaart één (1) aandeel van de vennootschap MA-VA BVBA in volle';

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

JR Baie-Il-BANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

7- 2Q 3 p. _ 5 JULI 2013

STAATSBLADee

Griffie

U1l

i

MONiTE 15 _c BELGISCH

RW1171illi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

+ aan het

Belgisch

Staatsblad

eigendom over te dragen, onder de gewone waarborg als naar recht voor vrij van enig pand of beslag aan mevrouw VANDENBRANDE Shvla, geboren te Brugge op 10 augustus 1992, wonende te 8730 Beernem, Stijn Streuvelsstraat 18, die aanvaardt, onder de hierna bedongen voorwaarden, en die erkent dat het overgedragen aandeel volstort is tot honderdvierentwintig euro (¬ 124,00). Verschijners verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en uitdrukkelijk akkoord te gaan met de overdracht der aandelen aan fractiewaarde en aan tot op heden volstorte waarde.

Eigendom en genot

De heer VANDENBRANDE Chesny bekomt vanaf heden de eigendom van het ene aandeel en zal ervan in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering door de vennootschap.

Mevrouw VANDENBRANDE Shyia bekomt vanaf heden de eigendom van het ene aandeel en zal ervan in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering door de vennootschap.

De overdragers hebben geen enkele schuld tegenover de vennootschap "MA-VA", behoudens het nog te volstorten deel ten belope van telkens tweeënzestig euro (¬ 62,00) op het aandeel dat wordt overgedragen respectievelijk door de heer Vandenbrande Wim en door mevrouw Maenhout Kathy, Prijs

Deze verkoop is gedaan en aangenomen voor de prijs van honderdvierentwintig euro (¬ 124,00) per aandeel, welk bedrag respectievelijk de heer Wim Vandenbrande en mevrouw Kathy Maenhout verklaren te hebben ontvangen op heden, waarvan kwijting.

Op het zelfde tijdstip gebeurt de overboeking van de aandelen in het register van de vennoten. Besluit

Na deze overdracht geldt volgende eigendom ten aanzien van de deelbewijzen in de Vennootschap "MA-VA" B.V.B.A.:

Vandenbrande Wim: negenenveertig (49) aandelen met vermelding van fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke reeds volstort voor zesduizend en zesenzeventig euro (¬ 6.076,00);

- Maenhout Kathy: negenenveertig (49) aandelen met vermelding van fractiewaarde van

één/honderdste van het kapitaal, dewelke reeds volstort voor zesduizend en zesenzeventig euro (¬ 6.076,00);

Vandenbrande Chesny: één (1) aandeel met vermelding van fractiewaarde van éénlhonderdste van het kapitaal, dewelke reeds volstort voor honderdvierentwintig euro (¬ 124,00);

Vandenbrande Shyla: één (1) aandeel met vermelding van fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke reeds volstort voor honderdvierentwintig euro (¬ 124,00); Of in totaal HONDERD (100) aandelen, volstort samen voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

VERDERZETTING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Ill/ De algemene vergadering, bestaande uit de huidige 4 vennoten, beslissen met unanimiteit van stemmen tot toevoeging voorkooprechtregeling en wijziging van artikelen 8, 9 en 10 der statuten, als volgt:

ARTIKEL ACHT  VOORKOOPREGELING

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten, mogen de aandelen niet aan om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overdragen worden, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een overdracht in volle eigendom ook de overdracht van vruchtgebruik en blote eigendom bedoeld, alsmede het verlenen van pandrechten op aandelen,

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum,

A. Eerste ronde

De vennoot die aile of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven alle mede-vennoten gelijktijdig op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs.

Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving aile voormelde gegevens niet bevat, wordt zij ais niet geschreven gehouden.

Dit aangetekend schrijven moet mee ondertekend worden door de kandidaat-overnemer(s) en geldt gedurende de ganse voorkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medevennoten.

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangebeden aandelen aan de kopen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De medevennoten beschikken over een termijn van twee maanden, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de kandidaat-overdrager verwittigd worden, om bij aangetekend schrijven aan deze laatste mede te delen of zij hun recht van voorkoop ai dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven, Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

Indien één of meerdere van de vennoten hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend hebben, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen deze vennoten.

Daartoe zal de kandidaat-overdrager de vennoten die hun vocrkooprecht uitgeoefend hebben op de hoogte brengen per aangetekend schrijv en binnen een periode van acht dagen na het verstrijken van de eerste ronde.

Het voorkooprecht in de tweede ronde kan uitgeoefend warden gedurende een termijn van één maand na deze kennisgeving.

C. Resultaat uitoefening voorkooprecht

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de tweede ronde, zal de kandidaat-overdrager alle vennoten aangetekend op de hoogte brengen van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

D. Verkoop en betaling

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopovereenkomst tussen de betrokken partijen op de derde dag na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk drie maanden na het totstandkomen van deze verkoopovereenkomst.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

E. Verzaking voorkooprecht

Indien het voorkooprecht uitgeoefend werd op minder dan de totaliteit van de te koop aangebcden aandelen worden de vennoten geacht integraal aan hun voorkooprecht te verzaken en zal de goedkeuringsclausule, voorzien hierna, in werking treden, behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten,

ARTIKEL NEGEN  AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN  GOEDKEURINGSREGELING

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de andere vennoten, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet, Deze prccedure is eveneens van toepassing op aandelenoverdrachten onder levenden ten kosteloze titel.

A. Procedure goedkeuringsreq_elinq

De kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager verzoeken bij aangetekend schrijven de medevennoten om de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaarding van de overnemer als vennoot goed te keuren,

Waardebepaling

Behoudens unanieme instemming met de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, met de aanvaarding van de overnemer als vennoot binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven, wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de overige vennoten, stemmende pro rata hun aandelenbezit, met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen aangaande de aanduiding van deze deskundige binnen dezelfde termijn van één maand, zal deze aangeduid wcrden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

f Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte Waardering te komen,

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan aile vennoten aangetekend te verzenden binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de kandidaat-overdrager voor de helft en door de overige vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke, voorafgaande en geschreven toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige. De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vóôr het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald. De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop herroept overeenkomstig hetgeen is bepaald onder punt B. van onderhavig artikel.

Meer dan twee vennoten

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen alleen toegelaten mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, over de aanvaarding van de kandidaat-overnemer ais vennoot moet beraadslagen, wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich moeten uitspreken over de aandelenoverdracht en, in voorkomend gevat, over de aanvaarding als vennoot, hebben het recht om vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen de beslissing moet meegedeeld worden, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de mede-vennoten of deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop herroept overeenkomstig hetgeen is bepaald onder punt B. hierna.

B. Prils

In geval van aanvaarding van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht.

In geval van weigering van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige, tenzij deze hoger zou liggen dan de prijs zoals meegedeeld in het vocrkooprecht, waarbij alsdan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht zal gehanteerd worden.

Indien de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige lager is dan de door de kandidaat-overnemer geboden prijs, heeft de kandidaat-overdrager de mogelijkheid om binnen de vijftien dagen na de kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering, zijn aanbod tot verkoop te herroepen bij aangetekend schrijven gericht aan de vennoten en de eventueel dcor hen aangebrachte kandidaat-overnemer,

In geval van weigering van de aandelenoverdracht ten kosteloze titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige. De kandidaat-overdrager behoudt evenwel het recht om binnen de vijftien dagen na kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering mee te delen, bij aangetekend schrijven aan alle vennoten, dat hij niet instemt met de verkoop van de aandelen aan de mede-vennoten of de door hen aangebrachte overnemer, Hij blijft aldus vennoot met de totaliteit van zijn aandelen.

C. Betaling  eigendomsoverdracht

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de vennoten of de door

hen angebrachte-koperf betaald -te- worden- binnen -de -drie maanden- na ontvangst van-de_beslissing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van de algemene vergadering houdende weigering van de voorgestelde aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek,

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

ARTIKEL TIEN  OVERGANG VAN AANDELEN TEN GEVOLGE VAN OVERLIJDEN

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overige

vennoten.

De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot zal steeds onderworpen

zijn aan de goedkeuring door de overige vennoten volgens de procedure zoals hierna voorzien.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De procedure voor het al dan niet aanvaarden van de overgang van aandelen aan de erfgenamen en/of legatarissen kan ingesteld worden zowel door deze laatsten als door de overige vennoot of vennoten, of één van hen.

Bij de aanvraag door de erfgenamen eniof legatarissen, te richten aan het bestuursorgaan van de vennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een Belgische notaris ondertekende erfrechtverklaring moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden vennoot werden vererfd.

indien de aandelenoverdracht geweigerd wordt, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden na weigering is geschied, hebben de erfgenamen en/of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

B. Waardering afkoopwaarde

Behoudens unanieme aanvaarding van de overgang van de aandelen van de overleden vennoot aan zijn rechtsopvolgers binnen de maand na ontvangst van een aangetekende aanvraag, wordt over de aanvaarding of weigering beslist nadat een deskundige is aangeduid in gemeen overleg tussen de vennoten en de erfgenamen en/of legatarissen met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van één maand zoals hiervoor bepaald, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten, het bestuursorgaan en de erfgenamen en/of legatarissen aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de erfgenamen en/of legatarissen voor de helft en door de vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

C. Besluitvorming over aanvaarding  gevolgen

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze aanvaarding beslist worden door de overblijvende vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan erfgerechtigden meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vóôr het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald. De erfgerechtigden zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-overnemer te verkopen.

r Voor-

behouden

aars het

Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Meer dan twee vennoten

Zijn er meerdere overblijvende vennoten, dan zal de algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen moet beraadslagen, bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) en gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

Tot aanvaarding dient beslist te worden met toestemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de aanvaarding is voorgesteld.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de erfgerechtigden meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich over de aandelenoverdracht moeten uitspreken, hebben eveneens het recht om, gezamenlijk een kandidaat-overnemer voor te stellen, die de aandelen overneemt aan de prijs en mits de betalingsmodaliteiten zoals hierna bepaald.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de overnemende vennoten of deze derde-overnemer te verkopen.

D. Prijs

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige.

E. Betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte Koper, betaald te worden binnen de drie maanden na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de kennisgeving van de weigering.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

F. Enige vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de Legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen en/of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

IV/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan kantoor Lescroart Lucker en Partners te 8310 Brugge Sint-Kruis, Res. De Mouterie Il, Damse Vaart-Zuid 7.00.01 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B,T.W, te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren,

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom,

Geassocieerd notaris

Neergelegd :

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voor- behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/12/2012
ÿþ" " -------" " ---

ii Ondernemingsnr : 0501 5 3 9 488

:I

Benaming (voluit) : Ma-Va

A

*i2iss~aa

Vi beht aai Belt Staa

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nrEgROELBC

D tcr GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

°p` 2 6 NOV, 2012

gee..7

Griffie

mati 11.1

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelstraat '18

8370 Beernem

Onderwerp akte .OPRICHTING

Bi! akte verleden voor Eis Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 22 :': november 2012, is opgericht door :

:r De heer VANDENBRANDE Wim Johan, geboren te Beernem op 20 juni 1968 en zijn' echtgenote mevrouw MAENHOUT Kathy Rose-Anne, geboren te Knokke-Heist op 25 mei 1978,; samen wonende te 8730 Beernem, Stijn Streuvelstraat 18.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ma-Va" met maatschappelijker zetel te 8730 Beernem, Stijn Streuvelstraat 18,

De vennootschap heeft als doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: i"

A) ZOWEL VOOR EIGEN REKENING ALS VOOR REKENING VAN DERDEN: De aankoop, de verkoop, de distributie, de groot  en de kleinhandel, de vertegenwoordiging, i de commissiehandel, de in- en uitvoer van kranten, tijdschriften, boeken, literatuur in de ruimste zin; van het woord, evenals alle verwante artikelen zoals er zijn wenskaarten, geschenkartikelen,; accessoires, het vervaardigen en omvormen van alle mogelijke papierartikelen, evenals de aankoop,? I': verkoop, distributie, omvorming of verwerking van alle mogelijke drukwerk- en publiciteitsartikelen; De aankoop, verkoop, de distributie, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de :; commissiehandel, de in- en uitvoer van tabakswaren, sigaretten, sigaren en alle aanverwante artikelent i zoals alle accessoires die hiermee te maken hebben, Dit omvat ook alle decoratie, reclame artikelen die: t: hier betrekking mee hebben;

De aankoop, verkoop, de distributie, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de

commissiehandel van kansspelen en kansbiljetten in de ruimste zin van de betekenis; ;

De aankoop, verkoop, de distributie, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de i commissiehandel, de in- en uitvoer van snoep, suikergoed, eetwaren en dranken al dan niet; r; voorverpakt, algemeen assortiment, in de ruimste zin van het woord;

Voor eigen rekening of rekening van derden, het uitbaten van een postpunt of voorzien in' i: verdeling van postpakketten en briefwisseling;

De aankoop, verkoop, de groot- en kleinhandel van souvenirs en religieuze artikelen, '; geschenkartikelen, ambachtelijke producten, imitatiesieraden, parfumerieartikelen, reisartikelen,i marokijn- en foedraalwerk, gadgets, uurwerken, kaders, lijsten, in de ruimste zin;

De aankoop, verkoop, de groot- en kleinhandel van bloemen en planten, in de ruimste zin;

De aankoop, verkoop, de groot- en kleinhandel van muziek & beelddragers, batterijen,t

i fotografische en cinematografische films, en toebehoren, in de ruimste zin;

;i De aankoop, verkoop, de groot- en kleinhandel van schrijfwaren, school- en

kantoorbenodigdheden, in de ruimste zin;

De aankoop, verkoop, de groot- en kleinhandel van computergames en toebehoren, de nodige; software- of hardware die ermee verband houdt en dit in de ruimste zin van het woord;

De aankoop, verkoop, de groot- en kleinhandel van telefoons, gsm toestellen en toebehoren,; :; alsook abonnementen en telefoonkaarten, in de ruimste zin;

Aan  en verkoop van allerhande drukwerk, in de ruimste zin; :

ii - __ ___ Het_ verzorgen _van ..een-_fotokopie-__en_ faxdienst,__ algemene diensten inzake administratief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

beheer, in de ruimste betekenis van het woord;

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, films, artikelen, enzoverder;

Publiciteitsonderneming voor het ontwerpen en plaatsen van uitstalramen en decors, van

buitenreclame, reclameborden en paneelreclame, lichtkranten en neonreclame, enzovoort;

Het ontwikkelen en leveren van promotionele en 8213 evenementen, inbegrepen de decoratie,

standenbouw en techniek, catering, alsook de aankleding van hosts en hostessen;

Etal eu rswerkzaam heden;

Het uitoefenen van een bestuursmandaat in een andere onderneming;

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te

begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar,

bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

B) UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen; en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital i satieond ernem i ngen.

Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen.

C) BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile wijzen die zij daartoe geschikt acht Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De algemene vergadering is gemachtigd het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voor- r behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Y

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met ieder een breuKwaarde van één/honderdste.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1/ VANDENBRANDE Wim, voornoemd, verklaart in te schrijven voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

2/ MAENHOUT Kathy, voornoemd, verklaart in te schrijven voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor ZESEUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6200,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van TWAALF DUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00).

Het saldo, hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerder, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders,

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht,

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden,

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot ais zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezioheidsliist bijgehouden,

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk laar begint de eerste oktober en eindigt de dertigste september van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de derde vrijdag van de maand maart om 20 uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, waardeverminderingen, afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Het saldo zef, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan de Fiduciaire Lescroart, Lucker & Parners BVBA, 8310 Brugge, Damse Vaart-Zuid 7 bus 00.01 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN

11 Benoeming zaakvoerder.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten,

1) de heer VANDENBRANDE Wim, voornoemd; en

2) mevrouw MAENHOUT Kathy, voornoemd,

tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen, met onbezoldigd mandaat. Zij verklaren deze functie te aanvaarden. De zaakvoerders zullen in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten,

De aldus benoemde zaakvoerders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand maart 2015 om 20 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 september 2014.

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

"

~ `Voorbehouden aan het BeigisGh Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 2 oktober 2012.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan

artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft, te worden bekrachtigd,

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voor r behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MA-VA

Adresse
STIJN STREUVELSTRAAT 18 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande