MAATSCHAPPIJ VOOR INDUSTRIELE ONTWIKKELING TE OOSTENDE, AFGEKORT : M.I.O. OOSTENDE

Divers


Dénomination : MAATSCHAPPIJ VOOR INDUSTRIELE ONTWIKKELING TE OOSTENDE, AFGEKORT : M.I.O. OOSTENDE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.852.182

Publication

16/09/2014
ÿþ Mcel PCF 11.1

kifb qi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie var3 de aktiNELERG E LEG D

111111111R11.q11,11.1111111

urirriurrituarm Kuuotoiluen

5 SEP 2014

Gent Afdeling Oostende

Ondernemingsnr : 0456.852.182

Benaming (voluit) : Maatschappij voor Industriele Ontwikkeling te Oostende

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Stationsstraat 123 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontslag - Herbenoeming - Benoeming

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd 28/05/2014

Alle bestuurders waren benoemd tot de algemene vergadering van 28/05/2014. De vergadering

beslist om het mandaat van volgende bestuurders vanaf heden niet te verlengen

- Proviron Capital NV, Georges Gilliotstraat 60 - 2620 Hemiksem, vertegenwoordigd door Wim

Michiels, Van Peltstraat 23 - 2018 Antwerpen

- Gilbert Devos, Groene Wandeling 22- 2970 Schilde

- Raphaël Jacxsens, Hogenbilk 33 - 8470 Gistel

De vergadering herbenoemt vanaf heden Dhr. Leo Michiels, 2610 Antwerpen - Edegemsteenweg 329 als bestuurden

De vergadering benoemt vanaf heden als bestuurder

- Wim Michiels, Van Peltstraat 23- 2018 Antwerpen

- Mark Michiels, Oudekerkstraat 26 - 2018 Antwerpen

De mandaten vervallen op de Algemene Vergadering van 2020 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2019. Leo Michiels zal voorzitter van de raad van bestuur zijn.

De raad van bestuur gehouden op 28/05/2014 heeft Leo Michiels, Wim Michiels en Mark Michiels, alle 3 voornoemd, benoemd tot gedelegeerd bestuurders voor een periode van 6 jaar ingaand vanaf heden.

De mandaten vervallen op de Algemene Vergadering van 2020 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2019.

Leo Michiels

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzb van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening.

29/07/2014
ÿþondernemingsnr: BE0456.852.182

Benaming (voluit): MAATSCHAPPIJ VOOR INDUSTRIELE ONTWIKKELING TE OOSTENDE

(verkort) : MIO OOSTENDE

Rechtsvorm:

Zetel: Stationsstraat / Bus 123

8400 Oostende

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 15 juli 2014 blijkt dat de

algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen ,!

Kapitaalverhoging door inbree in natura

De vergadering heeft besloten. om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van één miljoen miro (¬ 1.000.000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura door de hierna vernielde persoon: of personen en tegen de hierna bepaalde voorwaarden, om het te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonder4 euro nul cent (¬ 62.500,00) op één miljoen tweeënzestigduizend vijfhonderd euro nul cent (5 1.062.500,00) door uitgifte van twintigduizend (20.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met een gelijke; fractiewaarde en waaraan dezelfde rechten zijn verbonden ais aan de bestaande aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van hun uitgifte

De nieuwe aandelen zullen volledig worden volgestort bij hun uitgifte.

Revisoraal controleverslag

Op tien juli tweeduizend veertien werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve!: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 2000 Antwerpen, Sehaliénstraat 5, vertegenwoordigd door de heer Guy De Voogt, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door raad van bestuur, een verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura zoals vereist door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap MAATSCHAPPIJ VOOR: :',INDUSTRIELE ONTWIKKELING TE OOSTENDE bestaat uit een onroerend goed gelegen te Hemiksem, hoek Nieuwe Dreef en Atletiekstraat, ten kadaster bekend Sectie B nummer 152/B/3 voor een oppervlakte van drieduizend honderd drieëntwintig vierkante meter.

De inbrengers, de heer Leo Michiels en mevrouw Hedwige Van Cleemput, zijn gehuwd onder het stelsel van: geemeenschap van aanwinsten.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De Raad van bestuur van de naamloze vennootschap M4A7SCHAPPIJ VOOR INDUSTRIEL&I ONTWIKKELING TE OOSTENDE is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, EE voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng ip ë natura. Ze heeft in beide gevallen slechts één methode van waardering weerhouden.

EE De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid duidelijkheid

Vermits de Raad van bestuur louter de fractiewaarde van de bestaande aandelen hanteert om de tegenprestatie !; te bepalen hebben wij geen nazicht gedaan van de jaarrekening of de tussentijdse cijfers van de mbrenggenietende vennootschap. Aldus dient hiervoor een voorbehoud te worden geformuleerd.

Daar niet alle aandeelhouders deelnemen aan voormelde kapitaalsverhoging treden er verschuivingen tussen de aandeelhouders. Het hanteren van de fractiewaarde van de bestaande aandelen lijkt ons in de! Lig.ë.geme.u..Q.mstandieheden..debsttve niet besirlifegonomiseh_vgr_qemtet.....agze. mehode..12.0:tet irez. n.2.m.gege

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ne:R Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111.15111e1111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie an cvr--1-e kt

9,1ezik: EL EG D

GÉ iff uarÉk Koophandel

17 JUL 2014

?îtAjen tende

farGrigie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-----

mod 11.1

t_

rekening met onder andere eventuele latente meerwaarden op de aanwezige onroerende goederen, of andere elementen die de waarde van de vennootschap beïnvloeden.

In deze omstandigheden is derhalve de weerhouden methode van waardering om het aantal uit te geven aandelen te bepalen niet bedrijfseconomisch verantwoord. Alle aandeelhouders hebben ons echter schriftelijk bevestigd akkoord te gaan met het hanteren van deze methode om het aantal uit te geven aandelen te bepalen en bewust te zijn van de verschuiving. De methode van waardering van het ingebrachte onroerend goed is daarentegen wel bedreseconomisch verantwoord en als dusdanig niet overgewaardeerd,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 20.000 aandelen van naamloze vennootschap MAATSCHAPPIJ VOOR INDUSTRCLE ONTWIKKELING TE OOSTENDE sonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging naamloze vennootschap MAATSCHAPPIJ VOOR INDUSTRIELE ONTWIKKELING TE OOSTENDE en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

Beschrijving van de inbreng in natura: Inbreng van een onroerend goed

GEMEENTE HEMIKSEM

Een kantoorgebouw op en met grond, hof en alle verdere aanhorigheden, gestaan en. gelegen te 2620 Hemiksem, aan de Nieuwe Dreef, ook wel Nieuwedreef geschreven (hoek met de Atletiekstraat), ten kadaster gekend volgens titel en thans gekadastreerd sectie B nummer 0152/B/3 voor een oppervlakte van drieduizend honderd drieëntwintig vierkante meter (3.123m2).

INSCHRISVING

Zijn alhier tussengekomen heer Michiels Lee en zijn echtgenote mevrouw Van Cleemput Hedwige, die verklaren hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in nature integraal te onderschrijven en volledig te volstorten door inbreng van de volle eigendom van hogerbeschreven onroerend goed.

Dienaangaande verklaren de Inbrengers dat volgend aantal aandelen op naam van de hierna volgende personen zullen worden ingeschreven

1 Tienduizend (10,000) aandelen op naam van de heer Michiels Leo, voornoemd;

2. Tienduizend (10.000) aandelen op naam van. mevrouw Van Cleemput Hedwige, voornoemd. VASTSTELLING VERWEZENLIJIGNG KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen vast gesteld dat op alle nieuwe aandelen werd ingeschreven en dat alle nieuwe aandelen volledig werden volgestort. Zij heeft ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan één miljoen tweeënzestigduizend vijfhonderd euro nul cent (E 1.062.500,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door eenentwintigduizend tweehonderd vijftig (21.250) aandelen op naam, dewelke allen een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Statutenwijziging

De vergadering heeft besloten om artikel vijf (5) van de statuten in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op één miljoen tweeënzestigduizend vijfhonderd eztro nul cent (' 1.062.500,00) en wordt vertegenwoordigd door eenentwintigduizend tweehonderd vijftig (21.250) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend."

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen:

a) De heer Beyers Filip, wonende te 2150 Borsbeek, Louis Huybrechtsstraat 62, wordt gemachtigd, met

recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 16 juli 2014.

Bijlagen

volledig afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(- t mod 11.1

,

gecobrdineerde statuten

verslag van de bedrijfsrevisor

verslag door de raad van bestuur

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/06/2013 : OO054194
02/07/2012 : OO054194
29/06/2011 : OO054194
30/06/2010 : OO054194
03/07/2009 : OO054194
06/10/2008 : OO054194
20/06/2008 : OO054194
09/01/2007 : OO054194
27/11/2006 : OO054194
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 10.06.2015 15164-0263-013
07/12/2005 : OO054194
16/12/2004 : OO054194
11/10/2004 : OO054194
27/11/2003 : OO054194
17/04/2003 : OO054194
18/11/2002 : OO054194
30/01/2002 : OO054194
02/12/1999 : OO054194
27/08/1997 : OO54194
17/01/1997 : OO54194
29/10/1996 : BLT2971
01/03/1996 : BLT2971
22/02/1996 : BLT2971

Coordonnées
MAATSCHAPPIJ VOOR INDUSTRIELE ONTWIKKELING T…

Adresse
STATIONSSTRAAT 123 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande